Koerte stressi vähendamine ja hooldus

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Eliane
3 sõnumid
eliane fr

Palun öelge, kas on olemas leebe vahend, mis võiks rahustada mu väikest puudlit, kes eriti ei armasta hooldamist!! Ja see võiks lihtsustada ka hooldaja tööd!! Mulle öeldi, et ainult veterinaar võiks anda leebe rahusti just hooldamise ajaks!! Tänan, ootan huviga nõuandeid!!

Elodie
135 sõnumid
elodie fr

Tere Eliane,

Pakume Zylkènet, mida saab ohutult ja pikaajaliselt kasutada, kuna see ei sisalda rahustit. Samuti on teil saadaval rahustav Adaptil kaelarihm, mis sisaldab koera rahustavaid feromoone. Need on õrnad tooted, mis võivad teie kaaslast aidata.

https://www.zoomalia.com/animalerie/Produit-et-materiel-premiers-soins-c-824-1.html

Pai teie puudlile ja head uut aastat teile

Elodie Zoomaliast

Eliane
3 sõnumid
eliane fr

Aitäh vastuse eest, kuid mu koera trimmi tegija rääkis mulle ravimist, mida antakse tund enne trimmi, et vähendada stressi! Kuid ta ei öelnud mulle selle ravimi nime! Ta soovitas mul pöörduda loomaarsti poole

kui võimalik, tahan vältida pikaajalist ravimi kasutamist! Ainult trimmimiseks!

Üritasin kasutada homöopaatilist ravimit Nervosyl, kuid tulemused ei olnud rahuldavad!

Aitäh

Minu väike puudel nimega NINA!

Elodie
135 sõnumid
elodie fr

Palju paid Ninole :-)

Elodie Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest