Kust leida terrariumide fotosid?

47 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
gauthier
1 sõnumid
gauthier fr

Tere, sooviksin, et kõik foorumikasutajad jagaksid oma terraariumide pilte, et saaksin inspiratsiooni, kuna soovin osta noorema pogooni.

ETTE TÄNADES

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere,

See on suurepärane mõte!

Ise ei oma ühtegi roomajat, kuid tõepoolest oleks fantastiline näha mitmeid terraariume.

Kohtumiseni!

Aurélien
3 sõnumid
aurélien fr

Tere õhtust

Siin on foto minu terraariumist, mis võib aidata teil ideid saada. See on terraarium, mis on sisustatud kuningpüütoni jaoks.

Head õhtut.

Üles laaditud ImageShack.us abil

Pierre
134 sõnumid
pierre fr

See terraarium on suurepärane! Ainsad asjad, mis mulle veidi inetud tunduvad, on termomeeter ja liiga nähtav soojenduslamp. Ma oleksin asendanud soojenduslambi diskreetsema kütteplaadi või küttekiviga! Samuti arvan, et saaksid hõlpsasti oma tausta töötada, lisades mõned dekoratsioonid või väljast toodud kivid.

Aurélien
3 sõnumid
aurélien fr

Tere õhtust, Pierrot 

Tänan sind arvamuse eest, soojendav lamp on tõesti väga nähtav, aga ma eemaldasin selle ja asendasin küttetraatiga. Mis puutub termomeetrisse, siis valisin selle vastavalt oma võimalustele, ja tausta osas kavatsen midagi korda saata.

Tänan sind, head õhtut.

Lugupidamisega,

Aurélien

Pierre
134 sõnumid
pierre fr

:) Need väikesed detailid teine kord! Terra on juba nii niisamagi päris lahe

Audrey
12 sõnumid
audrey fr

Minu maapealse kilpkonna terraarium

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Audrey,

Väga lahe terra!! Mis liiki on su kilpkonnad? Nad näevad nii nunnud välja 

Nägemiseni!

Audrey
12 sõnumid
audrey fr

Aitäh, Sandra need on graecad

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Audrey,

Nad on väga ilusad 

Kui vanad nad on? Kas sul on need olnud juba pikka aega? Kas vangistuses pidamine pole liiga keeruline?

Audrey
12 sõnumid
audrey fr

Tere Sandra,

Nad on umbes 5-aastased, mul on nad olnud umbes 6 kuud, nad ei ela aasta läbi terrariumis. See liik on üsna habras, ei talvitu, neil on brumatsiooniperiood (1 kuu puhkeaeg, kuid mitte sügav uni) ja kuna see liik on väga tundlik külma ja niiskuse suhtes, siis sügisel ja talvel on nad terrariumis ning kevadel ja suvel on nad välikoplites. Terrariumi jaoks on aga vaja minimaalset varustust - spetsiaalne UV 5% lamp roomajatele ja soojendav pirn

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Audrey,

Kas need on kilpkonnad, kes elavad Tuneesias? Sest ma tean, et graeca-liike on palju. Ma ei teadnudki, et on olemas selline brumatsiooni periood, ma teadsin ainult talveund. Kas seda brumatsiooni pole liiga keeruline teostada? Kuidas tead, et on õige aeg?

Igatahes, sa oled tõesti loonud ilusa terraariumi, nad peavad end seal väga hästi tundma! Ja lisaks, nad on suvel õues, see on suurepärane!!!

Nägemiseni!

sebastien
2 sõnumid
sebastien fr

terrariumi ehitamine käib

Üles laaditud koos ImageShack.us

Audrey
12 sõnumid
audrey fr

Tere Sandra ja suur tänu,

Jah, nad on pärit Tuneesiast, nad on graeca nabeulensis'e liik, kuid need on sündinud Prantsusmaal. Talvitamiseks vähendan järk-järgult UV-lambi ja soojenduslambi valgustuse aega (umbes tund kuus), siis detsembri keskpaiku tuleb vähendada jagatavat toidukogust ja valgustusaega 4 tundi päevas. Seejärel peab terraarium olema toas, kus on 10 - 15°C, rahulikult kõik lambid välja lülitatud terve kuu (näiteks jaanuaris). Seejärel veebruaris tõsta järk-järgult temperatuuri ja valgustuse aega ning aprilli paiku võib kõik loomad õue viia. See on põhimõte .

Su terraarium tuleb super Sebastien

sebastien
2 sõnumid
sebastien fr

aitäh

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere, Audrey, tere, Sebastien!

Audrey, ma mõtlesin, millest su kilpkonnad toituvad? Kas neil on väga spetsiifiline toitumine?

Sebastien, su terra on suurepärane! Millist liiki sa sinna paned?

Kohtumiseni!

Audrey
12 sõnumid
audrey fr

Tere Sandra,

Maismaa kilpkonnade toitumine on väga rikas "umbrohu" osas, nagu võilill, ristik, teeleht, piimalill... see on neile parim. Seejärel võib toitumist täiendada endiivi, lammas-salatiga, redise lehtedega (kindlasti mitte lehtsalat)... ja harvemini ka mõne puuviljaga.

Head päeva

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Audrey,

Niisiis, toidu osas pead sa lihtsalt oma aeda minema ja umbrohtu korjama? Ja miks mitte kunagi lehtsalatit? Ja maa kilpkonnade graanulitel põhinevaid toite ei soovitata?

Ja kuidas su kilpkonnad kutsutakse?

Igal juhul on nad väga armsad

Kohtumiseni!

Audrey
12 sõnumid
audrey fr

Tere Sandra,

Nende toitmiseks piisab väikesest jalutuskäigust aias ja kõik on korras, rohelise salati kohta tean lihtsalt, et see pole neile hea, aga miks täpselt... ? Pelletid pole vajalikud, kui neil on värsked umbrohud, need on neile palju paremad (isiklikult leian, et koostis pole üldse sobiv). Neil pole veel nimesid, kuna nad on veel liiga noored, et sugu määrata, pean veel 1 või 2 aastat ootama.

Nägemiseni

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Audrey ja aitäh kogu selle teabe eest!

Loodan, et ma ei tüütan sind liiga paljude küsimustega!

Kuidas sa kavatsed kindlaks teha, mis soost nad on? Kas isasel on kilbi all kumerus?

Nägemiseni!

Pierre
134 sõnumid
pierre fr

Igal juhul on kilpkonnadel oma suuruse kohta üsna palju ruumi! See on üsna haruldane ja tore!

Audrey
12 sõnumid
audrey fr

Tere õhtust, Sandra ja aitäh, Pierrot,

Vabandust, et vastamisega veidi aega läks, Sandra, mulle ei tee üldse raskusi su küsimustele vastata. Selle liigi sugu eristamiseks on mitmeid erinevusi: isase plastroonil on lohk, samuti on saba isastel tavaliselt pikem ja mõnikord ka laiem kui emastel. Täiskasvanud emased on ka isastest suuremad: 12 kuni 16 cm pikad ja kaaluga 300 kuni 600 g, samas kui isased on 10 kuni 14 cm pikad ja kaaluga 200 kuni 400 g.

Lisan pildi terraariumist uue valgustusega

Head õhtut

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere, Audrey,

Su terra on super! Aitäh kogu info eest, sa oled tõesti kilpkonnade spetsialist

see, mille oled loonud oma kahele väikesele kilpkonnale, on imeline, ma jumaldan seda!!!

Audrey
12 sõnumid
audrey fr

CC Sandra,

Aitäh sulle kõigi nende komplimentide eest, sellest ajast peale, kui ma need sain, olen nii palju uurinud, et olen kilpkonnade kohta väga palju õppinud, see on täiesti normaalne, kui sa hoolid, siis tahad teha kõik selleks, et neil oleks hea, ja mitte ainult nemad, ostsin hiljuti Zoomaliast oma meriseale puuri, ma armastan seda, tal on palju ruumi, postitan pilte näriliste ossa, kui see sind huvitab.

Head õhtut

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere, Audrey!

Oh jah, see oleks tore, kui saadaksite pilte oma meriseast tema suures puuris 

Kohtume näriliste jaotises!

Magali
3 sõnumid
magali fr

Tere, olen eelistatud praktiline külg puhastamisele! See on noor regius, seetõttu eemaldatavad küljed lõplikus terraariumis.

Audrey, kust võib leida neid graeca nabeulensis kilpkonni? Need on tõesti väga toredad ja terraarium on suurepärane, sinu väikestel peab seal hea olema, õnnitlused!

Audrey
12 sõnumid
audrey fr

Tere Magali,

Ja aitäh, sinu terra on ka väga hea, liikuvate osade idee on päris nutikas. Graeca nabeulensis ei müüda kaubanduses, see on Tuneesia kaitsealune liik. Minu omad on päästetud (ebaseaduslikult eksporditud kilpkonnad) ja nende hoidmiseks on vaja spetsiaalset luba, mida on üsna keeruline saada. Neile, kes soovivad maa-kilpkonni, soovitan eurotestudo´t (hermanni, boettgeri...), mis on kohandunud meie piirkondadega ja on palju vähem õrnad kui graeca. Prantsusmaal on mitmeid tõsiseid kasvatajaid, kuid ennekõike on vaja aeda. Siin on teie jaoks mõned nõuanded.

Head päeva

Audrey

Alain
259 sõnumid
alain fr

See on terrarium (60x45x45), mis on mõeldud dendrobate pidamiseks järgmisel kevadel, kui temperatuur on soodsam nende saatmiseks. See on veel ettevalmistamisel ja varsti tuleb sinna lisada kaks või kolm taime.

See on dekoratsioon, mis on tehtud ekstrudeeritud polüstüreenist, krohvitud, guaššvärviga värvitud ja kaetud epoksüvaiguga R123. Pumpa kasutatakse vee voolamise tekitamiseks.

cab65

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Magalie, tere Alain,

Väga ilusad terrad! Palju õnne!

FREDERIC
2 sõnumid
frederic fr

Tere,

Siin on minu pogona terraarium, mille ma kujundasin, voolides välja kalli vahtu ja paigaldades vahtpolüstüreenist platvorme, samuti valmistades väikesi peidupaiku. Kogu konstruktsiooni katsin plaadiliimiga ja 5-korda kihiga rannaliivaga, mille puistasin värskele lakikihile.

Kütte- ja valgustusseadmed:

120 cm zoo med 10% neoon koos Arcadia ballastiga ja JBL peegeldiga UV ulatuse pikendamiseks.

Küttelamp: hetkel kasutatakse 100 W UVA ja UVB power sun lampi, mida vahetan vastavalt aastaaegadele ja ruumi temperatuurile, et säilitada õiged temperatuurid - 42/45°C kuum punkt ja 26–28°C jahe ala.

PS: Ärge pöörake tähelepanu kõikjal olevatele kaablitele, fotod tehti minu temperatuuritestide ajal.

[url=https://www.servimg.com/image_preview.php?i=65&u=17845183]

[url=https://www.servimg.com/image_preview.php?i=66&u=17845183]

[url=https://www.servimg.com/image_preview.php?i=67&u=17845183]

[url=https://www.servimg.com/image_preview.php?i=68&u=17845183]

[url=https://www.servimg.com/image_preview.php?i=69&u=17845183]

Magali
3 sõnumid
magali fr

Väga tubli töö, Frédéric, õnnitlused!

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere, Fred,

Väga ilus terra !!!!

FREDERIC
2 sõnumid
frederic fr

Aitäh, mu väike nunnu tundub seal rahul olevat, seega oleme mõlemad võitjad, sest minu jaoks teeb see vähemalt elutoa hubasemaks :)

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Sinu pogona peab olema rahul!!!

cyntia
1 sõnumid
cyntia fr

tere, mul on ka nabulensis ja ma mõtlen natuke brumatsiooni peale

su sõnum andis mulle palju teavet, aitäh

aga mul on üks väike küsimus, kui ütled, et pärast tuleb see asetada 10-15 °C kraadisesse tuppa, lambid välja lülitada, aga kas siis nagu...pimedas??

geoffrey
9 sõnumid
geoffrey fr

geoffrey
9 sõnumid
geoffrey fr

geoffrey
9 sõnumid
geoffrey fr

geoffrey
9 sõnumid
geoffrey fr

geoffrey
9 sõnumid
geoffrey fr

geoffrey
9 sõnumid
geoffrey fr

geoffrey
9 sõnumid
geoffrey fr

Tere, siin on mõned fotod minu 14-aastasest veedraakonist, kes elab terrariumis, mille kõrgus on 1,5 meetrit, laius 70 cm ja sügavus 50 cm ning millel on 25-liitrine veemahuti.

Pierre
134 sõnumid
pierre fr

Tõesti lahe!!

Leonardo
67 sõnumid
leonardo fr

super udu koos udustajaga

geoffrey
9 sõnumid
geoffrey fr

Aitäh udugeneraator on zoo medi kaubamärgi repti-fogger, see ei ole väga vana, loodan, et see kestab kaua.

Leonardo
67 sõnumid
leonardo fr

pole midagi

okei

kui kaua elab veedraakon?

geoffrey
9 sõnumid
geoffrey fr

Tavaliselt kümme kuni viisteist aastat, vastavalt sellele, mida olen lugenud. 

Leonardo
67 sõnumid
leonardo fr
[vasakul]okei[/vasakul]

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest