kompanii kilpkonn! Mida valida?
Me tahaksime valida oma kilpkonnale seltsiks mõne teise looma, mõtlesime teisele kilpkonnale, aga meie oma on juba päris suur ja ma kardan, et ta sööb uue ära või ei lase tal süüa.
Mõtlesime veemaole... aga kartsime, et seekord tunneks hoopis tema end kitsalt. Ta elab madalal akvaariumilaual ja tal on saar puhkamiseks.
Kas arvate, et oleks lihtsalt võimalik mõni teine loom talle seltsiliseks lisada? ^^
Tänan kõiki, kes võtavad aega lugemiseks ja vastamiseks.
Mu sõber ütleb, et see on sama tüüpi, sama kujuga, kuid tal pole ühtegi punast värvi, ta on ainult heleda/tumeroheline. Ta pole agressiivne, me anname talle ainult krevette ja spetsiaalset kilpkonnatoitu, ning vahel ka neoonkalakesi. Kohvilaud on umbes 200 liitrit. Kas arvate, et saaksime panna sinna ühe väiksemat sorti veel juurde? Vastasel korral jätame ta üksi.
hummm... Ma arvan, et ma ei soovita panna väiksemat koos suuremaga, mis juba seal kodus on! Suur hakkab väiksemat domineerima, mis takistab pisikesel toitumist ning mõlemad kilpkonnad on väga stressis, seega mitte eriti õnnelikud. Ma kahtlen, et see on eesmärk :) ... sellisel juhul oleks ehk parem laud eraldada klaasist "seinaga", nii palju kui võimalik muidugi, või siis jätta ta üksi..
jõudu! :)
Tere,
Soovitan võtta teist kilpkonna, kuid peamine on see, et see oleks sama suur, vastasel juhul on kindel, et suurem domineerib väiksemat.
Kohtumiseni.