Küsimused, tootearutelud Lampe réflecteur à pince avec grillage pour terrarium Trixie Reptiland
17 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
florian
Tere, milline on üldiselt sokli ja lambi maksimaalne võimsus? Tänan.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see seade talub kuni 250W. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
emilie
Tere, kas on võimalik paigaldada sellele lambile 29924 infrapuna spot-lamp, ø 80 × 110 mm, 100 W? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, mõlemat toodet saab koos kasutada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
nicolas
Tere, kas sellele alusele võib kasutada SunRay kõike-ühes lampi - 35W UVA ja UVB? Tänan ette vastuse eest. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teavitame teid, et SunRay lambipirnid töötavad ainult SunRay hoidikutega. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
brigitte
Tere, olen tootest huvitatud, kuid sooviksin teada, kas pirn on komplektis, sest seda pole täpsustatud. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle tootega ei ole pirn kaasas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
claudine
Tere, kas ma saan panna UVB-pirni, aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See lamp sobib tõepoolest UVB-pirnile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
yvon
Tere, kas on võimalik paigaldada 250 W keraamilist soojenduslampi, sest otsin klambriga soojenduslambi alust. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, saate sellele alusele paigaldada soojendava pirni. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
christelle
Tere, kas ma saan selle pirni Ampoule Heat Glo 150W 9,5 cm oma kameeleoni lambi peale panna? Kui ei, siis kas saaksite mulle öelda, millise ma peaksin ostma? Kas ma peaksin terrariumis ikkagi kütte peale panema? Suur tänu teile, lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, saate sellele tootele panna Haet Glo 150W pirni. Kütteseadme lisamine on vajalik sõltuvalt teie looma liigist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
aymeric
kas saab panna 125 W solar glo e27 lampi ja 60 W keraamilist kütteelementi
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saate tõepoolest paigaldada solar glo e27 pirni valgusti reflektori sisse. Palun andke meile teada, milline on 60W keraamilise küttekeha viide, sest me ei näe, milline on see pirn. Lugupidamisega Zoomalia meeskond.
3 sõnumid
emmanuelle
tere, kas seda lampi saab kasutada keraamilise pirniga ja kui jah, siis kas esineb soojakadusid? aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tootelehel pole vastunäidustusi märgitud, seega peaks see olema võimalik. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond