Kohaletoimetamise probleem

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
olivier
1 sõnumid
olivier fr
Tere, sooviksin küsida osalist tagasimakset oma viimase tellimuse kohaletoimetamiskuludelt. Ma maksin 13 eurot kohale toimetamise tasu, kuid kuller ei käinud ja jättis minu paki otse pakiautomaati. Mul on kõrini kulleritest, kes ei tee oma tööd korralikult. Kas ma võiksin loota osalist tagasimakset kohaletoimetamiskuludelt? Lugupidamisega
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere, olen teie kommentaariga tutvunud ja tänan teid selle eest. Lahenduse leidmiseks kutsun teid üles täitma kontaktivormi koos fotodega, järgides järgmisi samme: - logige sisse oma Zoomalia tahvlile - klõpsake "Vaata kõiki mu tellimusi" - valige vastav tellimus ja klõpsake "Klienditeenindus" seejärel "tellimused" - valige "Mul on muu probleem" - valige oma päringu teemale vastav kategooria ja seejärel "võtke meiega ühendust". Kui teie täidetud taotlus on kätte saadud, pöördume teie poole esimesel võimalusel. Head päeva teile ja teie lemmikloomadele. Peatse kohtumiseni, Nathalie Zoomalia'st
Severine
1 sõnumid
severine fr
Tere, ma ootan tühistatud tellimuse tagasimakset. Siiani pole midagi laekunud. Lugupidamisega
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere, mul on kahju selle ebamugavuse pärast. Selleks, et teid paremini aidata, palun võtke ühendust meie klienditeenindusega oma konto kaudu saadaval oleva vormi kaudu: - Minu konto - Vaadake kõiki minu tellimusi - Klienditeenindus Meie nõustajad annavad teile vastuse ja lahenduse teie päringu kättesaamisel. Ilusat päeva, Coralie Zoomaliast
Françoise
1 sõnumid
françoise fr
Tere, olen pettunud, et pole siiani oma tellimust kätte saanud, need on mu kasside jaoks mõeldud kuivtoidud ja see häirib mind väga. Kas te saaksite midagi ette võtta, proua Basselin?
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere pr Basselin, Mul on kahju, et te pole oma tellimust kätte saanud. Selleks, et sind paremini aidata, palun võta ühendust meie klienditeenindusega, kasutades oma kontol saadaval olevat vormi: - Minu konto - Vaata kõiki minu tellimusi - Klienditeenindus Meie nõustajad vastavad teie päringule ja pakuvad lahenduse selle kättesaamisel. Ilusat päeva, Coralie Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest