Küsimused, tootearutelud Koertele mõeldud klassikaline Baskerville koon

100% kliendid

soovitan seda toodet

6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Lola
1 sõnumid
lola fr
Tere, mul on Jaapani spits, kelle koon pikkus (1 cm silmadest ninani) on 5,5 cm ja koonu ümbermõõt (kõige laiem koht, suu kinni) on 18 cm. Ma ei tea, millist suurust ma peaksin võtma, palun aidake?
Thomas
1 sõnumid
thomas fr
Tere, mul on 2-aastane malinois, kelle koonu pikkus on põsest alates 9 kuni 10 cm ja ümbermõõt koonu keskel on 30 cm. Ma kõhklen suuruse 9 ja suuruse 10 vahel, teades, et ta ei talu hästi eelmise suukorvi ning meie koolitaja soovitas just seda, kuid see peab siiski piisavalt tihedalt hoidma, et ta ei saaks seda eemaldada.
Justine
2 sõnumid
justine fr
Tere, kas koonu ümbermõõtu tuleb mõõta kõige laiemast või kitsamast kohast? Aitäh
Samanta
2 sõnumid
samanta fr
Tere, kõige parem on võtta mõõt mõõdulindiga, kaela alt ja tõsta see siis üles kõrvade taha. See vastab koonu ümbermõõdule, kui suu on lahti (et see ei häiriks tema hingeldamist).
Camille
2 sõnumid
camille fr
Tere, Millist koonukorvi ma peaksin võtma Austraalia lambakoera kutsikale? Koonu pikkus 7, ümbermõõt 20 ja kõrvade tagumine ümbermõõt 30
Samanta
2 sõnumid
samanta fr
Tere, Teie antud mõõtmete põhjal vastaks see suurusele 7! Kuid arvestades tema vanust, kõhklen suuruste 7 ja 8 vahel... (suurus 8: koonu pikkus 7,5 ja ümbermõõt 32) Loodan, et sain teid aidata! Head päeva!
Camille
2 sõnumid
camille fr
See on peagi 3-kuuseks saav kutsikasTänan

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest