Küsimused, tootearutelud Koiratoidu konteiner OPTIMUS - 40L st 14kg
17 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
sophie
Tere, kuidas eemaldada kaas täielikult, et saaksin konteineri sisemust pesta?
1 sõnumid
carole
Tõsi, et see on raske, tuleb külgedest tugevalt tõmmata.
3 sõnumid
jacques
Tere, mina kasutan isiklikult lameda teelusika tagumist külge ja see toimib hästi.
3 sõnumid
lucienne
Tere, kas 40L/14kg Optimus'e krõbinakonteineri kaas on täielikult eemaldatav, et mahutada kergesti 12kg kott... aitäh
1 sõnumid
ana
Jah, hoolimata sellest, et seda on keeruline eemaldada
2 sõnumid
james
Jah, seda saab lahti võtta, aga isiklikult ma ei kasuta seda, sest krõbinad lähevad kergesti hallitama
2 sõnumid
anthony
Tere, ma ei tea, kuidas te oma pakki avate, aga mul on kaks kasti ja ma ei pea kaant täielikult eemaldama.
1 sõnumid
jérôme
Kotti tühjaks teha 12 kg kott, isegi ilma kaant eemaldamata, pole probleemi, hallituseprobleeme pole, krokatsid säilivad umbes 1 kuu
3 sõnumid
jacques
Tere, jah, kaas on eemaldatav ja ma valan krõbinakoti sisu sisse, sest kaas sulgub väga hästi!
2 sõnumid
sophie
Tere, jah, kaas eemaldatakse, tõmmates külgedele kaane nurga alt, mul õnnestub see avada, kuigi mitte ilma mõningate vandesõnadeta. Vastasel juhul olen ma selle krõbinakastiga väga rahul. Loputan seda aeg-ajalt, et eemaldada krõbinapuru, ja pühin kuivaks, et eemaldada kogu niiskus, krõbinad püsivad kastis 50 päeva probleemideta.
1 sõnumid
marie-claude
Tere, Lucienne, Teil ei ole tingimata vaja konteinerit täielikult lahti võtta, et sinna krõbinaid panna. Ma avan oma 15 kg krõbinate koti ja kallan selle otse konteinerisse. Need on seal täiesti kaitstud!
1 sõnumid
carole
Tere, kas kroketikühvel on komplektis?
1 sõnumid
daniele
Mitte lugupidamisega
1 sõnumid
jimmy
Tere, ei
1 sõnumid
amelie
Ei, mulle ei antud labidat kaasa.
2 sõnumid
james
Ei, ja ma soovitan hoida teie kotti õhukindlana, sest ma kogesin, et see toode, kuivtoit, säilib vähem ja kaotab oma maitse.
2 sõnumid
anthony
Tere, ei, seal ei ole kühvlit, vajadusel tuleb kaasa võtta väike mõõtetops või eraldi kühvel.
3 sõnumid
jacques
Tere, ei, labidat ei ole! Tellitakse eraldi.