Küsimused, tootearutelud Protège lampe avec culot Reptil'us
13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
3 sõnumid
mathieu
Tere, kas selle lambi sokkel toetab Sun Glo R20 75W pirni? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See tugi aktsepteerib E27 sokliga lampe, mis kehtib suure hulga lambipirnide puhul. Sun Glo lambipirn on probleemideta sobiv. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
jeremy
Tere õhtust, ma loodan, et ta jõuab enne allahindluste lõppu kohale. Minu arvutuste järgi on 32 päeva 20. veebruar. Kas saaksite mulle seda kinnitada? Vabandust minu kannatamatuse pärast, kuid te olete ainus, kes seda brändi müüb. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saame need kätte veebruari alguses. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
jeremy
Tere, millal see toode saadaval on? Ja kas see on sobiv ja soovitatav kuningpüütoni pidamiseks. Kas on olemas väiksemaid suurusi kui 16x22cm? Tänud ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on jälle veebruari alguses saadaval. See sobib kõigile roomajatele, kuna väldib põletusi, takistades loomal kuuma lambiga kokku puutumast. Toode on saadaval ühes suuruses. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
7 sõnumid
arnaud
Tere, ostsin hiljuti teilt selle toote... millist Uva Uvb lampi saan kasutada 120x60x60 suuruses pogoonaterraariumis? Aitäh :-)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, peate võtma UVB 10.0 lambi https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-reptile-uvb-10-0-desertique-p-29965.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
7 sõnumid
arnaud
Tere, kas kaabel on kaasas?Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Pesa ja kaabel on kaasas. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
6 sõnumid
jeremy
Tere; Kas see toode sobib kuningpüütoniga terraariumi jaoks? Tänan ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on kohandatav kõikidele terraariumidele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
7 sõnumid
arnaud
Tere, kas teil on võimalik sama komplekti (rest + sokkel ja kaablid) väiksemas versioonis müüa? Kas see sobiks 75 W keraamilise lambi jaoks? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, meil pole väiksemat mudelit. See sobib kõikidele lampidele, millel on E27-pistik, ja toetab maksimaalset võimsust 500W. Seetõttu ei ole 75W keraamilise lambipirni kasutamine probleem. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond