Küsimused, tootearutelud Balle Flexball KONG

100% kliendid

soovitan seda toodet

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
gwenaelle
1 sõnumid
gwenaelle fr
Tere, ma tahaksin teada, kas see mänguasi sobib minu väikesele kokkerspanjelile või on see liiga suur?
Marie-Laure
2 sõnumid
marie-laure fr
Tere, ma arvan, et see mänguasi on kokkerspanjelile natuke liiga suur.......
delphine
1 sõnumid
delphine fr
Tere, kasutan seda oma Austraalia lambakoerale. Mänguasi on kokkerspanjelile liiga suur.
isabelle
8 sõnumid
isabelle fr
Tere See sõltub teie kokkerspanjeli vanusest, minu cane corso taluvad seda hästi, nad on 7-kuused, enne seda ei ole soovitatav. See pall on suurepärane ka täiskasvanutele, minu mees cane corso jumaldab seda, ta võtab ainult selle, ta võib tundide kaupa sellega mängida. Väga paindlik pall, keskmine lõhe tagab hea haarde, aga ärge jätke seda päikese kätte, muidu muutub kõvaks. Ilusat päeva
Léna
1 sõnumid
léna fr
Tere, minu koera (Prantsuse buldogi ja Jack Russelli segu) parim sõber armastab mängida palliga, justkui mängiks jalgpalli. Ma arvan, et see sõltub sellest, mida te otsite :)

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest