Kuidas valida merisiga?

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Thierry
3 sõnumid
thierry fr

Kuidas seda valida?

Kuidas teada, et see on terve?

Elodie
135 sõnumid
elodie fr

Tere Lélé,

mul on ka kaks merisiga. Kui võimalik, valige need esmalt kasvatajalt, see oleks kümme korda parem. Tervis ja stress on nende väikeloomade jaoks erinevad võrreldes loomapoega, tavaliselt on nad sündinud heades tingimustes ja neid on hoolega hooldatud. See toob kaasa erineva käitumise kui neil, kes on sündinud või elanud loomapoes.

Seejärel küsige alati, kas saate neid enne "valimist" katsuda. Esiteks, et näha, kas see on emane ja kas ta ei ole tiine (sel juhul on tal kaks muhku külgedele tekkinud, samas kui ülakeha jääb peeneks), siis tuleb jälgida silmi, kas need ei jookse vett, kas ei ole koorikuid või midagi muud. Seejärel vaadake nahka, kas see ei ole kahjustatud, kas ei ole kiilaspäisust või midagi muud. Siis proovige kuulata, kas ta hingab tugevalt või mitte. 

Katsumine toob kaasa ka lihtsalt tunde loomaga. Kas on tunnet või mitte.

Need on peamised asjad, mida teha, ja samuti küsida tõendit, mille iga müüja peab teile andma, et kinnitada, et loom on terve.

Igal juhul on need väiksed loomakesed armastavad.

Head päeva

Elodie Zoomaliast

Thierry
3 sõnumid
thierry fr

Aitäh nõuannete eest, ma arvan, et rakendan neid loomakasvatuses

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest