Küsimused, tootearutelud Tunnel de jeu 2en1 pliable pour rongeurs et lapins Zolia - 115cm
15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
camille
Tere Isiklikult ei ole erilist müra, kuid kuu aja pärast purunes. Ma ei ostaks uuesti
5 sõnumid
sandy
Ah jah
5 sõnumid
sandy
Tere, sooviksin teada, kas see teeb müra müloni tõttu? Ja kas see on valge või naturaalvalge?
1 sõnumid
charlie
Tere, ei, pole mingit tüütut müra. Lugupidamisega.
1 sõnumid
delphine
Tere, minu arvates ei tee see üldse müra, välja arvatud siis, kui mu jänes seal sees hullab. See on beeži ja pruuni värvi. Ilusat päeva teile
5 sõnumid
sandy
Aitäh, ma kõhklen väga, sest tahaksin vältida tagasisaatmist, kuna see maksab tasu
1 sõnumid
emmanuel
Teie küsimusele vastamiseks on see kreemikas, müra on veidi kuulda, aga see pole häiriv
5 sõnumid
sandy
Aitäh tagasiside eest ☺️
5 sõnumid
sandy
Aitäh
2 sõnumid
bruno
Tere. Kas on võimalik ühendada kaks tunnelit omavahel?
1 sõnumid
mickaël
Tere. Ma arvan, et väikeste paeltega, mis on mõeldud nende kokkuklapituna hoidmiseks, sõlmede tegemisega on võimalik neid kokku panna.
1 sõnumid
sophie
Tõepoolest, seda on võimalik sulgeda, kuna sellel on kaks paela..
5 sõnumid
jeannine
Sõlmede abil on täiesti võimalik ühendada 2 tunnelit!
5 sõnumid
martine
Minu jänes, keda on väga vähe kasutatud. Kuid halva kvaliteedi tõttu paistab välja metallosa ja see muutub ohtlikuks. Seega prügikasti.
5 sõnumid
alice
Pole probleemi, minu tuhkruajal on kaks sõlmedega ühendatud tunnelit ja need püsivad väga hästi koos
1 sõnumid
mégane
Tere, mina olen kaks tükki kokku pannud ja tõepoolest, nad teevad lärmakaid hääli, kui nad hullavad, aga pole midagi häirivat.