küttesüsteemi taseme probleem
Mul on terra mõõtudega 90X45X60 ja ma pingutan, et saavutada kuningpüütoni jaoks vajalik temperatuur.
Praegu on mul 100W soojuskiirgur ja 15W soojenduskaabel, mille keegi mulle andis, ning mida vahetan peagi umbes 24W soojendusmati vastu, lisaks väike 13W lamp lihtsalt valguse jaoks, kuna mu tuba on pime.
Päeval saavutan temperatuuri 23 kraadi, mis on vähe, ja öösel langeb see 19 kraadini ainult matiga. Olen kaugel päevasest 28-32 kraadist ja öisest 23 kraadist.
Tahaksin teie käest nõu saada ja teada, millist varustust te kasutate, sest olen segaduses ja mu madu tuleb varsti. Tundub, et isegi müüjad ei tea asjadest midagi, müüvad lihtsalt müümise pärast (mu kodukohas), arvestades varustust, mida nad mulle soovitasid, pfffff.
APPPPIIIII
Tere,
Juba soojendava mati osas tuleb seda rohkem (isegi palju rohkem) panna. Kui soovid temperatuuri tõsta, võid seda täiendada 50 W soojenduskaabliga, mis on ühendatud termostaadiga. Soojuse allikaks peaks sellest piisama. Kõik sõltub aga ruumi ümbritsevast temperatuurist, kus terrarium asub...! Kokkuvõttes, ära karda panustada, vastasel juhul võid oma püütonist ilma jääda.