Küsimused, tootearutelud Exo Terra Solar Glo Kõik-ühes pirn terraariumile

148 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
christine
11 sõnumid
christine fr
Tere, Exo Terra Solar Glo Kõik-ühes pirn E27 - 125WRef.: 2046, mul on ballast, kas ma saan panna sinna pirni 2046? aitäh
Michèle
1 sõnumid
michèle fr
Tere, Kas te saaksite mulle öelda, kas see pirn sobiks veekilpkonna ja 1 m terraariumi jaoks? Ja kas keraamiline Reptilus Glow Light lambialus on ühilduv?
Bataille
2 sõnumid
bataille fr
Tere, millal te selle pirni kätte saad?
Bataille
2 sõnumid
bataille fr
Tere, millal te need kätte saad?
Emeline
1 sõnumid
emeline fr
Tere, kas te saaksite mulle öelda, mis vahe on Exoterra keraamilisel lambipirnil ja mustal keraamilisel lambipirnil??? See on minu sulcata jaoks. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, must keraamiline pirn ei eralda üldse valgust, see on lihtsalt soojendav. Seetõttu saab seda kasutada ka öösel, ilma et see häiriks looma loomulikku tsüklit. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Yvan
1 sõnumid
yvan fr
Tere, kas seda tüüpi pirni jaoks pole ballast vaja? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Lambialuse tugi on vajalik: saate valida lihtsa portselansokli, keraamilise aluse või klambri hoidiku, kus on või pole grill. https://www.zoomalia.com/animalerie/support-lampe-terrarium-c-111-1.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Coralie
1 sõnumid
coralie fr
Tere kõigile, Kas 5-aastase testudo nabeulis'e kilpkonna jaoks sobib Solar Glo kõik-ühes lamp? Kas pigem 125 W? Või rohkem? Ja kas peaksin lisama teise lambi? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Seda lampi saate oma kilpkonna jaoks kasutada, teist pole vaja lisada. Võimsus tuleb määrata sõltuvalt teie terraariumi suurusest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Jennifer
1 sõnumid
jennifer fr
Tere, kas see lamp sobib Hermann'i kilpkonna noorloomadele? Kui jah, siis millisele kõrgusele peaksime selle paigaldama? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Lampi kõrgus sõltub lambi võimsusest. Näiteks tuleb Solar Glo 125W pirn asetada 30cm kõrgusele, et saada kuum punkt temperatuuriga 30°C. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Didier
1 sõnumid
didier fr
Tere, Kas see lamp sobib kipsriputuspesaga (20 kuni 30 cm maapinnast) terraariumi, kus elab 4-kuune maismakilpkonn? Kui jah, siis milline võimsus valida? 125 või 160 W? Tänan vastuse eest. Didier
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See pirn sobib standardse lambipesa jaoks. Tuleks valida kõige vähem võimas ja vajadusel kohandada kõrgust. Soovitame kontrollida temperatuuri, et tagada oma kilpkonna heaolu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Mathis
1 sõnumid
mathis fr
Kas see sobib täiskasvanud pogoonile terrariumis mõõtmetega 120x60x60 ja kui palju soojust see lamp kiirgab? Aitäh!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See lamp sobib jaoks pogoana. Kiirgav soojus sõltub valitud võimsusest ja eriti vahemaast lambi ja terraariumi põranda vahel. Need andmed on näidatud tootelehe galeriis olevatel kahel tabelil. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Chloe
1 sõnumid
chloe fr
Tere, kas pirn ühendab hästi soojust ja UVB-d? Soovin seda kasutada habemega agamile koos glow light clip kinnitusega, kuid kas kinnitust saab panna terrariumi sisse?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei ole soovitatav asetada kuumutusallikat terraariumi sisse loomadele kättesaadavasse kohta: põletusoht on liiga suur, välja arvatud juhul, kui suudate ära hoida looma otsese kontakti lambiga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Romain
1 sõnumid
romain fr
Tere, kas see pirn sobib veedraakoni ja 80x120x80 terrariumi jaoks? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn sobib teie roomajale. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Aurélien
2 sõnumid
aurélien fr
Tere, Kas see 125W pirn sobib 5-aastase ja 15 cm pikkuse Pelomedusa kilpkonna jaoks akvaariumis mõõtmetega 80x30x40? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see lambipirn on teie kilpkonna jaoks liiga võimas. Soovitame valida nõrgema soojenduslambi, mida tuleks kasutada koos UV-lambiga. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Melanie
3 sõnumid
melanie fr
Tere. Ostsin selle pirni ja tahaksin teada, kui kaua peaksin selle põlema jätma, teades, et see on minu ainus kütteviis.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See sõltub majutatavast liigist ja elutingimustest. Kutsume teid üles külastama spetsialiseeritud foorumeid, et täpselt teada saada, millises ökosüsteemis teie roomaja peaks elama. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
julien
1 sõnumid
julien fr
tere, mul on OSB terrarium mõõtmetega 1,20 pikk x60x60 avatud pealt. Millist võimsust peaksin päevasel kasutusel valima? See oleks Hermannuse kilpkonna jaoks. Kas termostaadi kasutamine põhjustab probleeme seda tüüpi lambiga? Ja viimane küsimus: kas sellise aluse kasutamine, https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-en-ceramique-glow-light-p-31250.html , ei põhjusta probleeme lambi eluea (ventilatsioon, temperatuur) osas?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, võimsuse valik sõltub teie ruumi ümbritsevast temperatuurist, võite alustada 125 W-ga. Selle lambi jaoks peate valima järgmise toe: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-wire-light-a-suspendre-p-404.html Termostaadi kasutamine ei ole selle lambiga ühilduv. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Floriane
4 sõnumid
floriane fr
Tere, kas see pirn sobib minu veekilpkonnale, kui see on kinnitatud Light Glow hoidikule, mis asub Tortum 100x40 akvaariumi saare kohal?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, võimsus 125W või 160W on teie looma jaoks liiga tugev, soovitame teil hoiduda selle toote kasutamisest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Arnaud
7 sõnumid
arnaud fr
Tere, kas see lamp sobib selle alusega? https://www.zoomalia.com/animalerie/protege-lampe-avec-culot-16x22cm-p-29098.html Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn on selle pesa jaoks liiga suur. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
min kyung - Samuel
2 sõnumid
min kyung - samuel fr
Tere, kas te müüte sellele lambipirnile alust? (sobiv alus aqua tortum 40 jaoks) kilpkonna jaoks. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, seda lampi saab kasutada ainult portselanist sokliga või koos Glow Light toega: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-glow-light-maxi-p-581.htmlPeate lisama kinnituse, et lampi terrariumile kinnitada: https://www.zoomalia.com/animalerie/potence-pour-lampe-wire-light-p-16443.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alexis
3 sõnumid
alexis fr
Tere, ma tahaksin teada, kas 125W Solar glo pirnist piisab stepi kilpkonna jaoks. Tahaksin mainida, et terrariumi kõrgus on 40 cm (põletusoht). Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teie stepi kilpkonnale 160W, kuna selle liigi soovituslik kuum koht on 32° kuni 35°C. Põletuste vältimiseks kontrollige temperatuuri põrandal sondi abil ja kohandage vajadusel lambi kõrgust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
carole
2 sõnumid
carole fr
Tere, ma tahaksin teada, kui tihti tuleks vahetada seda Solar Glow 125 lampi, et mu veekilpkonnad saaksid piisavalt UV-kiirgust. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, oma SOLAR GLO lambipirn tuleks umbes 12 kuu möödudes välja vahetada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Anthony
8 sõnumid
anthony fr
Tere, ma just ostsin OSB terraariumi mõõtmetega 120x60x60 koos käsitööna valmistatud dekoratsiooniga. Kas on parem võtta 125W või 160W? See on mõeldud agamalisele. Parimate soovidega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Solar Glow 125W on piisav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
CLOTILDE
11 sõnumid
clotilde fr
Tere, Millise teise tootega tuleks seda koos kasutada, et kinnitada puidust seinale?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile lampide hoidikut WIRE LIGHT (ref 1796). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marie
1 sõnumid
marie fr
Tere, tellisin 18. septembril oma maismaa kilpkonnade beebidele 165W solar glow pirni. Eile, 27. novembril, põles see läbi süttides. See on lühikese eluea kohta kallis, teades, et ma pole kunagi oma terraariumi liigutanud ega transportinud. Kas on olemas järelteenindus? Tänan teid ette. Lugupidamisega, Marie Rogier 0662708217
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Võite ühendust võtta meie klienditeenindusega oma kliendikonto kaudu või kirjutada aadressile sav@zoomalia. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Remy
1 sõnumid
remy fr
Tere, tellisin 5 Solar-pirni 2 kuud tagasi ja üks neist just läbi põles. Tahaksin teada, kas selleks on olemas müügijärgne teenindus. Tänan ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kutsume teid üles võtma ühendust meie Müügijärgse teenindusega e-posti teel aadressil [email protected]. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
laura
1 sõnumid
laura fr
Tere, mul on (praegu) oma noortele kilpkonnadele küülikupuur. Kui ma võtan selle lambi, kas see ei sulataks mu plastikust puuri? Ja kas 125 W pole mitte liiga palju? Ma plaanin kindlasti tellida ka WIRE LIGHT toe. Tänan teid vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soojuslampi kasutamine mittesobivas puuris on tungivalt mittesoovitav. Näriliste puuride plastik ei talu eralduvat kuumust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
anthony
3 sõnumid
anthony fr
Tere, millised on selle 125-vatise pirniga ühilduvad lambialused või ballastid, aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile lampide alust WIRE LIGHT (viide 1796) + riputamiseks sobivat hooba (viide 42369). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Tanguy
1 sõnumid
tanguy fr
Tere õhtust. Ma ehitan oma väikese sulcata kilpkonna jaoks terraariumi suurusega 200x50 cm ja kõrgusega 75 cm. Olen huvitatud kõik ühes lampidest. Kas te saaksite kinnitada, et see toode sobib, ning öelda, kui palju ja millise võimsusega seadmeid vajatakse, arvestades, et kuum punkt peaks olema 30 ja 35 kraadi vahel ning jahe punkt umbes 25 kraadi juures? Aitäh ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kõige lihtsam oleks paigaldada sellist tüüpi alus, mis ühendab ühe kuumuse, UV ja valguse pirni: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-sunray-avec-ballast-et-ampoule-a-decharge-haute-intensite-p-16930.html. Vastasel juhul saate oma terraariumi varustada järgmiste toodetega: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-solar-glo-p-580.html, https://www.zoomalia.com/animalerie/potence-pour-lampe-wire-light-p-16443.html, https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-wire-light-a-suspendre-p-404.html. Soovitatav on siiski kasutada termostaati, et temperatuuri võimalikult hästi reguleerida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sebastien
1 sõnumid
sebastien fr
Tere, mul on varsti noor Hermannise kilpkonn ja otsin pirni, mis pakuks talle kõike vajalikku - soojust, valgust ja UVB-d. Leidsin teie saidilt Solar Glo kõik-ühes pirni, aga ma ei tea kindlalt, kas see on sobiv?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, SOLAR GLO pirn sobib suurepäraselt Hermanni kilpkonna jaoks. Teil on vaja vaid kontrollida, et pirn oleks paigaldatud õigele kaugusele, et vältida metaboolseid probleeme. (Võite järgida juhiseid, mis on kirjas pirni karbil). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
jerome
2 sõnumid
jerome fr
Tere, minu kilpkonna jaoks on mul vaja UVB 5.0 lampi. Milleks see lamp UVB-spektris sobib?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, SOLAR GLO 160W pirn vastab veidi enam kui 120µW/cm2 UVB-le Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
cindy
1 sõnumid
cindy fr
Tere. Ma soovin varustada 90*45*45 suuruses terraariumi noorele pogonale. Mis võimsusega pirn valida? Kas teil on toetuspüstareid ja UV100-neooni, et seda täiendada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõige lihtsam oleks paigaldada selline tugi, mis ühendab ühes lambis soojuse, UV ja valguse: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-sunray-avec-ballast-et-ampoule-a-decharge-haute-intensite-p-16930.html Kui ei, siis võite varustada oma terraariumi järgmiste toodetega: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-solar-glo-p-580.html https://www.zoomalia.com/animalerie/potence-pour-lampe-wire-light-p-16443.html https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-wire-light-a-suspendre-p-404.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
laurent
1 sõnumid
laurent fr
Tere, kas see 125 W pirn sobib 120x60x60 terra soojendamiseks? Kas ma peaksin ka UVB 10.0 neooni panema?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei saa me ilma teie terraariumis elavat looma tundmata teile vastata. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
mélanie
2 sõnumid
mélanie fr
Tere, kas ma võin seda pirni kasutada noore kilpkonna terraariumis?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn võiks sobida, lihtsalt peate selle ühendama WIRE LIGHT toega. Soovitame SOLAR GLO 125W pirni. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Anthony
8 sõnumid
anthony fr
minu Solar Glo 125 W lamp ei valgusta terrariumi piisavalt, millist lisalampi võiksin kasutada? (terrarium 90x45x60) noor pogoon
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Saame teile soovitada järgmist tüüpi pirni: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-a-faisceau-etroit-sun-glo-p-577.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Anthony
8 sõnumid
anthony fr
kas terrariumi mõõtmetega 90x45x60 saab panna kaks Solar Glo lampi või oleks see liigne?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, seda ei soovitata, kuna te riskite oma roomaja liigse UVB-kiirgusega kokku puutuda, millel on tõsised metaboolsed riskid. Kuid loomulikult sõltub see liigist ja terraariumist. Seetõttu on sellele küsimusele raske vastata. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
damien
8 sõnumid
damien fr
Tere, kas peaksin selle hõõglambi päeval või öösel sisse lülitama?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Oluline on austada looduslikke tsükleid. Öösel peab olema pime ja päeval peab olema valge. See lamp jäljendab päikesevalgust ja seetõttu tuleks seda kasutada ainult päeval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
jeanluc
3 sõnumid
jeanluc fr
Tere, kas see lamp oleks piisav, et hoida pògonale 35° kuuma punkti 120x60x60 terrariumis ja külma punkti 25°? Terrariumil on polüstüreeni ja OSB3 dekoratsioon. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kõrguse osas peaksite probleemideta saavutama optimaalse temperatuuri 35°C/40°C. Teie kuumutusvann on üsna suur (mis on väga hea), seega võib olla vajalik teine lamp. See sõltub aga teie terrariumi konfiguratsioonist ja materjalist. Võib olla kasulik võtta otse kaks lampi. Varu lampi omamine kõrbeliikide jaoks ei ole luksus. Head kasvatamist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
savanah
1 sõnumid
savanah fr
Tere, kas see pirn oleks piisav, et hoida kuuma punkti temperatuuril 30-35 kraadi 120*50*50 terraris, samas kui külm punkt oleks umbes 25 kraadi? See on mõeldud leiocephaluse jaoks.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Solar GLO 160W-iga on teil kuum koht temperatuuriga 31-35° ja kaugusega 20 kuni 30 cm teie lambist, UVB määraga vahemikus 265 kuni 400µW/cm2. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Julie
3 sõnumid
julie fr
Tere, KIIRE Loomade varjupaik, maismaakilpkonn on peaaegu 1-aastane ja mul on terrarium 60x60. Mul on piiratud eelarve, aga soovin teda tõesti päästa. Mida te soovitate valgustuseks? Olen segaduses, erinevad vattide mudelid jne ... Suur tänu! Julie
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kuna tegemist on väikese terraariumiga, soovitame teile kõike ühes Solar Glo E27 125W pirni. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Elodie
1 sõnumid
elodie fr
Tere, kas see kohtvalgusti saab paigaldada järgnevasse seadmesse: täielik looduslik terraariumikomplekt maapealsele kilpkonnale mõõtudega 60 x 35 x 23 cm, mida plaanin tellida? Ette tänades teie tähelepanu eest. Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle lambipirni kasutamine ei tohiks probleeme tekitada, peate selle lihtsalt ühendama WIRE LIGHT (PT2060-PT2062) toega. Lugupidamisega Madeline Zoomaliast
Sonia
3 sõnumid
sonia fr
Tere, sooviksin teada, millist võimsusega pirni minu väikestele maokastele võtta, nad on mõnekuused ja ma tahaksin võtta 2-in-1 UVA/UVB pirni. Mul on väike terrarium. Aitäh teie abi eest. Head päeva
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame SOLAR GLO 125W (PT2192) pirni. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
celine
1 sõnumid
celine fr
tere, ma tahaksin teada, kas 125W pirn sobib mõõtmetega 90x45x45 terraariumi jaoks. Kui sobib, siis kui kõrgel peaks see terraariumis asuma, kui seal on noor väikekõrbik? Ja millist pirnipesa ja lambialust peaksin kasutama? Lugupidamisega, Victor M--A
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame 2 Natural Light pirni ja 2 Reptile Vision pirni (26W). Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Tiffany
2 sõnumid
tiffany fr
Tere, mul on Hermannuse noorukikilpkonna jaoks terrarium mõõtudega 60x30x20. Kas see pirn on kilpkonna jaoks piisav? Ja millist alust peaksin kasutama? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn on piisav. On vaja pirnihoidjat WIRE LIGHT + liigendvarsi LIGHT BRACKET Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Tiffany
2 sõnumid
tiffany fr
Tere, mul on just väike Hermannide kilpkonn, sooviksin teada, kas see lamp on piisav soojuse ja UV-kiirguse saamiseks? Ja millist alust peaksin kasutama? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn on piisav. Vajalik on WIRE LIGHT pirnihoidja + LIGHT BRACKET reguleeritav varras. Lugupidamisega, Madeline Zoomalia'st
jean-marc
1 sõnumid
jean-marc fr
Mul on täielik maasisaliku terrariumi komplekt mõõtmetega 60 x 35 x 23cm, kas see pirn sobib selle komplekti jaoks ning kas see on kohane? Eelmine kord ostsin lambipirni, aga see oli liiga väikese sokliga ;-). Tänan ette Tervitades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile seda lampi: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-lumiere-du-jour-sun-glo-daylight-p-576.html Lugupidamisega, Sandy Zoomalia meeskonnast
SYLVIE
1 sõnumid
sylvie fr
Ma olen just ostnud 160 W lambi, kuid mu keraamiline alus näitab maksimaalselt 150 W. Kas ma saan seda kasutada ilma riskita? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame seda alust: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-wire-light-a-suspendre-p-404.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
VANESSA
1 sõnumid
vanessa fr
Tere, mida soovitate 60P/45L/60K terraariumis noorele Testudo horsfieldii kilpkonnale?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame 160-vatist pirni. Lugupidamisega, Zoomalia Christelle
france
3 sõnumid
france fr
Mul on terrarium mõõtmetega 45*45*30 ja leopardgekko. Kas AINULT see pirn on piisav, et kütta ja anda talle vajalikud UV-kiired?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, see pirn võib sobida, siiski jälgige, et te järgiksite hoolikalt võimsust ja kaugust, mis on kasutusjuhendis ette nähtud vastavalt teie terraariumile. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
julien
1 sõnumid
julien fr
Tere, kas see lamp sobib ka minu terraariumi loomulike taimede jaoks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see lamp ei ole mõeldud loomulikele taimedele. Parimate soovidega, Mary Zoomaliast
christelle
2 sõnumid
christelle fr
Tere, mul on peagi tulemas viieaastane stepikilpkonn terraariumis mõõtmetega 100x60x60. Tahaksin teada, kas ma saan kasutada seda pirni ja klambrialust. Tänud ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame seda klambertoega 160W pirni. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Céline
2 sõnumid
céline fr
Tere, mul on 100 (P) X 40 (l) X 50 (K) puidust terrass, avatav esikülg. Ma pean paari päeva pärast vastu võtma Hermann'i kilpkonna. Tahaksin teada, kas see pirn sobib, arvestades, et panen 10 cm substraati ja sellest tulenevalt jääb umbes 40 cm kõrguseks. Kas oskate soovitada ka kinnitussüsteemi? Kuidas lampi kinnitada? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See pirn sobib ideaalselt teie kilpkonna jaoks. Lambitoena soovitame seda https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-glow-light-maxi-p-581.html Ärge kartke meie poole pöörduda, kui teil on muid küsimusi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
manon
3 sõnumid
manon fr
Tere, mul on 80*30*35 suurune akvaarium ja plaanin sinna veekilpkonna panna. Tahaksin teada, kas 125W pirn pole liiga võimas lihtsalt 29*17 cm rannaplaadi jaoks, teades, et ma ei taha ületada 30 kraadi. Kui kaugele tuleks see rannaplaadist paigutada? Millist tuge kasutada, sest olen aru saanud, et pirn on üsna lai. Tänan vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kui vaatate fotot nr 2, siis 30° saamiseks peate asetama lambi 30 cm kaugusele. Soovitame seda alust selle lambipirniga: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-glow-light-maxi-p-581.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
julien
3 sõnumid
julien fr
kas see pakub kõike, mida maismaakilpkonn vajab? UVA UVB soojus (mõistlikul kõrgusel)? millist soovitaksite mulle 80*40*25 terraariumi jaoks, et saavutada õige temperatuur ilma kilpkonna kilpi põletamata?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile seda 50W pirni: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-lumiere-du-jour-sun-glo-p-576.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
auguste
9 sõnumid
auguste fr
Tere, milline pirn sobib saite-kameeleonile? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,
See pirn peaks teie kameeleonile suurepäraselt sobima.
Lugupidamisega
Zoomalia meeskond
jonathan
3 sõnumid
jonathan fr
Tere, 200x50x70 cm terrariumi jaoks (pogona paar) on mul 4 Reptiglo 10.0 pirniga galerii (13 W), nii et ma tahtsin teada, kas kui lisan selle 125 W lambi, oleks sellega piisav UVB, UVA ja sooja tagamiseks? Või pean lisaks paigaldama soojenduslambi, et soojust juurde anda?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Sellest peaks piisama. Soovitame proovida niimoodi ning kui temperatuur tõesti ei ole piisavalt kõrge, saate hiljem vajadusel täiendava kütte lisada. UV-kiirguse osas on see piisav. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
christophe
18 sõnumid
christophe fr
minu terrraarium on 1,50m kõrge ja 60 cm lai, kas see on kameeleonide jaoks sobiv lamp, et saavutada 29 kraadi, või mitte?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn peaks teie terraariumile sobima. Peale selle ei tohiks teie loom läheneda lähemale kui 30 cm, et vältida põletusi. Teil on vaja ka sooja ja külma ala. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
christophe
18 sõnumid
christophe fr
Tere, see on kameeleonide jaoks. Ma tahan saavutada päeval 29 kraadi, kas see lamp sobib või soovitaksite teist lampi? Ja kas sellel lambil on sees termostaat, kas see soojeneb ja pärast 29 kraadi saavutamist lülitub välja, aga kas ta võtab aega, et uuesti sisse lülituda?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,
Sellel lambipirnil ei ole termostaati. Kui selle ühendate, siis see kuumeneb.
Kui soovite, et see lakkaks töötamast, võite osta termostaadi.
Lisaks sõltub selle temperatuuri saavutamine teie terraariumi suurusest.
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond.
christophe
18 sõnumid
christophe fr
Tere, mul on 1,50 m kõrgune ja 60 cm laiune terrariumi plaan. Tahaksin teada, kas pirn annab ka soojust, kui ma panen selle termostaadile. Kas termostaat suudab seda juhtida või mitte? Soovin oma terrariumisse ainult ühte pirni panna.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,Peadpööritajad on suhteliselt suured. See pirn võib olla natuke nõrk.See sõltub temperatuurist, mida soovite saavutada. Kui see pole piisavalt kõrge, võite vajadusel lisada soojendusekihi või kaablisoojendi.Võite muidugi lisada termostaadi.Parimate soovidega.Zoomalia meeskond.
Lorène
1 sõnumid
lorène fr
Tere õhtust, sooviksin teada, kas see lamp pole liiga tugev terrariumi jaoks, mille mõõtmed on 45x45x45. Mul on mitu hermeliin-karu. Tänan ette vastuse eest
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teil võtta madalama intensiivsusega pirn.125 vatti on teie terraariumi jaoks liiga võimas.50 või 60 vatti pirn oleks sobivam. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
Thi Bich Duyen
2 sõnumid
thi bich duyen fr
Tere, kas "Glow Light Maxi klambriga lambihoidiku" jaoks on parem valida 14cm või 21cm? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Valige suurim mudel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Nicolas
1 sõnumid
nicolas fr
Tere, ma tegin terrariumi mõõtmetega 130 cm pikk, 60 cm kõrge ja 60 cm lai, et mahutada paar pogoonat. Tahaksin teada, kas see pirn sobib, kas 125 W on piisav või peaks olema rohkem. Suur aitäh ...
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, üleval olev mudel võib olla sobivam. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
Thi Bich Duyen
2 sõnumid
thi bich duyen fr
Tere, Ma tahaksin teada, millist alust on vaja pirni hoidmiseks? Kas see sobiks? "Lampijalg klambriga Glow Light Maxi". Tänan teid vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, see tugi võib sobida. Lugupidamisega, Meeskond Zoomalia
Amélie
3 sõnumid
amélie fr
Tere, ma hakkan peagi oma terraariumis (mõõtmetega 1m50/50/50) pidama teju merianae't. Kas see 160W pirn on piisav? Tänud ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub teie terraariumi suurusest ja soovitud temperatuurist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Jonathan
10 sõnumid
jonathan fr
Tere! Arvestades, et see pirn täidab kõik vajalikud funktsioonid nagu soojus jne, kas sellest piisab ühe jaoks 100x50x50 suuruses terraariumis? Pogona jaoks.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, põhimõtteliselt peaks see pirn sobima, saate paigaldada lisaks soojendava mati, et aidata kaasa sooja piirkonna kütmisele, kui sellest veel ei piisa või isegi küttekaabli (kuid paigaldada väljaspool terraariumi, et vältida põletusohtu). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
christophe
18 sõnumid
christophe fr
Tere, mul on 120/50/60 terrarium, milles on paar Pogona sisal. Kui ma kasutan 160 vatti solar glo pirni, kas ma pean lisaks kasutama keraamilist pirni, et saavutada neile vajalik 35 kraadi soojust?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Põhimõtteliselt on sellel lambil optimaalne UVB- ja UVA-kiirguse, nähtava valguse ja soojuse tase ühes lambis. Kui soovitud soojust ei ole piisavalt, tuleb tõesti lisada teine lamp. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
christophe
18 sõnumid
christophe fr
kui kaua on Solar Glo 160-vatise lambipirni elueaeg
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub teie kasutusest. Üldjoontes mitu kuud. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
christophe
18 sõnumid
christophe fr
Ma just sain saanud oma Solar Glo lambipirni oma kameeleonite jaoks ja tahaksin teada, kui kaua kestab lambipirn UVB ja UVA jaoks, kas 6 kuud või 1 aasta. Palun vastake mulle, aitäh!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,Kõik sõltub kasutusest (valgustuse kestus jne...), põhimõtteliselt mitu kuud.Lugupidamisega,Zoomalia meeskond
christophe
18 sõnumid
christophe fr
mul on paar pogonad ja ma tahaksin osta Solar Glo lampi, minu terrarium on 120/50/60 cm, millise lambi võiksin sinna panna
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saate valida 160-vatisest mudelist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
christophe
18 sõnumid
christophe fr
Ma ostsin 1m/60/60 terrariumi paarile kameeleonile, kas see sobib? Tänan vastuse eest, a+
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, see lamp sobib, kuid tõenäoliselt ei ole piisav, kui see on ainus valgusallikas. Ideaalne oleks see paigutada lisaks neoon- või mitme lambipirniga valgustitele sobivale valgusribale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Audrey
3 sõnumid
audrey fr
Tere, ostsin selle pirni oma veekilpkonnale. Kas ma pean juurde lisama UV-neoonlambi?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See pirn sisaldab juba UVB- ja UVA-kiirgust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Emmanuelle
3 sõnumid
emmanuelle fr
tere, kas selle lambi UVB-tase on piisav pogona jaoks (terraarium umbes 1 m lai, 60 cm kõrge ja 50 cm sügav). ja millisele alusele seda lampi panna (125 versioonile)? kas see lamp vajab liiteseadist?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,Jah, põhimõtteliselt peaks sellest piisama pogona jaoks. Kinnitatav tugi, E27. Parimate soovidega,Zoomalia meeskond
auguste
9 sõnumid
auguste fr
kas 125w pirn sobib noorele pogona jaoks? Tänud ette
christophe
18 sõnumid
christophe fr
Tere, mul on pogoon ja minu terrarium on 120/50/60. Tahaksin teada, kas see pirn oleks minu terrariumi jaoks sobiv. Aitäh, tsau!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, see pirn sobib. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
auguste
9 sõnumid
auguste fr
Tere! Mul on Hermann'i kilpkonn, kas 80Lx45Sx60K terraarium on piisav? Kas sellega tuleb kaasa tugi, kuhu saab lambi ühendada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitatav on kasutada 40-50-vatisest lambipirnist koos UVB 5.0 toruga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
anthony
10 sõnumid
anthony fr
Tere jälle, kui ma võtan selle pirni, kas ma peaksin terrariumi juba paigaldatud 26-vatise Repti Glo 2.0 luminofoorlambi alles jätma?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, põhimõtteliselt ei ole, sest kõik-ühes Solar Glo pirn võimaldab ultraviolettkiirte (sh UVA- ja UVB-kiired), nähtavate ja infrapunakiirte (soojuse) tasakaalu ühes pirnis. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
anthony
10 sõnumid
anthony fr
tere, kas 80x40x50 klaasterraariumi kütmine, mis peaks sisaldama pogoonat, oleks piisav? kui jah, siis kumma valida, kas 125 või 160? kas peaksin lisama küttekeha? toa välistemperatuur on umbes 20 kraadi
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame 160-vatist lampi. Ööseks võite lisada juhet, soojendusplaati jne, sest bearded dragon'i puhul peaks temperatuur olema öösel umbes 20-22 kraadi, päeval 32-37 kraadi ja kuum koht peaks olema ligi 40 kraadi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Aurélie
7 sõnumid
aurélie fr
Mul on veetee kilpkonn (pelomedusa subrufa), ja mu kütteseade soojendab vett kuni 25°C-ni. Nüüd oleks mul vaja soojuslampi, et temperatuuri natuke tõsta (kuid mitte üle 30°C), ning mul on vaja ka UV-valgustust. Seetõttu tahtsin osta seda kõik-ühes pirni, mis võtaks vähem ruumi kui kaks eraldi lampi (üks soojuse ja teine ​​UV-valguse jaoks). Kas see pirn oleks sobilik?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn sobiks suurepäraselt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Aurélie
7 sõnumid
aurélie fr
Ja mis on erinevus 125W ja 160W vahel?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see sõltub teie roomaja/terraariumi UV-valguse ja kütte vajadusest. Lisateavet leiate: http:/exo-terra.com/fr/products/solar_glo.php Lugupidamisega, Frédéric

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest