Kust leida terrariumide fotosid?
Tere, sooviksin, et kõik foorumikasutajad jagaksid oma terraariumide pilte, et saaksin inspiratsiooni, kuna soovin osta noorema pogooni.
ETTE TÄNADES
Tere,
See on suurepärane mõte!
Ise ei oma ühtegi roomajat, kuid tõepoolest oleks fantastiline näha mitmeid terraariume.
Kohtumiseni!
Tere õhtust
Siin on foto minu terraariumist, mis võib aidata teil ideid saada. See on terraarium, mis on sisustatud kuningpüütoni jaoks.
Head õhtut.
Üles laaditud ImageShack.us abil
See terraarium on suurepärane! Ainsad asjad, mis mulle veidi inetud tunduvad, on termomeeter ja liiga nähtav soojenduslamp. Ma oleksin asendanud soojenduslambi diskreetsema kütteplaadi või küttekiviga! Samuti arvan, et saaksid hõlpsasti oma tausta töötada, lisades mõned dekoratsioonid või väljast toodud kivid.
Tere õhtust, Pierrot
Tänan sind arvamuse eest, soojendav lamp on tõesti väga nähtav, aga ma eemaldasin selle ja asendasin küttetraatiga. Mis puutub termomeetrisse, siis valisin selle vastavalt oma võimalustele, ja tausta osas kavatsen midagi korda saata.
Tänan sind, head õhtut.
Lugupidamisega,
Aurélien
:) Need väikesed detailid teine kord! Terra on juba nii niisamagi päris lahe
Minu maapealse kilpkonna terraarium
Tere Audrey,
Väga lahe terra!! Mis liiki on su kilpkonnad? Nad näevad nii nunnud välja
Nägemiseni!
Aitäh, Sandra need on graecad
Tere Audrey,
Nad on väga ilusad
Kui vanad nad on? Kas sul on need olnud juba pikka aega? Kas vangistuses pidamine pole liiga keeruline?
Tere Sandra,
Nad on umbes 5-aastased, mul on nad olnud umbes 6 kuud, nad ei ela aasta läbi terrariumis. See liik on üsna habras, ei talvitu, neil on brumatsiooniperiood (1 kuu puhkeaeg, kuid mitte sügav uni) ja kuna see liik on väga tundlik külma ja niiskuse suhtes, siis sügisel ja talvel on nad terrariumis ning kevadel ja suvel on nad välikoplites. Terrariumi jaoks on aga vaja minimaalset varustust - spetsiaalne UV 5% lamp roomajatele ja soojendav pirn
Tere Audrey,
Kas need on kilpkonnad, kes elavad Tuneesias? Sest ma tean, et graeca-liike on palju. Ma ei teadnudki, et on olemas selline brumatsiooni periood, ma teadsin ainult talveund. Kas seda brumatsiooni pole liiga keeruline teostada? Kuidas tead, et on õige aeg?
Igatahes, sa oled tõesti loonud ilusa terraariumi, nad peavad end seal väga hästi tundma! Ja lisaks, nad on suvel õues, see on suurepärane!!!
Nägemiseni!
terrariumi ehitamine käib
Üles laaditud koos ImageShack.us
Tere Sandra ja suur tänu,
Jah, nad on pärit Tuneesiast, nad on graeca nabeulensis'e liik, kuid need on sündinud Prantsusmaal. Talvitamiseks vähendan järk-järgult UV-lambi ja soojenduslambi valgustuse aega (umbes tund kuus), siis detsembri keskpaiku tuleb vähendada jagatavat toidukogust ja valgustusaega 4 tundi päevas. Seejärel peab terraarium olema toas, kus on 10 - 15°C, rahulikult kõik lambid välja lülitatud terve kuu (näiteks jaanuaris). Seejärel veebruaris tõsta järk-järgult temperatuuri ja valgustuse aega ning aprilli paiku võib kõik loomad õue viia. See on põhimõte .
Su terraarium tuleb super Sebastien
aitäh
Tere, Audrey, tere, Sebastien!
Audrey, ma mõtlesin, millest su kilpkonnad toituvad? Kas neil on väga spetsiifiline toitumine?
Sebastien, su terra on suurepärane! Millist liiki sa sinna paned?
Kohtumiseni!
Tere Sandra,
Maismaa kilpkonnade toitumine on väga rikas "umbrohu" osas, nagu võilill, ristik, teeleht, piimalill... see on neile parim. Seejärel võib toitumist täiendada endiivi, lammas-salatiga, redise lehtedega (kindlasti mitte lehtsalat)... ja harvemini ka mõne puuviljaga.
Head päeva
Tere Audrey,
Niisiis, toidu osas pead sa lihtsalt oma aeda minema ja umbrohtu korjama? Ja miks mitte kunagi lehtsalatit? Ja maa kilpkonnade graanulitel põhinevaid toite ei soovitata?
Ja kuidas su kilpkonnad kutsutakse?
Igal juhul on nad väga armsad
Kohtumiseni!
Tere Sandra,
Nende toitmiseks piisab väikesest jalutuskäigust aias ja kõik on korras, rohelise salati kohta tean lihtsalt, et see pole neile hea, aga miks täpselt... ? Pelletid pole vajalikud, kui neil on värsked umbrohud, need on neile palju paremad (isiklikult leian, et koostis pole üldse sobiv). Neil pole veel nimesid, kuna nad on veel liiga noored, et sugu määrata, pean veel 1 või 2 aastat ootama.
Nägemiseni
Tere Audrey ja aitäh kogu selle teabe eest!
Loodan, et ma ei tüütan sind liiga paljude küsimustega!
Kuidas sa kavatsed kindlaks teha, mis soost nad on? Kas isasel on kilbi all kumerus?
Nägemiseni!
Igal juhul on kilpkonnadel oma suuruse kohta üsna palju ruumi! See on üsna haruldane ja tore!
Tere õhtust, Sandra ja aitäh, Pierrot,
Vabandust, et vastamisega veidi aega läks, Sandra, mulle ei tee üldse raskusi su küsimustele vastata. Selle liigi sugu eristamiseks on mitmeid erinevusi: isase plastroonil on lohk, samuti on saba isastel tavaliselt pikem ja mõnikord ka laiem kui emastel. Täiskasvanud emased on ka isastest suuremad: 12 kuni 16 cm pikad ja kaaluga 300 kuni 600 g, samas kui isased on 10 kuni 14 cm pikad ja kaaluga 200 kuni 400 g.
Lisan pildi terraariumist uue valgustusega
Head õhtut
Tere, Audrey,
Su terra on super! Aitäh kogu info eest, sa oled tõesti kilpkonnade spetsialist
see, mille oled loonud oma kahele väikesele kilpkonnale, on imeline, ma jumaldan seda!!!
CC Sandra,
Aitäh sulle kõigi nende komplimentide eest, sellest ajast peale, kui ma need sain, olen nii palju uurinud, et olen kilpkonnade kohta väga palju õppinud, see on täiesti normaalne, kui sa hoolid, siis tahad teha kõik selleks, et neil oleks hea, ja mitte ainult nemad, ostsin hiljuti Zoomaliast oma meriseale puuri, ma armastan seda, tal on palju ruumi, postitan pilte näriliste ossa, kui see sind huvitab.
Head õhtut
Tere, Audrey!
Oh jah, see oleks tore, kui saadaksite pilte oma meriseast tema suures puuris
Kohtume näriliste jaotises!
Tere Magali,
Ja aitäh, sinu terra on ka väga hea, liikuvate osade idee on päris nutikas. Graeca nabeulensis ei müüda kaubanduses, see on Tuneesia kaitsealune liik. Minu omad on päästetud (ebaseaduslikult eksporditud kilpkonnad) ja nende hoidmiseks on vaja spetsiaalset luba, mida on üsna keeruline saada. Neile, kes soovivad maa-kilpkonni, soovitan eurotestudo´t (hermanni, boettgeri...), mis on kohandunud meie piirkondadega ja on palju vähem õrnad kui graeca. Prantsusmaal on mitmeid tõsiseid kasvatajaid, kuid ennekõike on vaja aeda. Siin on teie jaoks mõned nõuanded.
Head päeva
Audrey
See on terrarium (60x45x45), mis on mõeldud dendrobate pidamiseks järgmisel kevadel, kui temperatuur on soodsam nende saatmiseks. See on veel ettevalmistamisel ja varsti tuleb sinna lisada kaks või kolm taime.
See on dekoratsioon, mis on tehtud ekstrudeeritud polüstüreenist, krohvitud, guaššvärviga värvitud ja kaetud epoksüvaiguga R123. Pumpa kasutatakse vee voolamise tekitamiseks.
cab65
Tere Magalie, tere Alain,
Väga ilusad terrad! Palju õnne!
Tere,
Siin on minu pogona terraarium, mille ma kujundasin, voolides välja kalli vahtu ja paigaldades vahtpolüstüreenist platvorme, samuti valmistades väikesi peidupaiku. Kogu konstruktsiooni katsin plaadiliimiga ja 5-korda kihiga rannaliivaga, mille puistasin värskele lakikihile.
Kütte- ja valgustusseadmed:
120 cm zoo med 10% neoon koos Arcadia ballastiga ja JBL peegeldiga UV ulatuse pikendamiseks.
Küttelamp: hetkel kasutatakse 100 W UVA ja UVB power sun lampi, mida vahetan vastavalt aastaaegadele ja ruumi temperatuurile, et säilitada õiged temperatuurid - 42/45°C kuum punkt ja 26–28°C jahe ala.
PS: Ärge pöörake tähelepanu kõikjal olevatele kaablitele, fotod tehti minu temperatuuritestide ajal.
[url=https://www.servimg.com/image_preview.php?i=65&u=17845183]
[url=https://www.servimg.com/image_preview.php?i=66&u=17845183]
[url=https://www.servimg.com/image_preview.php?i=67&u=17845183]
[url=https://www.servimg.com/image_preview.php?i=68&u=17845183]
[url=https://www.servimg.com/image_preview.php?i=69&u=17845183]
Väga tubli töö, Frédéric, õnnitlused!
Tere, Fred,
Väga ilus terra !!!!
Aitäh, mu väike nunnu tundub seal rahul olevat, seega oleme mõlemad võitjad, sest minu jaoks teeb see vähemalt elutoa hubasemaks :)
Sinu pogona peab olema rahul!!!
tere, mul on ka nabulensis ja ma mõtlen natuke brumatsiooni peale
su sõnum andis mulle palju teavet, aitäh
aga mul on üks väike küsimus, kui ütled, et pärast tuleb see asetada 10-15 °C kraadisesse tuppa, lambid välja lülitada, aga kas siis nagu...pimedas??
Tere, siin on mõned fotod minu 14-aastasest veedraakonist, kes elab terrariumis, mille kõrgus on 1,5 meetrit, laius 70 cm ja sügavus 50 cm ning millel on 25-liitrine veemahuti.
Tõesti lahe!!
super udu koos udustajaga
Aitäh udugeneraator on zoo medi kaubamärgi repti-fogger, see ei ole väga vana, loodan, et see kestab kaua.
pole midagi
okei
kui kaua elab veedraakon?
Tavaliselt kümme kuni viisteist aastat, vastavalt sellele, mida olen lugenud.