Kuidas minna elusast toidust üle külmutatud rottidele

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
frederic
4 sõnumid
frederic fr

Tere, mul on python olnud 5 aastat ja olen seda alati elusate närilistega toitnud. Kuna madu on hästi kasvanud ja vastavalt ka närilised, siis praktilistel põhjustel sooviksin üle minna külmutatud rottidele. Kas on mingeid nippe, et üleminek sujuks probleemideta? Mis on parim viis rottide sulatamiseks?

Pierre
134 sõnumid
pierre fr

Tere Honda,

Parim viis roti sulatamiseks on jätta see õhu kätte (kotis muidugi ).

Siiski on see seetõttu su maole palju vähem isuäratav.

thierry
2 sõnumid
thierry fr
Eriti ei tohi närilist nii sulada lasta! Ta kaotab oma toitaineid ja tema sees võivad hakata isegi ussid tekkima! Seega pange ta umbes 15 minutiks kuuma vette, jälgige hoolikalt, et ta oleks sees täielikult sulanud, enne kui teda sööta annate, ja kuivatage ta, et ta lõhn taastuks! Mul on samuti sama mure nagu sinul, honda94, ja mu tarnija ütles, et tuleb teha üleminek kahe vahel, andes värskelt tapetud närilisi, nii et esmaspäeval proovin seda! Ainus probleem on see, et ma ei tea täpselt, kuidas seda närilist tappa, mu tarnija ütles, et tuleks tema pead tangidega hoida ja sabast tõmmata, et murda tema selgroog, nii et proovin seda käiku (nagu küülik lol).
Suzanne
2 sõnumid
suzanne fr

Tere

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest