küüliku urg

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
dylan
18 sõnumid
dylan fr

Tere, minu küsimus on järgmine: kas ma võin panna oma jänesed nädalaks õue koos joogiveepurskkaevu, heina ja teradega nädalaks, kuid kardan, et mu jänesed kaevavad uru. Mida te soovitate mulle?

Sandra
35 sõnumid
sandra fr

See on kindel, et kui puur on lihtsalt maa peale asetatud, siis nad hakkavad kaevama!

Oleks tarvis teha vundament ja plaat, hiljem saab alati uue kihi mulda peale panna...

dylan
18 sõnumid
dylan fr

SIIS MIDA MA PEAN OMA JÄNKUDEGA TEGEMA

Sandra
35 sõnumid
sandra fr

miks tahad nad nädalaks välja panna?

minu omad veedavad suure osa aastast väljas, neil on puidust puurid ja nad jalutavad rihma otsas. talvel lähevad nad "puhkusele" aiakuuri, kus kõik minu loomad kogunevad jahedamate ilmade korral. kuur on plaaditud, isoleeritud ja köetav.

kui tahad nad välja panna, loo neile korralik aedik ja harjuta neid väljasolekuga järk-järgult! Ära pane neid välja üleöö!

kui sa lähed puhkusele, siis on parem jätta nad oma tavapärasesse puuri koos maiustuste, heina ja 2-3 joogipudeliga (kuigi parem oleks leida keegi, kes neid hoolitseks, eriti vee pärast, mis võib seista jääda)

oleks tore, kui hoiaksid meid kursis

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest