Koerte seljavalud

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Michèle
1 sõnumid
michèle fr

Tere,

Õnnetuse järel on minu 11-aastasel koeral valud tagakehas. Röntgen ja osteopaatilised seansid ei andnud midagi. Tal on hea söögiisu ja ta kõnnib, kuid tal on siiski teatud liigutuste tegemisel piirangud (näiteks trepist üles minemine). Loomaarst kahtlustab probleemi selgroos, kuid tal pole lahendust peale iga päev manustatavate põletikuvastaste ainete. Kas arvate, et see probleem laheneb ajaga, kas põletikuvastased ained on ohtlikud, mida saan veel teha tema tervendamiseks?

Elodie
135 sõnumid
elodie fr

Tere Michèle,

ma arvan, et parim koht vastamiseks on teie veterinaararst ja te peaksite talle usaldama. Kui kahtlete või soovite täpsustusi, siis miks mitte küsida teist arvamust teiselt praktikandilt?

Edu teile mõlemale

Elodie zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest