Kuidas veenda oma ema lubama mul koera võtta

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Leonardo
67 sõnumid
leonardo fr

Tere, olen 14-aastane ja elan 78-s (üsna rahulik piirkond) ning juba üle 8 aasta olen unistanud loomadest, seega tean väga hästi, et see ei ole kapriis.

Ma armastaksin koera (kass=allergia, küülik või närilised või linnud jah, aga mu ema ei taha, roomajad meeldivad ka ja hea asi on see, et neid saab jälgida ja nad püsivad oma terrariumis, aga see on liiga keeruline puhkuse ajal).

Nii et minu mõte on ikka koer ja suvepuhkuse ajal, kui ma lähen peaaegu kaheks kuuks Portugali, saaksin ta kaasa võtta ja tema eest hoolitseda ning jätta ta kaheks nädalaks oma tädi juurde....

Minu valik on Pomeranian kutsikas, tuntud ka kui kääbusspitz, mitte ainult tema ilu tõttu!

Kas keegi võiks anda mulle nõu, kuidas rääkida oma emale ja ema ülemusele, sest probleem on peamiselt ülemuses, kes ütleb, et koer hävitab lilli ja pissib igal pool....

Me elame suures majas ja suure aias.

Kas nõuandeid Pomeranian koerale ja kas teda saab õpetada tegema oma hädasid kasti...,? palun

ootan teie vastuseid kannatamatult!!!

Elodie
135 sõnumid
elodie fr

Tere Léonardo,

sa ei saa kahjuks "sundida" oma ema või mõnda teist täiskasvanut koera võtma. Täiskasvanud mõistavad sageli vastutuse laiemat pilti, mida looma eest hoolitsemine endas kätkeb. Tähelepanu, see ei sea kahtluse alla sinu võimet endale väike kaaslane võtta :)

Võid alustada kogudes infot koera kohta, kes sind huvitab, näidata et oled täielikult investeeritud, osale igapäevastes kodustes töödes, aita oma ema, tõesta et oled vastutustundlik. Tee vabatahtlikku tööd varjupaigas, näita et tahad õppida, kuidas hästi koera eest hoolitseda ja et oled selleks võimeline.

Otsus jääb muidugi ema teha, kuid selleks ajaks oled sina oma vastutustundlikkust tõestanud.

Edu soovides

Elodie Zoomaliast

genevieve
11 sõnumid
genevieve fr

Leonardo, koera pidamine tähendab, et oled valmis tema eest hoolitsema vähemalt 12 või 13 aastat (mul on 17-aastane emane koer ja teine 15-aastane). Puhkusereisid pole isegi mõeldavad, meie kaaslastele kulutatud rahasumma on suur (vaktsiinid, kirbukaelarihmad, kvaliteetne kuivtoit, steriliseerimine... ja kui nad vananevad, siis üha sagedasemad külastused loomaarsti juurde ja ravimitele ligi 250 eurot kuus).

Seetõttu ei arva ma, et selle foorumi osalejad peaksid sinu kaitseks su ema poole pöörduma.

Teises foorumis olid sa valmis võtma endale küüliku... ja nüüd koera? Kas sa suudad kogu selle loomade perekonna eest hoolitseda? Kes maksab? Kes nende eest hoolitseb?

genevieve
11 sõnumid
genevieve fr

PS. See ei ole kirjutatud selleks, et sind heidutada, et eeelnev oli kirjutatud..... Olin ka sinu vanuses sama kirglik loomade vastu...... Nii et peale aastaid vabatahtlikku tööd varjupaikades ja loomahotellides pöördusin "looma" elukutse poole. See võimaldas mul hästi tundma õppida piiranguid ja rõõme, kulusid, vastutust.......

Kui sul on võimalus, siis peaksid ka sina vabatahtlikuks minema. Sa võiksid hoolitseda oma koerte eest, neid jalutada, nendega igapäevaselt tegeleda.......See on põnev ja hariv ning lisaks kasulik.....Edu

Ambre
2 sõnumid
ambre fr

Ma olin sinu olukorras veel 2 kuud tagasi...

Ma nutsin, sest tahtsin nii väga borderkolliet (karjakoera)...

Olin vähemalt 5 kuud põhjalikult uurinud seda tõugu, rääkisin oma vanematele selle tõu eelistest, AGA KA PIIRANGUTEST!!!!

Kui räägid piirangutest, ütleb su ema tõenäoliselt jah, aga tegelikult...

Kuid pärast mõtlemisaega saab ta aru, et oled teadlik piirangutest, mida koera omamine kaasa toob...

Ma lähen oma koera järgi 10. augustil...

Puhkan enne tema saabumist ja tean, et need on viimased puhkused vähemalt 10 aastaks...

Kindlasti on nende omamine koormus, kuid see on ka peamiselt RÕÕM *_*

Ma ei ütle, et meie peaksime sulle ütlema, mida teha; sa pead oskama ise hakkama saada (pead olema vastutustundlik, et omada koera!)

Pead selle tõu kohta VÄGA palju uurima, sest mu vend tahtis seda tõugu ja need koerad saavad palju baktereid...

Edu, mul on palju loomi: kass, 5 tšintšiljat, 1 orav ja 20 lindu (lisaks kõik loomad, keda õues toidan, sest ma ei saa neid kõiki oma koju tuua) ja mul on siiski palju aega iseendale...

Kui ma veel ratsutamas käisin, tahtsin kindlasti osta hobuse, keda kogu aeg sõitsin ja keda ma kõige rohkem armastasin, kuid mu vanemad ei tahtnud seda ja lõpuks lõpetasin ratsutamise, sest see hobune osteti ja see tegi mulle nii haiget, et ütlesin argumendiks, et soovingi hobust (hobusega peab isegi rohkem vastutustundlik olema kui koeraga) ja nüüd küsin koera ja kui te ei taha, siis pean küsima hamstrit või kuidas see asi käib?!

Kõike seda selleks, et öelda: küsi rohkem kui lihtsalt koera (aga ära nõua liiga palju, sest kui su ema ütleb jah, oledki hädas )

Ta ütleb ei, siis mine tagasi koera juurde ja ütle talle, mida rääkisin oma vanematele; lõpuks aitas mu ema mind 3-kuulise kauplemise järel, sest tema tahtis samuti koera, ja mu isa murdus...

Igatahes, vabandan, et kirjutasin nii pika teksti, ma ei suutnud end tagasi hoida xp

Ambre
2 sõnumid
ambre fr

Üldiselt küsi näiteks tõukeratast, hobust... väga kalleid asju (kuigi kääbussaksa spits on samuti väga kallis), igatahes edu

Léane
3 sõnumid
léane fr

kui sa tõesti tahad koera, näita üles visadust. Mul on 12 aastat ja mu koer suri, kui olin 8-aastane, ning mul oli ta alates sünnist. Seejärel sain kümne-aastaselt gerbiili, aga see suri südamerabanduse tõttu. Pärast oma koera kaotust olen soovinud uut koera, kuid gerbiili omamine oli samuti suurepärane ja see nõuab vähem kohustusi. Koer on küll parem, aga ära küsi liiga palju. Koera peab jalutama ja kõike muud, mis on küll väga tore, kuid see on ka kallis (umbes 2000 esimesel kuul ja järgnevail kuudel 70). Samas gerbiil palju vähem (600 esimesel kuul ja 15 järgnevail kuudel). Tee õige valik, sest liiga kiire valik toob kaasa põhjendamata loobumisi!

Léane
3 sõnumid
léane fr

kui ma peaksin sulle tõugu soovitama, siis labradorid on kiindumusväärsed, armastavad vett ja on ustavad kaaslased. Austraalia lambakoerad on ilusad ja mängulised, bullterjerid on sportlikud ja mässumeelsed, jack russellid on väikesed, ei ajavad karva ja neid saab kergesti puhkusereisidele kaasa võtta, ning väike veekoer on elav ja uudishimulik. Siin on tõud, mille kohta ma olen uurinud ja mis tunduvad super, kuid koerad, keda ma eelistan, on segaverelised. Mina eelistan adopteerimist ostmisele, sest elu andmine loomale on imeline. Soovitan dokumentatsiooni jaoks Wamiz-i. Tsau!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest