Küsimused, tootearutelud Trixie Reptiland tulepunaine liiv kõrbeterraariumidele

31 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
jean michel
1 sõnumid
jean michel fr
tere, kui palju kg liiva on vaja 100*50*5 cm terra jaoks, aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Arvestada tuleb umbes 35 kg-ga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Laetitia
1 sõnumid
laetitia fr
Tere. Kui palju kilogramme seda substraati on vaja 120×60 ja vähemalt 8 cm paksuse terraariumi jaoks? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, umbes 8 cm paksuse liiva jaoks tuleb arvestada umbes 80 kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
mélanie
1 sõnumid
mélanie fr
Tere, tahaksin teada, kas see liiv sobib maoshigus Elaphe guttatus? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ei. Pantherophis guttatus elab rikkaliku taimestikuga põldudel, metsade servades või mahajäetud või harva kasutatavates hoonetes. Mitte kõrbes, seega pole see liiv soovitatav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Jean-Philippe
1 sõnumid
jean-philippe fr
Tere, kui palju 5 kg liivakotte on mul vaja, kui soovin, et mul oleks 1,475 m x 0,75 m suuruse ala jaoks 5 cm paksune substraadikiht? Lugupidamisega,
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie kasti mõõtude põhjal vajate 5 cm paksuse kihi saamiseks umbes 77 kg liiva. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Jérome
1 sõnumid
jérome fr
Tere, ma sooviksin teada, kas ma saan seda liiva kasutada oma veekilpkonna rannaks? Kui see ei sobi, kas saaksite mulle soovitada, millist väga peent liiva ma võiksin kasutada? Ette tänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile pigem Loire'i liiva nagu allpool: https://www.zoomalia.com/animalerie/sable-loire-9-litres-zolux-p-5357.html Lugupidamisega, Zoomalia Sandy
katia
9 sõnumid
katia fr
Tere, sooviksin teada, kui palju liivakotte mul on vaja mitte väga paksu kihi jaoks, kui terrariumi mõõtmed on 150x60x60. Tänud ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ligikaudu 2 cm liiva jaoks on vaja umbes 18 liitrit liiva, mis on ligikaudu 25 kg liiva. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
lisa
1 sõnumid
lisa fr
Tere, kas see liivakott sobiks eremiitvähkide jaoks? Kui ei, siis millist liiva võiksin osta? Aitäh. Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Saame teile soovitada Loire'i liiva: https://www.zoomalia.com/animalerie/sable-loire-9-litres-zolux-p-5357.htmlSiin on veebisait, mis võib teile nõu anda: http:/coenobita.e-monsite.com/pages/amenagement-et-soins/amenagement-du-terrarium.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
stephane
2 sõnumid
stephane fr
Tere, kui palju koti mul oleks vaja 80x40x50 terraariumi jaoks? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, teil on vaja umbes 3 kotti. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
SANDRINE
2 sõnumid
sandrine fr
Tere, kui palju kotte mul oleks vaja terrariumi jaoks, mille mõõtmed on 150*60*60? See on minu pogoona sisalikutele.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, teil on vaja umbes 5 kotti. Kõik sõltub liiva kõrgusest, mille soovite oma terraariumisse panna. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Quentin
5 sõnumid
quentin fr
Kas see liiv sobib pogoonale ja mitu kotti on vaja 120L 60L 60H terrariumi jaoks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,See liiv sobib teie pogoanile. Teil on vaja umbes 3 cm paksuse kihi jaoks 4 kotti, mis kaaluvad 5 kg.Kõike parematZoomalia meeskond
Alexandra
1 sõnumid
alexandra fr
Tere Kas see liiv sobib gekodele, olen kuulnud nii palju erinevaid arvamusi, et ma ei tea enam, mida valida ...Lugupidamisega, Alexandra
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see liiv sobib teiegekole ideaalselt. Parimate soovidega Zoomalia meeskond
yannick
1 sõnumid
yannick fr
kui palju kotte oleks mul vaja 150L 60P terra kohta, aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub soovitud kogusest cm-des ning teie terraariumi täpsetest mõõtmetest (pikkus x laius x kõrgus). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
auguste
9 sõnumid
auguste fr
kui palju vale kotte 80L45P terra jaoks, aitäh,
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, te saate võtta umbes 3 kotti. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
Baptiste
1 sõnumid
baptiste fr
Tere, ma loon oma esimese akvaarium-terrariumi ja võtan vastu pelomedusa subrufa. Kas see liiv sobib veesubstraadina või peaksin jääma Loire'i liiva juurde? Tänan ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame jääda Loire'i liiva juurde. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
thomas
1 sõnumid
thomas fr
Tere, ma sooviksin teada, kas selle liiva koostis on identne Exo Terra liivaga? (Kas see sisaldab kaltsiumi...)
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei, see pole sama koostis. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
nicolas
1 sõnumid
nicolas fr
Tere, kas see liiv sobib minu leopardgeko jaoks? Suur tänu ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see liiv sobib leopardgekole. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest