Küsimused, tootearutelud Koera või kassi diivan Zolia Dita - Saadaval 2 suurust ja 2 värvitooni
100% kliendid
soovitan seda toodet
25 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
marie
Tere, kas mudel S sobib jack russelli jaoks? Tänan abi eest.
2 sõnumid
alexandra
Jah, see sobiks. Minu 10 kg prantsuse buldogile võtsin suuruse M, tal on ruumi! ;)
1 sõnumid
emeline
Tere, kas saaksite mulle öelda, kas see sobiks 26 kg Austraalia lambakoerale? Lugupidamisega.
1 sõnumid
franck
Vabandust, üldse mitte. Minu Maine Coon mahub sinna vaevu ära.
1 sõnumid
laurence
Tere. Mul on 10-kuune, 31 kg kaaluv vana-saksa lambakoer ja teine 4 kg kaaluv Tiibeti spanjel. Suurus M sobib neile mõlemale. Minu Tiibeti spanjel saab täielikult välja sirutada ja ka minu vana-saksa lambakoera jaoks on ruumi, kui ta peal lamab.
1 sõnumid
laëtitia
Tere, milline on suuruse M korral vahemaa põrandalt kuni istumisosa kõrguseni koera jaoks? (Olen lugenud, et jalgade kõrgus on 22 cm ja seljatoe kõrgus 39 cm, ma otsin jalgade + koera padja/istme kõrgust). Tänan teid vastuste eest.
1 sõnumid
caroline
Tere. Jalgade abil on maapinna ja padja ülemise osa (suurus M) vahel 21,5 cm. Jalad on 10 cm.
1 sõnumid
annick
iste kõrgus on tõesti 21,5 kuni 22 cm. see on super
1 sõnumid
christophe
Tere, kas te saaksite mulle öelda, kas padi on eemaldatava kattega, et seda saaks pesta? Suur tänu juba ette teie vastuse eest.
2 sõnumid
alexandra
jah, ainult padi on eemaldatav.
1 sõnumid
assia
TERE, mul on 37 kg kaaluv kuldne retriiver, ja tahtsin teada, kas teine suurus, st 95 CM / 39 CM, sobib talle hästi. Sandra labradori kohta ma vastust ei näinud.Sandra, kui sa selle ostsid, mida arvad sellest? AITÄH
1 sõnumid
marie pascale
Vabandust, ma pole veel enda oma kätte saanud. Mul on 40 kg kaaluv golden retriiver,
1 sõnumid
laura
Isegi kõige suurema suuruse korral on see 30 kg koera jaoks veidi kitsas. See pole piisavalt lai.
3 sõnumid
sandra
Tere, Millise suuruse peaksin võtma oma 36 kg kaaluvale täiskasvanud labradorile? Tänan vastuse eest
1 sõnumid
sylvie
Võtsin väikse suuruse, sobib hästi minu kahele kääbusküülikule. Mõeldud väikesele koerale.
1 sõnumid
sandra
Tere õhtust, teie 36 kg kaaluv Labrador vajab suurt suurust. See on suurepärane, kvaliteetse viimistlusega ja uskumatu disainiga. Ainuke väikene miinus on see, et padi on liiga lame, lasin veebis teha paksema padja.
2 sõnumid
didier
Tere, ma kardan, et isegi suurima suuruse valimisel võib teie labrador end kitsana tunda. Mina valisin oma 25 kg kaaluvale koerale Cheyenne suuruse ja see on täpselt paras.
1 sõnumid
jeremie
ISEGI mulle endale kuulub labrador, valisin kõige suurema mudeli ja see sobib suurepäraselt. Ta on suurepärane ja talle meeldib see. Lugupidamisega
1 sõnumid
nicole
kas diivanvoodi ZOLIA DITA suuruses S on SHIH TZU tõukoerale piisavalt suur
5 sõnumid
philippe
Tere Nicole D! Ma ei tea teie neljajalgse kaaslase suurust, kuid selle diivani täpse ülevaate saamiseks mõõtsin oma väikese Yorkshire'i ninast kuni sabani täpselt 40 cm ja diivani sisemõõtmed on 50 cm. Igatahes on see kvaliteetne ja mu väike Lydie võttis selle kohe omaks. Kätte saadud õigel ajal ja korraliku pakendiga. Zoomali siiski.
5 sõnumid
philippe
Ups! ... Unustasin: " valisin väikese versiooni"
2 sõnumid
christine
Tere. Jah. Ta on üsna suur. Mul on 1 coton de tulear. Ja tema jaoks. See sobib
2 sõnumid
didier
Tere Nicole, kõik sõltub teie koera suurusest. S suurus on kokkerspanjelile liiga väike. Muidu on see diivan väga hea kvaliteediga.
1 sõnumid
jean-paul
Weimari linnukoer on hea valik, kui pakute talle piisavalt füüsilist ja vaimset tegevust. Tervitades.
5 sõnumid
philippe
Võtsin "väikese" variandi ja arvan, et sellise koera jaoks on see kitsas.
1 sõnumid
quentin
Ma arvan, et see saab olema õiglane. Braque on üsna pikad koerad