Kütte- ja soojendusplaadid terraariumitele
Mul on olemas terraarium koos tarvikutega ja heaoluvahendid oma maole... (Mida mul veel ei ole), valmistan kõik eelnevalt ette. Kuid väike probleem, ma leian, et soojendusmatt võtab väga kaua aega soojenemiseks. Kutsun teid üles, öelge mulle, kui kaua ja milliseid toiminguid teha, et see oleks võimalikult tõhus. Ette tänades.
Tere, kui palju vatte on su soojendustekil ja anna mulle oma terraariumi kirjeldus ...või isegi foto, kui saad. Kas sul on digitaalne termomeeter ja termostaat, et saaksid oma temperatuuri reguleerida? Lisaks, kuhu paigutad oma soojusteki terraariumis? Viimane väike küsimus: mitu kraadi on ruumis, kus su terraarium asub? Aitäh vastamast, siis saan sulle mõningaid nõuandeid anda.
okei, ma saan siis aru teie murest, kas saaksite mulle oma terra suuruse öelda palun?
ütle mulle, millise looma sa sinna hakkad panema? ma arvan, et sinu vaip ei ole piisavalt võimas... ootan, et sa annaksid mulle oma terra pikkuse ja kõrguse ning mis materjalist see on tehtud, klaasist või puidust?
Tänan veel kord teabe eest, olin hiljem ajahätta jäänud ja sattusin uuesti oma "postitusele", tänan sind veel kord.