Küsimused, tootearutelud Kookoskiust huumusega Trixie Reptiland
38 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
saulnier
Tere, mul on probleem oma kookospähkliga, ma kasutan seda leopardgeko peidukohana, aga probleem on selles, et see hakkas hallitama ja ma ei tea, kas see on normaalne või mida teha, et vältida selle tekkimist
7 sõnumid
niamh
see on liiga niiske. Peab olema piisavalt niiske, et see ei oleks kõva, kuid liiga niiske muudab selle hallitavaks
1 sõnumid
tom
Tere, kas selles kookoskius on palun trihhodermat?
5 sõnumid
fabrice
Tere õhtust, see on esimene kord, kui ma kasutan seda Trixie kookos-huumuse pakki. Niipea, kui mu plokk veega kokku puutus ja hakkas taasniisutama, hakkas sealt eralduma üsna tugev lõhn. Ma tean, et see ei ole võimalik, kuid segades meenutab lõhn mulle peaaegu, nagu tegu oleks mingi "tootega", üsna terav. Minu kaaslane leiab, et see lõhnab nagu "lahusti". See väheneb leotamise aja jooksul, kuid on ikkagi kohal. Kas see on märja kookos-huumuse tavaline lõhn? Kas niisutatud kookos võib olla nii tugev, et selline tunne tekib? Tänan abi eest ja head õhtut.
1 sõnumid
angelique
Tere õhtust, ei, see ei ole normaalne, et see tundub sellise lõhnaga. Kui ma enda oma vette panin, oli sel mullane lõhn. Võtke ühendust klienditeenindusega ja ettevaatuse mõttes ma seda ei kasutaks. Lugupidamisega
1 sõnumid
alexandre
Mida ma sageli kookoseplokkidega teen, on see, et ma niisutan neid hästi, nii et nad paisuvad, segan hästi läbi, murendan tükid, siis lasen läbi sõela ja pigistan veidi, hoian vee lillede kastmiseks, panen niisked huumuseämbrid hästi ventileeritavasse kohta ja ootan, kuni see kuivab, seejärel niisutan uuesti vastavalt vajadusele ja kasutan substraadina taimedele või Lissachatina-dele, munemisalas toakonnakatele või akvaariumi panemiseks parkainete jaoks ja mikrofauna arendamiseks väikestes kastides (kevadkarilased).
1 sõnumid
christel
Tere, kas ma võin miniküülikutele võtta? See pole allapanu jaoks, vaid karbiks kraapimise jaoks.
1 sõnumid
david
Tere, minu arvates küll, head päeva
1 sõnumid
nicolas
ei, need on kompaktsed plokid, mida tuleb leotada, ei sobi. Kääbusküülikule on kõige parem kasutada tolmuvaba õlgi, kus on nurk, mis on määratud vajaduste jaoks. Küülikud kipuvad kõike tegema samas kohas
2 sõnumid
cassandra
Tere, ma arvan, et pole mõtet seda küülikule anda :)
2 sõnumid
cassandra
Küüliku aluse jaoks eelistage suurt ristkülikukujulist liivakasti, nagu kassidele, kuid ilma ülemise kattega. Täitke põhi kas mittesoojaliste puidugraanulitega (vastasel juhul eraldab vaiku mürgist gaasi hingamisteedele) või ümbertöödeldud paberigraanulitega või kanepiga. Ärge kunagi andke loomale puulaaste, need on samuti mürgised gaasi tõttu. Õlel pole ka mingit mõtet, kuna see ei ima midagi ja põhjustab meie loomadel pododermatiiti (toores liha). Loodan, et need nõuanded on teile kasulikud :)
1 sõnumid
marie francoise
Tere, kiudaine tuleb veega niisutada, et saada mulla sarnast substantsi, mida ma kasutan beebikilpkonnade jaoks. See ei ole karp, kuigi see on ploki kujuline. Ma ei usu, et seda saaks kasutada kraapijana. Parimate soovidega.
5 sõnumid
david
Tere, plaanin peagi vastu võtta Lampropeltis abnorma (Lampropeltis hondurensis). Millist substraati te soovitate?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kookoskiud sobib nende madude jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
mathias
Tere, kas ma saan seda kasutada oma kuningpüütoni jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Võite kasutada kookoskiudu allapanuna. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
sébastien
Tere, mul on 80x50x50 suurune terraarium ja ma ei tea, kui palju kookoskiude mulle oma troopilise terraariumi jaoks vaja läheks, kui ma püüan saavutada 5 või 6 cm paksust, aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, vaja on umbes kakskümmend liitrit. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
joëlle
Tere, kas seda toodet saab kasutada paviljoni jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see sobib jaoks pogona. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
justine
Tere õhtust, Kas müüte kookoskiust plaate, et katta klaasist terraariumi seinad? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks meil hetkel seda pole. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
morgane
Tere, kas see substraat sobib hognose maole, arvestades, et nad on natuke kaevurid? Milliseid muid substraate te mulle soovitaksite? Tänan ette, Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame teile pigem seda tüüpi toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/copeaux-de-hetre-substrat-naturel-pour-terrarium-pour-nombreuses-especes-de-reptiles-p-22990.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
david
Tere, kui ma võtan 9l, kas see on tihendatud suurus või kui see on täis pumbatud?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See on kokkusurutud suurus. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
5 sõnumid
julian
Tere, veidi rumal küsimus, mis on sisaliku nimi pakendil? Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See on suur puu-gecko Phelsuma madagascariensis madagascariensis. Lugupidamisega, Alexandra Zoomaliast
2 sõnumid
alexandre
See substraat huvitab mind, kuna see säilitab niiskust. Kas see sobib erakvähkide jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ei, see substraat ei sobi eremiitvähkidele. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
5 sõnumid
kaouther
kas see toode sobib maismaakilpkonnale? kui sageli üldiselt tuleb puhastada ja uuesti uued asjad panna? tervitades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kookoskiud sobib. Te peate seda tõepoolest üsna sageli vahetama, olenevalt teie kilpkonna määrdumisastmest, et vältida baktereid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
alexandre
Tere, mulle on öeldud, et papli väikesed laastud on leopardgekole parim substraat. Kas te ei müü neid? Milline substraat on parim peale paplilaastude?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame teile pöögilaaste, mida kasvatajad laialdaselt kasutavad. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame teile pööklaaste, mida laialdaselt kasutavad kasvatajad: https://www.zoomalia.com/animalerie/copeaux-de-hetre-p-9451.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
gaelle
Tere. Mis vahe on kookoskiul ja kookoshelvestel? See on graeca jaoks ja ma kardan, et see on liiga niiske? Kas on oht hallituseks või mikroobideks? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kiud on peened, samas kui laastud on tükid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
francky
kas see substraat sobib Kreeka kilpkonnale
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See substraat peaks sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond