Küsimused, tootearutelud Kookoskiust substraat troopilisele terrariumile Exo Terra Plantation Soil
24 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
mathieu
Tere, kas see sobib samblanool-konnadele?
2 sõnumid
herve
Tere .. seda toodet on juba mõnda aega saadaval märgitud 5 kuni 8 päeva tarneajaga, mida ma peaksin tegema? Kas peaksin ootama, kuni see on laos, et tellida? Ma ei saa kõigest aru. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on meie tarnija poolt täiendamisel. Võite selle tellida, et tagada esmane kättesaamine kohe, kui see on saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
annick
Tere! Kas te saaksite mulle öelda, millist substraati ma peaksin kasutama oma maismaa kilpkonnade talvitumiseks? Suur suletud kuur talvel, muld, kiud, koor, laastud? Tänud ette!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, taimne või maa-alune substraat sobib. Vältige laastu ja eelistage tumedaid muldasid ja kooreid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
julien
Tere kõigile, ma tahan teile esitada selle küsimuse selle substraadi kohta. Mul on veedraakon ja tahaksin teada, kas seda soovitatakse selle liigi jaoks ja kas see ei jää tema väikeste käppade külge, et vältida selle levikut tema basseinis. Aitäh!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame teile pigem seda toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/substrat-fibre-de-coco-exo-terra-p-564.html Lugupidamisega, Christelle Zoomalia'st
2 sõnumid
clement
Tere, Soovin sellist substraati oma maismaatiguse jaoks, mul on 1,2 m x 0,7 m suurune terraarium, kui palju toodet peaksin võtma? Tänan ja lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ühe PLANTATION SOIL plokiga saate 7 liitrit niisket substraati. Arvutage välja vajalik maht vastavalt soovitud paksusele. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
4 sõnumid
sandrine
Tere, kas võib istutusmullaga päris taimi istutada või mida te soovitaksite?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see 100% looduslik substraat võib töötada toitva mullana elusate taimede jaoks terraariumi sisustamisel. Looduslik sisustus terraariumile, toitaineterikas substraat elusatele taimedele. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
13 sõnumid
adrien
Tere, teie BHT (7) terraariumi tõeliste taimede jaoks sobib paremini looduslik huumus kui istutusmuld. Humus sisaldab rohkem orgaanilisi aineid ja toitaineid, mis on vajalikud taimede kasvuks, ning aitab säilitada niiskust ja parandada mulla struktuuri.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame istutamiseks pigem Maad kasutada Istutusmuld Lugupidamisega, Christelle Zoomalia'st
1 sõnumid
barbara
Tere, mul on kreeka kasimatuur ja 1/2 kuu jooksul läheb ta üle 60x40x40 terrariumisse. Tahaksin teada, kui suur on selle mulla pakendi kogus? Ja kui palju pakendeid oleks mul umbes vaja terrariumi jaoks (kui see muld sobib hästi mu kilpkonnale). Kas teil on ka ehk mõni odavam alternatiivne lahendus? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, üks pakk sisaldab 8,8L substraati. See substraat tundub teie kilpkonna jaoks sobiv. Teie terraariumi jaoks on vaja vähemalt kahte pakki. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
5 sõnumid
gaelle
Tere. Kas ma saan oma 5 graecase jaoks, kes on 2 kuni 4 aastat vanad, seda substraati kasutada? Ma kardan, et aianduspoodide kanarbik pinnas võib hallitama minna ja parasiitseeni meelitada... kuna see on terraariumis. Kas ma saan segada seda kookospähkli laastude või kiududega? Pool ja pool? Minu terraariumi mõõdud on 150 cm pikk ja 50 cm lai. Kui palju liitreid peaksin planeerima, kui soovin umbes 6-7 cm paksust kihti. Praegu on neil pöögilaastud, kuid loen igal pool, et see pole suurepärane, kuigi seni pole mul kunagi probleeme olnud. Tänan teid ette väärtuslike nõuannete eest. Gaëlle
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tõepoolest, saate seda toodet oma kilpkonnade jaoks kasutada. Niiskuse ja seente oht väheneb. Teil on vaja umbes 48 liitrit substraati, mis on umbes 5-6 pakki. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
emilie
Tere, kas see maa sobib hästi geochelone sulcata kilpkonnale? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See toode peaks sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
déborah
Tere, kas seda saab kasutada marginata jaoks? Aitäh ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see ökoloogiline substraat sobiks hästi marginatale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jerome
tere kas on võimalik täita minu terrarium selle mullaga minu kreeka kilpkonna jaoks? kui ei, mida te soovitate? aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see on täiesti võimalik. Võite lisada ka kookoskiudu. Kilpkonnadele maapinnal ei ole laastud soovitatavad. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
loic
Tere, ma sooviksin teada, kas istutusmuld on sobiv Testudo horsfieldii kilpkonna jaoks, ja kui ei, siis palun soovitage mulle mõnda muud toodet. Tänan teid ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see ei ole tegelikult sobiv. Parem on ette näha pöögikoort. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond