kuidas muuta oma merisead puhtaks?

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
stéphanie
63 sõnumid
stéphanie fr
Tere, ma tahaksin teada, kas on võimalik muuta mu merisead puhtamaks, sest nad määrivad puuri väga kiiresti. Kas on olemas võimalus, et nad teeksid oma vajadused ainult ühes kohas?
stéphanie
63 sõnumid
stéphanie fr
PS: puur on 120 cm pikk ja 60 cm lai. Seega on seda veidi tüütu puhastada (see on moving home suuruses L, mida müüakse foorumis)
céline
38 sõnumid
céline fr

Tere, neile tuleb panna liiv ja tavaliselt lähevad nad sinna sisse. Lehelt leiate kõik vajaliku jaotisest Närilised, seejärel Pehmematerjal ja õled.

stéphanie
63 sõnumid
stéphanie fr
okei aitäh

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest