Küsimused, tootearutelud Tunnel de jeu 2en1 pliable pour rongeurs et lapins Zolia - 115cm

15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
camille
1 sõnumid
camille fr
Tere Isiklikult ei ole erilist müra, kuid kuu aja pärast purunes. Ma ei ostaks uuesti
Sandy
5 sõnumid
sandy fr
Ah jah
Sandy
5 sõnumid
sandy fr
Tere, sooviksin teada, kas see teeb müra müloni tõttu? Ja kas see on valge või naturaalvalge?
Charlie
1 sõnumid
charlie fr
Tere, ei, pole mingit tüütut müra. Lugupidamisega.
Delphine
1 sõnumid
delphine fr
Tere, minu arvates ei tee see üldse müra, välja arvatud siis, kui mu jänes seal sees hullab. See on beeži ja pruuni värvi. Ilusat päeva teile
Sandy
5 sõnumid
sandy fr
Aitäh, ma kõhklen väga, sest tahaksin vältida tagasisaatmist, kuna see maksab tasu
Emmanuel
1 sõnumid
emmanuel fr
Teie küsimusele vastamiseks on see kreemikas, müra on veidi kuulda, aga see pole häiriv
Sandy
5 sõnumid
sandy fr
Aitäh tagasiside eest ☺️
Sandy
5 sõnumid
sandy fr
Aitäh
Bruno
2 sõnumid
bruno fr
Tere. Kas on võimalik ühendada kaks tunnelit omavahel?
Mickaël
1 sõnumid
mickaël fr
Tere. Ma arvan, et väikeste paeltega, mis on mõeldud nende kokkuklapituna hoidmiseks, sõlmede tegemisega on võimalik neid kokku panna.
sophie
1 sõnumid
sophie fr
Tõepoolest, seda on võimalik sulgeda, kuna sellel on kaks paela..
Jeannine
5 sõnumid
jeannine fr
Sõlmede abil on täiesti võimalik ühendada 2 tunnelit!
Martine
5 sõnumid
martine fr
Minu jänes, keda on väga vähe kasutatud. Kuid halva kvaliteedi tõttu paistab välja metallosa ja see muutub ohtlikuks. Seega prügikasti.
Alice
5 sõnumid
alice fr
Pole probleemi, minu tuhkruajal on kaks sõlmedega ühendatud tunnelit ja need püsivad väga hästi koos
Mégane
1 sõnumid
mégane fr
Tere, mina olen kaks tükki kokku pannud ja tõepoolest, nad teevad lärmakaid hääli, kui nad hullavad, aga pole midagi häirivat.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest