Küsimused, tootearutelud Jänesepuur koos aiaga - 92 cm - Zolia Belino
38 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
celine
Tere, kas oleks võimalik teada saada, kui mitu sentimeetrit maapinnast asub iga avamislõks? Ette tänades.
29 sõnumid
sophie
Tere, alumised luugid asuvad 10,35 cm kaugusel maapinnast.
1 sõnumid
paolina
Tere, kas on võimalik küülikud puuri ülemisel korrusel sulgeda? Suur tänu.
1 sõnumid
leelou
Tere, ei ole võimalik teda üles lukustada. Ma ei soovita seda puuri, see on halva kvaliteediga... (minu arvustust ei avaldatud, sest Zoomalia keelas mul halba hinnangut anda)
3 sõnumid
sandy
Tere, millised on maapinna küülikupuuri sisemõõtmed? Aitäh
1 sõnumid
melissa
Tere @Zoomalia, kas saaksite mulle öelda, millal toode jälle laos on? Aitäh
1 sõnumid
marianne
Tere, näen, et Zolia Belino jänesepuur on fotodel saadaval kahes suuruses, kuid ma ei leia, kuidas tellida suurust L. Kas oskate öelda, kuidas seda teha? Aitäh
1 sõnumid
valérie
Tere, ma nägin ainult ühte suurust, seda, mis on müügis hinnaga 89 €.
1 sõnumid
tiphanie
Tere, Sooviksin teada, kas te müüte L suuruses jänesepuuri kaitsekatet? Lugupidamisega, Tiphanie
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle küüliku jaoks pole kaitsekatet saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
12 sõnumid
agathe
Tere, kas ma tohin eemaldada vaheseina ülakorrusel?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, selle vaheseina paigaldamata jätmine on täiesti võimalik. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
stéphanie
Tere, näen, et see küülikupuur sobib kahele küülikule L-suuruses. Kas see tähendab, et seal on piisavalt ruumi, et kaks küülikut saaksid talvel varjulises osas olla ja magada? Kas saaksite öelda selle ülemises parempoolses nurgas oleva suletud osa suuruse? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Belino suuruses L küülikupuuris on võimalik paigutada kaks kääbusküülikut. Varjualuse ala suurus on umbes 45x45cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
elise
Tere, sooviksin paigaldada selle jänesepuuri siseruumidesse. Mida soovitate panna pargi osale põrandakatteks? Midagi pestavat, mida jänes närida ei saaks? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Küülikud on väga puhtad loomad ja neid on väga lihtne õpetada tegema oma hädad kindlasse kohta. Võite valida nurgakasti, kuhu panete allapanu (laastud, kanep, saepuru, jne...). https://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-pour-cage-avec-entree-p-21855.html https://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-d-angle-pour-lapins-p-14440.html Et kaitsta oma põrandat kriimustuste eest või vältida libisemist, ei ole olemas spetsiifilist katet, mis taluks närimist ja poleks mürgine allaneelamisel, välja arvatud kanepivaip, mis võib olla lahendus. See on toode, mis on küülikute seas väga populaarne, kuna see on seeditav ja loomulik. Peale selle on see väga mugav ja isoleerib külma eest. https://www.zoomalia.com/animalerie/tapis-pour-rongeur-en-chanvre-2-tailles-p-21778.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
carine
Tere, kas saaksite mulle öelda Belino jänesemaja SC suuruse maapinna pikkuse? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, klapi pikkus maapinnal on 90,4 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
christine
Tere, ma ostsin hiljuti Belino suuruses L küülikupesa ja sooviksin osta kaitsekatte tuule ja vihma eest. Kas sellele küülikupesale on sobivat kate olemas? Tänan vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, meie ei paku hetkel ideaalselt sellele jänesepuurile sobivat katet, kuid võtan teie märkuse teadmiseks võimaliku lisanduse osas meie veebisaidil. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
2 sõnumid
sylvaine
Tere, kas see suuruses L küülikupuur on piisav merisea ja kääbusküüliku jaoks? Kas nad saavad talve väljas veeta (loomad) ja kas seda küülikupuuri on lihtne transportida? Aitäh ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, suurus L sobib teie mõlemale loomale. Kui nad on harjunud õues elama ja kui temperatuurid pole liiga madalad, võite nad õue jätta: nad saavad liikuda suletud puuri osasse, see tuleb hästi täita põhk või muuga, et loomad oleks külma eest kaitstud. Mis puudutab liikumist, siis see tüüp puur ei ole mõeldud liiga sagedaseks liigutamiseks, kui koht on kindlaks määratud, on soovitatav puuri paigale jätta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
emilie
Tere, kas puidust küülikupuur vajab erilist hooldust?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Et hoida oma küülikupuuri võimalikult kaua, soovitame kord aastas hoolitseda puidu eest loomadele sobiva tootega. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
caroline
Tere, kas mudeli S täiendamist on plaanis? Kas teil on kuupäeva? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, täiendamine on kavandatud, kuid me ei saa teile täpset kuupäeva teatada. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sophie
Tere, kas suuruses L jänesepuur on piisavalt suur, et mahutada 2 kääbusküülikut, palun? Aitäh, JC
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, see küülikupuur on piisavalt avar, et mahutada kaks küülikut. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
cassandre
Tere õhtust, sooviksin teada, kas need kaks korrust võivad olla omavahel mitte ühendatud? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, selle mudeli puhul puudub sulgemine põhja ja korruse vahel. Küll aga on Iona küülikupuuril eemaldatav luuk.https://www.zoomalia.com/animalerie/clapier-iona-p-30118.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
franck & aurélie
Tere õhtust, sooviksin teilt osta Belino suuruses S jänesepuuri, et seda siseruumidesse paigutada. Kas sellele on olemas alus või midagi muud? Ootan vastust, tänan. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Sellel küülikumajakesel pole alust. See on mõeldud välistingimustes kasutamiseks, et küülik saaks muru süüa, mistõttu ei saa me teie soovi rahuldada. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
muriel
Tere, tellisin selle küülikupadja ja olen sellega väga rahul. Soovin seda talveks kaitsta kattega, millist katet soovitate?
3 sõnumid
jessica
tere, kas saame seda puuri aedikuga kohandada? lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Meil ei ole selle küülikupuuri jaoks spetsiaalset aedikut. Siiski saame teile pakkuda sellist tüüpi aedikut: https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-exterieur-pour-jeunes-animaux-p-10214.html https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-avec-toit-rongeur-p-11821.html https://www.zoomalia.com/animalerie/habitat-petits-animaux-p-11822.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
carine
Tere, soovin tellida Belino purepuuri koos kuulutuses märgitud tasuta kohaletoimetamisega, kuid tellimuse kinnitamise hetkel lisatakse 9,95 saatmiskulud... Kuidas neid eemaldada? Täname vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kinnitame, et selle jänesepuuri kohaletoimetamine on tasuta koos DPD kulleriga. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
emilie
Tere, sisetingimustes kasutamiseks soovitan vajaliku funktsionaalsuse, stiili ja vastupidavuse alusel valida järgmistest põrandakattematerjalidest: laminaat, parkett, keraamilised plaadid või vinüülpõrandakate.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, põranda katmiseks on ideaalseim plaat, mis võimaldab lihtsat puhastamist. Võite põrandale panna vaibad närilistele viitenumbriga 55854, et luua põrandale naturaalne ilme ning pakkuda oma lemmikloomale kuiva ja mugavat pinda. Lugupidamisega, Zoomalia tiim