Küsimused, tootearutelud
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
marie
Tere, ma hakkan omama kahte klassikalist kuningpüütonit ja tahaksin teada, kas mõlemad mahuvad sinna sisse? Ja kas koobasukse ava on piisavalt "lai", et madu sinna sisse mahuks? (ava läbimõõt siis) Aitäh :)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see koobas ei ole kahele inimesele piisavalt suur, kuid see sobib madule, kes saab probleemideta sisse ja välja liikuda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
yaelle
Tere, ma sooviksin teada, kas see sobib kaheaastasele boa constrictor imperatorile, kes on 2 m pikk.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see ei sobi nii suurele maole. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
alexandre
Tere, sooviksin teada, kas peidik on piisavalt suur täiskasvanud kuningpüütonite paarile? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tere, teie loomade mugavuse huvides soovitame mitte panna kahte püütoni paari sellesse peidupaika kokku. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
2 sõnumid
dustin
Tere, ma tahaksin teada augu suurust, kuna minu kuningpüütonil on läbimõõt umbes 7 cm. Tänan ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See koobas on suure mõõtmetega: 30 cm. See sobiks hästi täiskasvanud kuningpüüthonile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
dustin
Tere, sooviksin teada, kas see koobas on piisavalt suur täiskasvanud kuningpüütoni jaoks. Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,See koobas sobiks hästi kuningpüütonile, eriti kui ta on täiskasvanud. Kuningpütonile meeldib, kui koopaseinad teda ümbritsevad, nii et see ei tohiks olla liiga lai.Parimate soovidega,Zoomalia meeskond