Küsimused, tootearutelud Trixie Reptiland Spot-Lampe réflecteur à chaleur E27

86 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Marie-Marguerite
5 sõnumid
marie-marguerite fr
Tere, mul on 60x35x30 paak 3 cm veega noorele kilpkonnale. Mul on vaja temperatuuri 30-32 °C. Millist võimsust soovitaksite? Mul on juba UVA- ja UVB-lambid olemas. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 75 W lamp peaks hästi sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
cedric
1 sõnumid
cedric fr
Tere, mul on terrarium mõõtmetega 120x60x60. Millist lampi on vaja mu pogoona jaoks, kui temperatuur peaks olema 45°C?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame 100W lampi = ref 29941. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Nathenael
1 sõnumid
nathenael fr
Tere, mul on 60lx45Lx30H suuruses Exo Terra terrarium ja sooviksin hoida pool terrariumist 32°C juures (see tähendab umbes 20 cm laiust ala, hoolimata lambist, mis asub 25 cm kõrgusel maapinnast), millist mudelit te soovitate? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, viide 29938 peaks sobima. Temperatuuri hajutamisel 32°C-ni oleks sobiv kasutada termostaati. Samuti võite lambipirni asemel valida soojusmati. Piisab, kui valite õige suuruse, et täpselt soovitud ala soojendada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Tere, ma tahaksin teada, kas see soojusreflektoriga lamp on minu kilpkonna jaoks sobiv ja kui palju vatte on vaja!! Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See pirn sobib enamikele roomajatele, sealhulgas kilpkonnadele. Pirni võimsuse valik peaks põhinema mitmel teguril: - Konkreetse kilpkonnaliigi vajadused - Terrariumi suurus - Ümbritsev temperatuur Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
lola
10 sõnumid
lola fr
Tere, kas see lambipirn sobib "WIRE LIGHT" lambialusele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See tugi sobib. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
lola
10 sõnumid
lola fr
Tere, milline pirn suudab hoida pool mu terraariumist temperatuuril 30°?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, vajalik on vähemalt 100 W pirn, kuid see sõltub sellest, kui kõrgel see asub, terraariumi suurusest ja ümbritsevast temperatuurist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
SALOME
3 sõnumid
salome fr
Tere, mul on praegu 120 x 60 x 60 terraariumis vesidraakon, ja ma mõtlesin, kas sellisest lambist piisab või peaksin neid rohkem paigutama? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Üks lamp on teie roomajale piisav, kuna kogu terraarium ei tohiks olla kõrge temperatuuriga: tuleb luua kuum ja külm punkt. Veelohe jaoks peaks kuum punkt olema 33°C. Peate valima küttekeha vastavalt kõrgusele, kuhu see paigutatakse, ning ruumi temperatuurile. Näiteks 100W lamp peaks olema umbes 30 cm kaugusel kuuma punkti põrandast. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Julie
1 sõnumid
julie fr
Tere, millist soojenduslampi soovitate kolmele Pelomedusa veekilpkonnale? Ja millist UVB-lampi samuti?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Lampide võimsuse valik tuleks teha teie terraariumi suuruse järgi. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Martial
2 sõnumid
martial fr
TereOleme kõigist nendest tarvikutest veidi eksinud! Me kõhkleme infrapuna soojenduslambi ja spot-lambi vahel? Kumb soovitate? Millist võimsust on soovitatav 80x40 terrariumi jaoks (teie saidil pakutud komplekt) koos 10.0 UVB lambiga, et majutada umbes 1-aastast hermanni kilpkonna. Tänan teid vastuse eest. Meie tellimus on väga kiireloomuline.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile mudelit Lampe spot-Réflecteur à chaleur, ø 63 × 100 mm, 50 W. Soovitame pigem võtta kohtvalgusti lampi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
antone
3 sõnumid
antone fr
tere Kas, kui panen oma terraariumisse umbes 15 sentimeetri kaugusele oksast 75W pirni, kas saaksin temperatuuri vahemikus 45° kuni 50°?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selliste temperatuuride korral soovitame vähemalt 100W. Kuna vahemaa looma ja lambipirni vahel on väga väike, tuleks kaaluda kaitseresti kasutamist, et teie loom end ära ei põletaks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
joy
6 sõnumid
joy fr
Tere, millise võimsusega pirn peaksin valima, kui see asub 45 cm kaugusel plaadist?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub kilpkonna liigist ja soojusest, mida ta vajab. Näiteks: 75 W pirn, mis on paigaldatud 45 cm kõrgusele, annab kõige kuumemal punktil 30 °C. Soovitame teil eelnevalt uurida teie kilpkonna täpseid soojuse ja samuti UVB vajadusi, kuna seda tüüpi pirnid annavad neid väga vähe ja enamik kilpkonnaliike vajab neid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
joy
6 sõnumid
joy fr
Tere, mul on kilpkonn. Kui palju see randa soojendab?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub valitud võimsusest, kaugusest, millele lamp paigutatakse, ja terrariumi asukoha ruumi temperatuurist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
jonathan
4 sõnumid
jonathan fr
Tere õhtust, mul on 120*40*50 akvaarium kahe kilpkonnaga. Kas 50 W pirn on piisav, et nende päevitussaart soojendada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, 50W pirnist piisab. Soovitame teil kontrollida temperatuuri ja kohandada lambi ja ala vahelist kaugust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
oria
18 sõnumid
oria fr
Tere, kas see lamp on ühilduv Exo Terra kaubamärgi compact top valgustusgaleriidega?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ei, te ei saa seda lampi kasutada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
loic
1 sõnumid
loic fr
Tere, mul on 45*45*45 mõõtmetega terraarium ja sooviksin teada, millist tüüpi ja võimsusega pirni valida albiino maisimadu jaoks? Arvestades, et kavatsen kasutada ka soojendusmatti. Aitäh väga palju.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Antud teabe põhjal peaks piisama 50W lambist. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
florian
1 sõnumid
florian fr
Tere, ma sooviksin teada, kas see lamp sobiks gekodele, ja kui sobib, siis millist võimsust soovitate 1 m x 45 cm suurusele terraariumile
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, niivõrd suurele akvaariumile soovitame pigem seda tüüpi pirni (150W): https://www.zoomalia.com/animalerie/lampe-infrarouge-a-chaleur-p-9465.html Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Loan
4 sõnumid
loan fr
Tere õhtust, mul on 60x45x45 Exo terra terrarium 12 cm pikkuse sisaliku jaoks ja ma ei tea, millist lampi osta? Kui palju vatte oleks piisav? Kuumas punktis peaks olema umbes 30 kraadi ja võimalusel peaksid seal olema nii UV B kui ka UV A kiired. Ette tänades.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kilpkonna jaoks on vaja UVB-d, seetõttu soovitame pigem sellist toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/prosun-mixed-d3-100-w-p-9444.html Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Perrine
2 sõnumid
perrine fr
Tere, Milline pirn sobiks sellele toele, Soojusreflektori kohaga floorlamp E27, et saada UV-valgust kilpkonna jaoks? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kilpkonna jaoks on vajalik UVB, seega saame teid suunata järgmise toote juurde: https://www.zoomalia.com/animalerie/prosun-mixed-d3-100-w-p-9444.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Dylan
1 sõnumid
dylan fr
Tere, ma hakkan omandama noort pogoonat ja tahaksin teada, millise UVB- ja UVA-lambi peaksin panema, arvestades, et mu terraario on 120x60x60 ja ma teen nende noorjärkude ajal eraldise.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,

Ideaalis oleks vaja 100 kuni 160 W lampi.

Parimate soovidega,
Zoomalia meeskond
CHRISTINE
1 sõnumid
christine fr
Tere, mul saab olema viirgutsegekot ja ma panen nad terraariumi suurusega 20x20 kõrgus 45 cm. Millist tüüpi valgus- ja soojenduslampi võiksin kasutada? Kas 35-vatine lamp ei lähe liiga kuumaks? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ei, see lamp peaks sobima. Siiski tuleb reguleerida kaugust, et vältida kontakti loomaga Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Patricia
1 sõnumid
patricia fr
Tere, mul on 100x50x50 puidust terrass. Kas see toode sobiks kuuma punkti loomiseks temperatuuriga 30-32 kraadi, võimsusega 100 W? (Loom: Leopardgecko) Aitäh!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See artikkel tundub sobivat. Soovitame seda ühendada termostaadiga, et saaksite temperatuuri reguleerida. https://www.zoomalia.com/animalerie/thermostat-digital-p-11651.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
ophelie
1 sõnumid
ophelie fr
Tere, mul on suletud terra mõõtmetega 60x45x60 ja sooviksin teada, kui palju vatte on mul vaja, et saavutada temperatuur 28/30 kraadi? Mul on juba soojendusmatt, kuid ma ei saavuta rohkem kui 23 kraadi. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, on vaja 75 W lambipirni koos ajastiga (vt allolev link), et reguleerida temperatuuri https://www.zoomalia.com/animalerie/thermostat-digital-p-11651.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
marilyn
1 sõnumid
marilyn fr
Tere, kas ma saan panna 35 W soojuspeegeldi lambi oma pogoonadele? Aitäh
Clement
2 sõnumid
clement fr
Tere, soovin paigaldada selle pirni lisaks kitsasvihu sunglo pirnile oma maapindkilpkonna terraariumisse, mille mõõtmed on 1,2x0,7 m. Millist võimsust peaksin valima? Tänan ja tervitused.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub soovitud temperatuurist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
jonathan
1 sõnumid
jonathan fr
Tere, mul on vaja 120x60x60 terrariumi jaoks pirni. Minu kuuma punkti temperatuur peab olema 30 kraadi. Millist võimsust te mulle soovitate?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Vaja on vähemalt 100W või isegi 150W. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Natacha
3 sõnumid
natacha fr
Tere, kui palju vatte peaksin võtma 60x45x45 terrariumi jaoks? See on leopardgekole. Samuti on soojusallikana 20x45 soojendusmatt. AITÄH
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kutsume teid vaatama järgmist linki: http:/forum.le-monde-des-reptiles.com/topic/92349-conseils-pour-gecko-leopard-a-venir/ Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Manon
1 sõnumid
manon fr
Tere, ma sooviksin teada, kui palju soojeneb teie 50W pirn, kui see hoitakse 30 cm kõrgusel maapinnast?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See sõltub teie terraariumi suurusest, teisest soojusallikast, ümbritsevast temperatuurist... Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Sarah
1 sõnumid
sarah fr
Tere, ostsin selle 50W lampi terrariumi jaoks, mille mõõtmed on 80x60. Pirn asub 10-15 cm kõrgusel põrandast ja kuumutab üle 45 kraadi kuumi punkti allpool. Minu noorele maismaakilpkonnale oleks ideaalne temperatuur 30-35 kraadi maksimaalselt, kas arvate, et saaksin selle temperatuuriga 35W mudeliga, teades, et ma ei saa lampi kaane tõttu veelgi kõrgemale tõsta?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Anname teile teada, et temperatuur langeb kindlasti mudeliga 35W. Kuid kogutemperatuur sõltub ka teisest soojusallikast. Mudel 35W on kindlasti parem. Loomad ei viibi otse lambi all, kui neil on liiga palav. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Magalie
4 sõnumid
magalie fr
Tere, olen valmistumas ostma Trixie 50w soojenduslambi viitenumbriga 29939, ja tahaksin teada, millist lambialust ma peaksin selle lambiga kasutama? Minu terrariumi mõõdud on 80cm x 30cm? Aitäh teie abi eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle toe saate kasutada: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-glow-light-maxi-p-581.html Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Laurence
1 sõnumid
laurence fr
Tere, ma just ostsin vesikilpkonna (beebi), hetkel 50x25x40 mõõtmetega kalakvaariumis. Olen foorumitest natuke uurinud ja mulle öeldi, et peaks panema nii UVb 5.0 lambi kui ka kuumutuslambi UVA või lambi, mis ühendab mõlemad. Olen müügilehtede vahel segaduses. Kas selline reflektorlamp sobiks? Kui jah, siis millisele alusele peaks selle panema? Soovin midagi, mis klammerdub akvaariumiseina külge või laualambitüüpi alust. UV-de jaoks: kas Repti Glo 5.0 sobib? Kas peaksin võtma 13 või 26-vatise lampe sellise akvaariumi jaoks? Ja mis alusega, et saaksin tellimuse saabudes lihtsalt vooluvõrku ühendada. Tänan abi eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame teile neodüümi 75 W lampi: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-chauffante-pour-reptiles-lampe-spot-neodynium-a-chaleur-p-10267.html, mida saab ühendada järgmise lambiga: https://www.zoomalia.com/animalerie/lampe-reflecteur-a-pince-avec-grillage-p-10857.html, kinnitatuna anuma külge laia nurga all, et kogu pinda hästi soojendada. Koha kohal, kus kilpkonn saab välja tulla, peate paigaldama uvb 6.0 lambi, samuti sellises lambis: https://www.zoomalia.com/animalerie/lampe-reflecteur-a-pince-avec-grillage-p-10857.html, suunaga ranna poole. Kõik tuleb ühendada kella 8-st kuni kella 20-ni termostaadiga nagu: https://www.zoomalia.com/animalerie/thermostat-digital-p-11651.html, temperatuuril 26-28 kraadi Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
julian
5 sõnumid
julian fr
Tere, kas peaksin lisama UVB-lambi sellele lampile, kui mul on phelsuma M. grandis? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie phelsuma M. grandise jaoks peaks valgustus olema tugev, kahe UV-allikaga: üks 2% (mitte hädavajalik) ja teine 5% UV, et soodustada sünteesimist. Temperatuuri osas piisab ühest 50–60-vatilisest lambist, et luua soe tsoon. Soovitatav on paigutada paar terrariumisse sama soo isendite agressiivsuse tõttu. Seetõttu soovitame neid kahte tüüpi lampe: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-repti-glo-5-0-reproduisant-le-climat-tropical-p-583.html https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-fluorescente-repti-glo-2-0-a-lumiere-du-jour-p-582.html Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Charlotte
1 sõnumid
charlotte fr
Tere Ostsin "Lampiholdikut klambriga Glow Light Small Maxi 100W 22 x 17 x 16 cm - läbimõõt 14 cm" koos halogeenlambiga "Sun Glo", kuid lõpuks ostsin vale pirni, mis ei ole keeratav. Eeldan, et te ei tee vahetust ja pean ostma uue pirni, mis sobib hoidikusse. Seega tahtsin teada, kas pirn "Soojuskiirguse peegelduslamp 63x100mm, 50W" sobib hoidikusse?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn sobib teie toele. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Lucas
3 sõnumid
lucas fr
see on leopardgekko ja lõpuks asub lamp maapinnast 40 cm kõrgusel
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, gekodel ei ole vaja UV-valgust, kuna nad on öise eluviisiga ja tulevad välja ainult öösel. Kütte jaoks on mõistlikum kasutada soojendusmatti, kuna gekod võtavad soojust pinnase kaudu. Asetage see matt eelistatult valguse alla. Lambipirnidena võime soovitada ühte neist kahest lambipirnist: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-a-faisceau-etroit-sun-glo-p-577.html https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-fluorescente-repti-glo-2-0-a-lumiere-du-jour-p-582.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Lucas
3 sõnumid
lucas fr
soovin osta sellist pirni, et soojendada oma 50x40x40 puitterrariumi, kuid pirn asub umbes 25 cm kaugusel loomast, seega ei tea, millist võimsust valida? ette tänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kas saate meil täpsustada, milline loom teil terraariumis on? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
THIERRY
1 sõnumid
thierry fr
kas te saaksite mulle öelda, kas 35 W on väike või suur sokkel. ette tänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Tegemist on E27 sokliga. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
Marine
2 sõnumid
marine fr
Kui ma kasutan seda 75W pirni oma gekole, siis millist hoidikut ma peaksin kasutama?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saame soovitada seda tugipost: https://www.zoomalia.com/animalerie/douille-porcelaine-pro-socket-p-9469.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alexia
1 sõnumid
alexia fr
Kui ostan soojenduspirni, kas ma pean oma valgejoone maole soojendusmati ostma?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,

Soovitame tõepoolest teist soojusallikat. Soovitame mõõta oma terraariumi temperatuuri ainult lambiga. Ja kui te ei saavuta soovitud temperatuuri, võite alati lisada soojendusmati.

Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
Audrey
2 sõnumid
audrey fr
Tere, kas see 100 W pirn sobib (eriti suuruse osas) kokku Wire Light lambipirni hoidjaga, mille leiate siit: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-wire-light-p-404.html ?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mõlemad artiklid sobivad omavahel täielikult kokku. (Pirni läbimõõt on 8 cm.) Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
katia
9 sõnumid
katia fr
Tere, kas 75 W lamp annab 30-kraadise kuumakoha 45x45x45 Exo Terra terrariumile leopardgekole? Tänud ette. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See pirn peaks sobima, soovitame võtta termomeeter, et tagada sobiv temperatuur. Kui sellest ei piisa, võite ühendada selle pirni soojendusteki või -kaabliga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
noemie
1 sõnumid
noemie fr
Mul on pelomedusa vesikilpkonn, kellel on vaja rannal soojuspunkti, kas see pirn loob piisavalt kuuma punkti, temperatuuriga 30 kuni 32 kraadi?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see lambipirn peaks teie kilpkonna jaoks piisav olema. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Aurélie
1 sõnumid
aurélie fr
Tere, kas see lamp võib ulatuda 40°C-ni, kui see on 20-30 cm kaugusel loomast? Kas sokkel on tõesti E27? Tänan ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,
Tõepoolest, see lamp peaks teile sobima. See on E27 sokliga.
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
Florence
1 sõnumid
florence fr
Tere, kui suure protsendi UV-kiirgust annab 75 W lamp ja kas sellest piisab, et luua umbes 30°C kuum punkt minu terrariumile (klaasist), mille pikkus on 90 cm, sügavus 45 cm ja kõrgus 45 cm (see asub umbes 20°C ruumis).
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,Me ei saa teile täpset protsenti öelda. Kuid 75 W soojuslampidel on vähe UV-kiirgust (ei piisa, kui teie loom vajab seda). Teil on vaja paigaldada spetsiaalne lamp.30 °C punkti saavutamine on 75 W lambiga võimalik.Lugupidamisega,Zoomalia meeskond.
Grégory
2 sõnumid
grégory fr
Kas soojenduslamp on piisav, et luua 80/60/60 terrariumis kuum koht?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see võiks sobida, kuid soovitame siiski lisada kaabel või soojendusmatt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
bastien
1 sõnumid
bastien fr
Tere, ma sooviksin teada, kas see lamp ühendab valguse ja kütte funktsioonid. Või siis, kas peab kütteseadme eraldi ostma. Plaanin soetada väikse veekilpkonnaAitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,

Jah, selle lambi UV-A kiired on piisavad väikesele veekilpkonnale. Lamp toimib ka soojusallikana, seega tuleb jälgida, et seda ei asetataks liiga lähedale teie kilpkonna kuivale alale.

Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest