Kuidas hästi oma jäneste eest hoolitseda?
Tere kõigile, olen uus ja varsti saan kaks kääbusküülikut, isase ja emase. Sooviksin saada teavet, kuidas nende eest hästi hoolitseda, ning kas Rabbit 100 puuri ühendamine väikese aedikuga ja igapäevane välja laskmine sobiks?
Kas ma saan lasta emasküülikul üks pesakond saada ja siis emane steriliseerida ning isane kastreerida; või on parem neid kohe steriliseerida/kastreerida?
tänan kiire vastuse eest
Ja ka kaks küsimust;
Kas on parem võtta üks isane ja üks emane või ainult üks? Mina võtaksin kaks, et neil ei hakkaks igav.
Kas nad taluvad kahe tunni pikkust lendu ja kas neid lubatakse reisijatesalongi (kaks jänest ja üks inimene)?
väga väikest küülikut ei ole olemas, see on loomapoodide väljamõeldud tõug
Kinnita oma puur on väga hea.
Anna oma jänesele poegi saades see stressab teda, mina laseksin nad kohe steriliseerida ja kastreerida.
Sinu jänestele on vaja kahekordset puuri ja vähemalt 1 m pikkust.
Aitäh Laurine, ja meri dsl ma tahtsin öelda värvilisi kääbusküülikuid.
Okei, ma saan nad varsti kätte ja siis steriliseerin oma emase ning kastreerin isase. ja igal juhul, kui see on küüliku jaoks parem ja kellele jagada küüliku järglasi.
niisiis aitäh nõuannete eest, ma võtan rabbit 100 double ja aediku olen juba valmis teinud
Ja muide, kas te soovitate mul võtta 2 või 1 jänkut?
Sest ma kavatsesin võtta 2, kuna ma võin ja siis ei hakka tal igav, aga kas nad on siis vähem kiindunud?
Ja muidu on neil oma tualeti nurk ja ülejäänud puuri panen mingi vaiba/vildi.
Pole lennutransportist aimugi? Uuri internetist
Nende "kastreerimisnurk" on sageli puuri nurgas, kui mitte, siis pane saepuru ühele poole, maja täis õlgi vastaspoolele ja nende kahe vahele MITTE MIDAGI, eriti mitte vaipa jne, nad närivad kõik ära
Mul on 13 aastat vana ja kumb on parem, kas küülik või tuhkur? Olen väga aktiivne ja käin palju õues; kas tuhkur haiseb väga halvasti?
Furet haiseb!!!
Mul on jänes ja ta on väga seltskondlik minuga!!!!!!
Muidu kui sa tahad furet, siis ole see väljas!!
jänesepuuris
okei ja kas ma saan panna kassipoega ja küülikut koos elama juba noorest east alates?
okei ja mis on kõigepealt puurimeetmed ja siis avan puuri ja mõlemad kokku?
ja kas ma saan detsembris jänku ja kiisu augusti lõpus ning isegi 9-10 kuud hiljem saavad nad veel koos eksisteerida.......?
See on sellepärast, et ma tahan oma lemmikloomale parimat :)
Tere,
Nad peaksid koos eksisteerima, kuid pärast seda sõltub see sinu loomade iseloomust, mõnikord on loomad ettearvamatud..
Head aega