kompanii kilpkonn! Mida valida?

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
CLOTILDE
5 sõnumid
clotilde fr

Me tahaksime valida oma kilpkonnale seltsiks mõne teise looma, mõtlesime teisele kilpkonnale, aga meie oma on juba päris suur ja ma kardan, et ta sööb uue ära või ei lase tal süüa. 

Mõtlesime veemaole... aga kartsime, et seekord tunneks hoopis tema end kitsalt. Ta elab madalal akvaariumilaual ja tal on saar puhkamiseks. 

Kas arvate, et oleks lihtsalt võimalik mõni teine loom talle seltsiliseks lisada? ^^ 

Tänan kõiki, kes võtavad aega lugemiseks ja vastamiseks. 

Hanane
9 sõnumid
hanane fr
[vasakul]Tere !!![/vasakul][vasakul]Üldiselt on kilpkonnad üksikud ja territoriaalsed loomad, kuid kahe kilpkonna paigutamine ühte akvaariumi võib toimida, kui need paigutada üheaegselt uude akvaariumisse. Mida oled plaaninud? Kas see on Florida kilpkonn?[/vasakul]
CLOTILDE
5 sõnumid
clotilde fr

Mu sõber ütleb, et see on sama tüüpi, sama kujuga, kuid tal pole ühtegi punast värvi, ta on ainult heleda/tumeroheline. Ta pole agressiivne, me anname talle ainult krevette ja spetsiaalset kilpkonnatoitu, ning vahel ka neoonkalakesi. Kohvilaud on umbes 200 liitrit. Kas arvate, et saaksime panna sinna ühe väiksemat sorti veel juurde? Vastasel korral jätame ta üksi. 

Hanane
9 sõnumid
hanane fr

hummm... Ma arvan, et ma ei soovita panna väiksemat koos suuremaga, mis juba seal kodus on! Suur hakkab väiksemat domineerima, mis takistab pisikesel toitumist ning mõlemad kilpkonnad on väga stressis, seega mitte eriti õnnelikud. Ma kahtlen, et see on eesmärk :) ... sellisel juhul oleks ehk parem laud eraldada klaasist "seinaga", nii palju kui võimalik muidugi, või siis jätta ta üksi.. 

jõudu! :)

céline
38 sõnumid
céline fr

Tere,

Soovitan võtta teist kilpkonna, kuid peamine on see, et see oleks sama suur, vastasel juhul on kindel, et suurem domineerib väiksemat.

Kohtumiseni.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest