Küsimused, tootearutelud Trixie Reptiland tulepunaine liiv kõrbeterraariumidele
31 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
jean michel
tere, kui palju kg liiva on vaja 100*50*5 cm terra jaoks, aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Arvestada tuleb umbes 35 kg-ga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
laetitia
Tere. Kui palju kilogramme seda substraati on vaja 120×60 ja vähemalt 8 cm paksuse terraariumi jaoks? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, umbes 8 cm paksuse liiva jaoks tuleb arvestada umbes 80 kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
mélanie
Tere, tahaksin teada, kas see liiv sobib maoshigus Elaphe guttatus? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ei. Pantherophis guttatus elab rikkaliku taimestikuga põldudel, metsade servades või mahajäetud või harva kasutatavates hoonetes. Mitte kõrbes, seega pole see liiv soovitatav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jean-philippe
Tere, kui palju 5 kg liivakotte on mul vaja, kui soovin, et mul oleks 1,475 m x 0,75 m suuruse ala jaoks 5 cm paksune substraadikiht? Lugupidamisega,
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teie kasti mõõtude põhjal vajate 5 cm paksuse kihi saamiseks umbes 77 kg liiva. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jérome
Tere, ma sooviksin teada, kas ma saan seda liiva kasutada oma veekilpkonna rannaks? Kui see ei sobi, kas saaksite mulle soovitada, millist väga peent liiva ma võiksin kasutada? Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teile pigem Loire'i liiva nagu allpool: https://www.zoomalia.com/animalerie/sable-loire-9-litres-zolux-p-5357.html Lugupidamisega, Zoomalia Sandy
9 sõnumid
katia
Tere, sooviksin teada, kui palju liivakotte mul on vaja mitte väga paksu kihi jaoks, kui terrariumi mõõtmed on 150x60x60. Tänud ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ligikaudu 2 cm liiva jaoks on vaja umbes 18 liitrit liiva, mis on ligikaudu 25 kg liiva. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
lisa
Tere, kas see liivakott sobiks eremiitvähkide jaoks? Kui ei, siis millist liiva võiksin osta? Aitäh. Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Saame teile soovitada Loire'i liiva: https://www.zoomalia.com/animalerie/sable-loire-9-litres-zolux-p-5357.htmlSiin on veebisait, mis võib teile nõu anda: http:/coenobita.e-monsite.com/pages/amenagement-et-soins/amenagement-du-terrarium.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
stephane
Tere, kui palju koti mul oleks vaja 80x40x50 terraariumi jaoks? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, teil on vaja umbes 3 kotti. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
sandrine
Tere, kui palju kotte mul oleks vaja terrariumi jaoks, mille mõõtmed on 150*60*60? See on minu pogoona sisalikutele.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, teil on vaja umbes 5 kotti. Kõik sõltub liiva kõrgusest, mille soovite oma terraariumisse panna. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
quentin
Kas see liiv sobib pogoonale ja mitu kotti on vaja 120L 60L 60H terrariumi jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,See liiv sobib teie pogoanile. Teil on vaja umbes 3 cm paksuse kihi jaoks 4 kotti, mis kaaluvad 5 kg.Kõike parematZoomalia meeskond
1 sõnumid
alexandra
Tere Kas see liiv sobib gekodele, olen kuulnud nii palju erinevaid arvamusi, et ma ei tea enam, mida valida ...Lugupidamisega, Alexandra
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see liiv sobib teiegekole ideaalselt. Parimate soovidega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
yannick
kui palju kotte oleks mul vaja 150L 60P terra kohta, aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõik sõltub soovitud kogusest cm-des ning teie terraariumi täpsetest mõõtmetest (pikkus x laius x kõrgus). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
9 sõnumid
auguste
kui palju vale kotte 80L45P terra jaoks, aitäh,
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, te saate võtta umbes 3 kotti. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
1 sõnumid
baptiste
Tere, ma loon oma esimese akvaarium-terrariumi ja võtan vastu pelomedusa subrufa. Kas see liiv sobib veesubstraadina või peaksin jääma Loire'i liiva juurde? Tänan ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame jääda Loire'i liiva juurde. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
thomas
Tere, ma sooviksin teada, kas selle liiva koostis on identne Exo Terra liivaga? (Kas see sisaldab kaltsiumi...)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ei, see pole sama koostis. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nicolas
Tere, kas see liiv sobib minu leopardgeko jaoks? Suur tänu ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see liiv sobib leopardgekole. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond