Kütte- ja soojendusplaadid terraariumitele

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Julien
18 sõnumid
julien fr

Mul on olemas terraarium koos tarvikutega ja heaoluvahendid oma maole... (Mida mul veel ei ole), valmistan kõik eelnevalt ette. Kuid väike probleem, ma leian, et soojendusmatt võtab väga kaua aega soojenemiseks. Kutsun teid üles, öelge mulle, kui kaua ja milliseid toiminguid teha, et see oleks võimalikult tõhus. Ette tänades.

xavier
6 sõnumid
xavier fr

Tere, kui palju vatte on su soojendustekil ja anna mulle oma terraariumi kirjeldus ...või isegi foto, kui saad. Kas sul on digitaalne termomeeter ja termostaat, et saaksid oma temperatuuri reguleerida? Lisaks, kuhu paigutad oma soojusteki terraariumis? Viimane väike küsimus: mitu kraadi on ruumis, kus su terraarium asub? Aitäh vastamast, siis saan sulle mõningaid nõuandeid anda.

Julien
18 sõnumid
julien fr
See on 8-vatine. Ja kahest punktist, mille sa mulle edastasid, mul ei ole digitaalse termomeetrit ega termostaati. Tavaliselt on toas umbes 18°C, super aitäh, olen avatud headele nõuannetele ja tundub, et sa tead üsna palju. :)
xavier
6 sõnumid
xavier fr

okei, ma saan siis aru teie murest, kas saaksite mulle oma terra suuruse öelda palun?

xavier
6 sõnumid
xavier fr

ütle mulle, millise looma sa sinna hakkad panema? ma arvan, et sinu vaip ei ole piisavalt võimas... ootan, et sa annaksid mulle oma terra pikkuse ja kõrguse ning mis materjalist see on tehtud, klaasist või puidust?

Julien
18 sõnumid
julien fr
Jah, keskpäeval lähen koju, teen pilte, mida saadan sulle pärastlõunal, kas sobib nii? Alustan Pantherophis Guttatusest.
xavier
6 sõnumid
xavier fr
[vasakul]see siis töötab .....!![/vasakul]
Julien
18 sõnumid
julien fr

Tänan veel kord teabe eest, olin hiljem ajahätta jäänud ja sattusin uuesti oma "postitusele", tänan sind veel kord.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest