Küsimused, tootearutelud
19 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
pierre
Tere, mul on Horsfieldi kilpkonn ja ma kavatsen teha terraariumi, mille põhja mõõdud on 120x60x50 puidust. Ma tahaksin teada, kas ma saan paigaldada küttekaabli otse puidule ja millist võimsust ma vajaksin? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Küttekaabli paigaldamine puidust terraariumisse on veidi keeruline, sest see ei tohi olla otseses kontaktis puiduga. Teisalt, kaspiahobukonnale on vajalik luua soe koht, kus temperatuur on umbes 35 kuni 38°C, kuid see ei tohiks mõjutada kogu terraariumi pinda, vaid ainult 10 kuni 20% sellest. Soovitame pigem kasutada soojuslambi, et luua soe koht, ja UV-neooni või lampi, et tagada teie kilpkonna UVA ja UVB vajadused. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
d'angelo
Tere, sooviksin teada, kas kaabel on veekindel? Kavatsen selle paigaldada aku sisse. Kas 15W oleks piisav, et saavutada 30-32° või oleks 50W sobivam boale?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see kaabel on niiskuskindel, kuid ei ole veekindel: see ei ole ette nähtud vees kastmiseks. 32W kaabel võib boa jaoks olla ebapiisav, soovitame 50W kaablit. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
monique
milline on kaabli soojenduspikkus ja kas seda saab liiva sisse matta
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kaablite pikkused varieeruvad vastavalt viitele, informatsiooni leiate kirjeldusest. Saate kaabli panna liiva sisse, kuid peate veenduma, et teie roomaja ei pääseks sellele otseselt ligi (kaevates liiva), sest see võib end põletada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
loann
Tere, 15W kaabel huvitab mind, kuid see on mõeldud putukate (prussakate) kasvatamiseks ja ma ei saa kaablit sisse panna. Kas seda võib jätta puidu peale, ilma et see kahjustusi tekitaks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kuna kaabel on küttev, soovitame teil seda mitte jätta otseselt puiduga kokku puutuma. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
soryane
Tere, kas see sobib serpentPS: ma olen algaja musi musi
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See sobib madudele, kõik sõltub liigist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
elodie
Tere, ma olen huvitatud sellest tootest. Kas võib saavutada 30°C klaasist terraariumi abil 15W kaabli abil? Ja kas kinnitused terraariumile kinnitamiseks on kaasas?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Küttekaablit müüakse ilma kinnitussüsteemita. Saavutatud temperatuur sõltub paljudest teguritest, et saaks täpselt vastata: terrariumi tüüp ja mõõtmed ning ruumi temperatuur mõjutavad kaabli poolt edastatavat temperatuuri. Lugupidamisega, Alexandra Zoomaliast
2 sõnumid
laurine
Tere, kui pikk on tegelik kaabli pikkus, kui pistiku pikkus maha arvestada?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 15W kaabel on 4 meetrit pikk50W kaabel on 7 meetrit pikk Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
philippe
Tere, otsin küttekaablit väljas asuva, mitteisoleeritud bonsaiasera jaoks, mille mõõdud on 50x50x100 cm. Tahan hoida temperatuuri üle nulli, +5°. Mida te soovitate?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saame teile pakkuda seda toodet 50W: https://www.zoomalia.com/animalerie/cable-chauffant-p-23396.html Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
2 sõnumid
sandy
Tere, kui pikk on see 50 meetrit?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, selle pikkus on 7 meetrit. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
emilie
Tere, kas see kaabel sobib OSB tüüpi terra jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Küttekaablid sobivad kõigile terraariumitele; see on pikkuse küsimus (kaabel ei tohiks olla liiga tihedalt kokku pandud (kuumenemisohu tõttu). Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast