Küsimused, tootearutelud Looduslik kookosekoore substraat terraariumile Trixie Reptiland

11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
DAVID
5 sõnumid
david fr
See substraat aitab terrariumi niiskust säilitada, taimede kasvatamiseks on vaja lisada mulda
César
1 sõnumid
césar fr
Tere, kas see substraat sobiks taimede kasvatamiseks troopilises terraariumis?
Karine
1 sõnumid
karine fr
Tere, otsin substraati, milles saaksin oma maismaakilpkonnasid talveunne asetada. Mida te soovitaksite? Olen veidi segaduses :)
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik taimset päritolu substraadid sobivad teie kilpkonnadele talvitumiseks. See on täiesti sobiv. Samuti võite valida mullasubstraadi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
lauriane
1 sõnumid
lauriane fr
Tere, ma kavatsen saada elaphe ja me otsime temale kõige sobivamat substraati. Tema praegusel kasvatajal on kookospähkli kiud, kas saaksite mulle seda põhimõtet selgitada? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Majanduslikult tasuv ja väga esteetiline aluspind. Sobib enamikele madudele ja kuivale keskkonnale kohandatud sisalikele. Peaksite oma looma loodusliku elupaiga uuesti looma. Kui ta on kasvataja juures nende laastudega harjunud, on parem neid mitte vahetada. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
emeline
3 sõnumid
emeline fr
Tere, kas see substraat sobib leopardi gekole, et seda kasutada lindude niiskuskastis/mükastis?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame teil vermikuliiti: https://www.zoomalia.com/animalerie/vermiculite-substrat-naturel-d-incubation-p-9460.html Parimate soovidega, Sandy Zoomaliast
Therese
1 sõnumid
therese fr
Tere, 90x45x45 terrariumi jaoks, kui palju liitreid oleks vaja?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, umbes 3 cm laastude jaoks vajate umbes 12,5 liitrit (st vähemalt 3 pakki). Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
aline
3 sõnumid
aline fr
Kas saaksite mulle anda 4,5-liitrise koti mõõtmed, et saaksin selle mahutavuse ülevaate? Aitäh!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, pakend 4,5L on mõõtmetega 19 x 10 x 5cm. Lugupidamisega, Frédéric

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest