Küsimused, tootearutelud Support de lampe à pince Exo Terra
156 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
christelle
Tere, kas keskmise kinnitusvahendi külge on müügil muu konks (kui lihtsalt klamber), et saaksin selle riputada poomile? Tänud ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Sellel toed ei ole lisakonksu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
yoann
Tere, ma soovin osta Glow Light / klambrilampi, millel on portselanist sokkel ja valgusreflektor minu terraariumi exo terra 45x45x45 jaoks kuningpüütonile. Kuid exo terra veebilehel ei soovitata seda mudelit oma terraariumidele ja soovitatakse Light Dome / alumiiniumist UV reflektoriga lampi. Kas Glow Light / klambrilamp sobib sellele vaatamata? Mis vahe neil on?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kui ühendate oma Glow Lighti reflektoriga, ei ole suurt erinevust Light Dome'iga, kuna valgus peegeldub ja jaotub hästi.Light Dome'i eelis on esteetiline ja praktiline, kuna toode on täielik oma integreeritud reflektoriga kuplis. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
karine
Tere, ma sooviksin osta GLOW LIGHT väikest valgustusalust maksimaalse võimsusega 125 W. Lihtsalt soovisin teada, kas EXO TERRA DAYLIGHT BASKING SPOT 100 W pirn on ühilduv, suur aitäh...
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tugi aktsepteerib kõiki standardseid pirne (sokkel E27) kuni 150W, seega ei ole see probleem. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tugi aktsepteerib kõiki standardseid pirne (E27 sokliga) kuni 150W, seega ei tekita see probleeme. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
1 sõnumid
claire
Tere, ostsin teie saidilt 2016. aasta juunis klambrilambi Glow Light Maxi ja tänaseks olen juba neljanda Exo Terra soojuslambi peal (eelnevad kolm läksid iga kord mõne nädalaga läbi). Kahtlustan lambis riket või defekti, teades, et mul on sama brändi ja mudeli teine lamp, mis projitseerib RGB valgust ja mille lamp on originaal (juuni 2016). Kas see toode on garantiiga kaetud? Kui jah, siis kas saaksite palun juhendada, kuidas saada uus eksemplar? Tänan.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, seoses klienditeenindusega soovitame teil võtta meie klienditeenindusega otse ühendust oma tellimuse jälgimise kaudu. Meie klienditeenindus teeb kõik võimaliku, et anda kiire vastus ja vajadusel kontakteeruda toote tarnijaga. Samuti võite helistada meie klienditeenindusse numbril 0 892 494 028 (esmaspäevast reedeni kell 10.30–12.30 ja 14.30–17.30). Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
anaelle
Tere, ma plaanin panna oma aquaterrariumi see UVB lamp minu pelomedesetele https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-reptile-10-0-uvb150-reproduisant-le-climat-desertique-p-584.html Olen valinud lambialuse Glow Light Maxi ainult, kas see on kohane traattule hoidikule? Kuna mul on aquaterrariumis vesi, on mulle soovitatud mitte kasutada ainult klambrialust hüdraktsiooni ohu tõttu...
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teile seda kuplit, mis sobib paremini Wire Light tüüblile. https://www.zoomalia.com/animalerie/light-dome-support-de-lampe-a-reflecteur-uv-en-aluminium-p-22806.html Seda süsteemi saab kasutada teie akvaterrariumis, kuid veenduge, et see oleks veepiiskadest kaugemal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
11 sõnumid
clotilde
Tere, plaanin homme tellimuse esitada. Mul on vaja kahte. Kas ma saan lisada viite 2033 lamp 75W / viite kuuvalgus 75W? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, see lambialus sobib mõlemale viitele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
justine
Tere, kas me saame sellele lambialusele lihtsa hõõglambi panna? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see tugi toetab kõiki lampe kuni 250W ja kruvitava E27 sokliga (mis on kõige tavalisem standard). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
11 sõnumid
clotilde
Tere, kas see sobib veekilpkonna jaoks? Mul on juba EXO TERRA 5.0 - 20 vatti neoonlamp. Ta on praegu suletud kaanega akvaariumis. Soovin luua ranna ja seetõttu eemaldada selle kaane. Olen lugenud, et tal on vaja lampi, et rannal end soojendada. Tahaksin teada, kas see artikkel sobib? Kas seda tuleb täiendada? Ärge kartke öelda, mida peab tegema. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see on võimalik, kuid soovitame mitte kasutada GLOW LIGHT lampihoidjat vee kohal (uppumisoht), soovitame kasutada TURTLE UVB FIXTURE tüüpi kohandatud ja heaks kiidetud hoidjat (PT2234): https://www.zoomalia.com/animalerie/turtle-uvb-fixture-appareil-d-eclairage-pour-tortues-aquatiques-et-sa-base-d-appui-adhesive-p-22793.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
mathieu
Tere, On kirjas, et hoidik võib võtta kuni 250W pirni (vaata tootekirjeldust), kuid hoidik on piiratud 150W-ga. Milline teave on õige? Kas ma saan paigaldada keraamilise soojuspirni – 200W või kõik-ühes Solar Glo E27 160W pirni või mitte? Kui ei, siis millist hoidikut oleks vaja? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tuleb arvestada toote enda peale kirjutatud teabega, sest pakend või kataloogi kirjeldus võib alati sisaldada viga. GLO LIGHT SMALL toetab maksimaalset pinget 100 vatti ja GLO LIGHT MEDIUM toetab pinget 150 vatti. Keraamilise 200-vatise pirni või 160-vatise SOLAR GLO jaoks tuleb valida WIRE LIGHT hoidik (ref 1797) https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-wire-light-a-suspendre-p-404.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
catherine
Tere õhtust, mul on 2x 5-kuust maakilpkonna beebit, minu abikaasa hakkab neile tegema puidust kasti, mille pikkus on umbes 0,75 cm* ! Mis peaks olema laius* ja kõrgus? Milliseid UVA* ja UVB* lampe oleks vaja ning kas need sobivad koos lampe klambrialus * glow maxi 13,95 euro * hinnaga, mitu on vaja, 2? Mida peaksin panema kasti põhja? Kas pöögivõi männilaaste? Ja millise suurusega peaks olema bassein, milles ujuda? Minu 2 teist täiskasvanud kilpkonna on aias ning talvitavad väljas, sest üks on 5-aastane Herman ja 1x 15-aastane isane Graeca Franklein ning tütar Chloe: Tänan teid: See on kiireloomuline Cathyorks: Kas te müüte Royal Canin Small Dog Neutered Veterinary Yorkie steriliseeritud koerte krõbinaid, tänan ja milline on 8 kg koti hind? Lugupidamisega Cathyorks
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toetus sobib kõigile lampidele kuni 250W ja E27 tüüpi sokliga (mis on kõige tavalisem standard). Noorte kilpkonnade terraariumi minimaalne suurus on 75 x 50 x kõrgus 40 cm. On vaja ette näha UVA lamp, UVB lamp ja kütteviis (lamp, kaabel või matt). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
aline
Tere, milline on maksimaalne võimsus, mida saab kasutada? Üldkirjelduses kirjutate 250W, seejärel täpsustate 100W "S" jaoks ja "150W" "M" jaoks. Soovin kasutada 160W Solar Glo't, kas ma saan seda alust kasutada?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Saate kasutada kõiki lambivõimsusi kuni 250W, kui panete 160W, siis pole probleemi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
mathieu
Tere, kas see tugi sobib Exo Terra infrapunase soojendusega Heat Glo 1000W lambipirnile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, see kinniti sobib sellele lambile. Siiski olge ettevaatlik, et mitte paigutada seda otse terraariumisse, vältimaks põletusohtu teie roomajale või tuleohtu dekoreerimise või allapanuga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
marie
Tere, mul on just kuuvanune maismaa kilpkonn, mul on terrarium, kuid pole ühtegi valgustit ega UV lampi. Mida te soovitate osta (kõige odavam, kuid sobivaim)?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, peate võtma pirni SOLAR GLO 125W (viide 2046) + hoidiku WIRE LIGHT (viide 1796) + vedrustusvarras LIGHT BRACKET (viide 42369). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
philippe
Tere, kas saame selle lambi paigaldada koos tugijalga lambihoidjaga ja kuna lamp ei ole akvaariumi külge kinnitatud, kas me saame panna UVB-pirni pelomeduusae kilpkonna jaoks? Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kui soovite peatada oma lambialuse, peaksite võtma liigendatud käe LIGHT BRACKET: https://www.zoomalia.com/animalerie/potence-pour-lampe-wire-light-p-16443.html. Siiski ei soovita me kasutada lambialust GLOW LIGHT (PT2052-2054), kui see ripub vee kohal (uputusoht), soovitame kasutada sobivat ja heaks kiidetud alust tüüpi TURTLE UVB FIXTURE (PT2234): https://www.zoomalia.com/animalerie/turtle-uvb-fixture-appareil-d-eclairage-pour-tortues-aquatiques-et-sa-base-d-appui-adhesive-p-22793.html. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
perrine
Tere, selle lampi jaoks, lambialuse klambriga Glow Light Small Maxi 100W 22 x 17 x 16 cm - diameeter 14cm, milline pirn sobib sellele mudelile, Spot-lamp-Soojuspeegeldi E27 sokliga? ja milline kuumus sobib? (kilpkonna jaoks) Kui kaugele tuleb see kilpkonnast asetada, et tal poleks mingit ohtu? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kilpkonna ainevahetuse jaoks on vaja UVB-kiirgust. GLOW LIGHT toega saab ühendada lambipirni, mis kiirgab UVB 13 või 26 W. Kahjuks ei saa te sellise lambipirniga soojust. Kui soovite toota soojust + UVB-d, peaksite valima WIRE LIGHT lambialuse ja SOLAR GLO 125W lambipirni. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
1 sõnumid
yoann
Tere! Tahaksin teada, kas see mahuks täielikult klaasist kasti, millel pole raami.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode võib teie nõudmistele vastata, kuna see on peatatud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
anthony
Tere, kas see tugijalg on sobiv ja ühilduv UVB UVA lambiga poutonile? Minu terraarium on mõõtmetega 120 cm x 60 cm x 60 cm. Aitäh!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Anname teile teada, et see on ühilduv, kuid ainult ühilduvate pirnidega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
anthony
Tere, kas Glow Light Maxi lampi hoidik ühildub UVB ja UVA lambipirniga, aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, võite paigaldada lambipirnid maksimaalse võimsusega 100W mudelile PT2052 ja 150W mudelile PT2054. Seega sobib hoidik REPTILE UVB 100-150-200 tüüpi UVB-UVA lambipirnidega. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
3 sõnumid
catherine
pakuväljate pakkumisi selle artikli jaoks/kuid kirjeldus on mõlema viite puhul täpselt identne, ainult hind muutub.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tegemist on tõepoolest samade toodetega, millel on samad omadused, välja arvatud mõõtmed ja võimsus. Seega on kirjeldus sama. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
olivia
Tere, Mul on terrass 100x50x35, kus elab minu nooruk kilpkonn Hermann. Plaanin osta kaks pistikuga klambrilampi Glow Light maxi. Minu küsimus puudutab pirne: otsin soojenduspirni ja UVB 5.0 pirni. Tänud ette
5 sõnumid
marc
Tere, kas seda UVB lampi saab sellele lambialusele panna ilma UVB kiirgust vähendamata. https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-reptile-10-0-uvb150-reproduisant-le-climat-desertique-p-584.htmlAitäh ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see pirn sobib sellele toele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
marc
Tere, millist suurust Glow Light Maxi klambrilambi hoidjat soovitate SwampGlo 75W pritsmekindla pirni jaoks? https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-anti-eclaboussure-swampglo-p-556.html
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, väike mudel peaks sobima: 2050 Klambriga lambialus Glow Light Small Maxi 100W 22 x 17 x 16 cm - läbimõõt 14 cm Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nathalie
Tere, tahaksin osta Glow Light klambriga hoidikut, kuid ma ei tea, kas peaksin võtma väikse või keskmise suuruse. Lambiks on mul 80W 3-ühes päikesevalgus lamp: valgus -UV-B-soojus. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kuna toode ei ole sama kaubamärgi kui hoidik, ei saa me teile garanteerida, et hoidik sobib teie lambipirniga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
marie alix
Tere, mul on Glow Light Small Maxi 100W klambriga lamp ja ostsin Solar Glo 125 pirni. Kas need sobivad kokku, eriti kuna terrarium on väike - tegemist on noore maismaakilpkonnaga. Kui ei, siis millist pirni peaksin ostma, et ta saaks soojust ja UV-d ilma, et tal liiga palav hakkaks? Tänan teie vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ainult SOLAR GLO pirn võib pakkuda teile UVB-kiirgust ja soojust. Selle tüüpi pirni jaoks on teil vaja seda tüüpi hoidjat kasutada: https://www.zoomalia.com/animalerie/galerie-compact-top-pour-lampe-fluorescente-p-585.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
alisson
Tere, mul on 125-vatine UVB-lamp, kuid mul on tunne, et see ei ole piisav minu 6-kuuse veedraakoni jaoks. Öösel ma lülitan selle välja ja sisse ainult päeval. Mida te soovitate?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Saate tõepoolest seda lampi öösel lisada, et vältida temperatuuri langemist öö jooksul: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-clair-de-lune-night-glo-p-579.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
martine
Sain mul eile Glow Light klambriga lambialus ja lugesin juhendist, et klambrit ei tohi klaasile paigaldada, mida ma teie kirjeldusest ei leidnud. Millised on riskid, kui kasutada klambrit klaasil?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Toe klamber võib teie terraariumi klaasi nõrgendada (rõhu all) ja seetõttu võib see puruneda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
julie
Tere
Kas GLOW LIGHT SMALL MAXI 100W klambriga lambitugi on ühilduv SOLAR GLO E27 125W kõik-ühes pirniga? Kui jah, kas see seade on piisav maatoidu jaoks? Tänud ette :)
Kas GLOW LIGHT SMALL MAXI 100W klambriga lambitugi on ühilduv SOLAR GLO E27 125W kõik-ühes pirniga? Kui jah, kas see seade on piisav maatoidu jaoks? Tänud ette :)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ei, kuna pirni võimsus on 125w ja teie lamp toetab 100w võimsust, siis on see pirn liiga võimas. Soovitame kasutada 150w lampi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
kevin
tere, kas see alus sobib Exo Terra 50-vatise Heat Glo infrapunalambiga või Trixie 35-vatise infrapunalambiga? tänan, see on väga kiire :)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tõepoolest saab sellele alusele paigaldada Exo Terra Heat Glo infrapunalambi. Soovitame paigaldada ainult aluse kaubamärgiga samast marki pirne. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
emeline
Tere, hetkel on mul terrariumis lamp, mis täidab kõiki funktsioone (küte, UV), kuid arvestades lambi hinda, ei pea see väga kaua vastu. Mida saaksin alternatiivina kasutada, kas kütelampi ja UV-lampi eraldi? Ja millist mudelit soovitate?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Et soovitada teile teie lemmikloomale sobivaid lampe, kas saaksite meile öelda, millist tüüpi looma te omate? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
fabien
Ma kavatsen osta Daylight 75W päevasel ajal Sun Glo lambipirni ja teise Repti Glo 5.0 26W kahe leopardgekole. Kas need sobivad sellele lambialusele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see lambipesa mahutab suurel hulgal lampe (kõik E27 sokliga lambid kuni 250W). Pesasse sobivad ka soojenduslambid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
julie
Tere. Varsti kavatsen endale hankida vesikilpkonnad. Plaanin osta seda alust koos solarium glo 3-in-1 lambiga. Tõepoolest, ma tahan vältida erinevate elektriliste punktide kogunemist. Mida te arvate?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, SOLAR GLO 3 ühes 1 lambipirni saab kasutada ainult WIRE LIGHT lambialusega. Me ei soovita GLOW LIGHT lambialuse paigaldamist kilpkonna akvaariumi terrariumi kohale (elementaarne ohutusreegel). Kasutada tuleks sobivat alust, nagu TURTLE UVB FIXTURE. https://www.zoomalia.com/animalerie/turtle-uvb-fixture-appareil-d-eclairage-pour-tortues-aquatiques-et-sa-base-d-appui-adhesive-p-22793.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
marie-laure
Tere,
Tänan teid vastuse eest. Millist tüüpi lampe peaksin kasutama 14 cm läbimõõduga kahe alusega noortele kilpkonnadele (pelomedusa)?
Tänan teid vastuse eest. Millist tüüpi lampe peaksin kasutama 14 cm läbimõõduga kahe alusega noortele kilpkonnadele (pelomedusa)?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, UVB 100 REPTILE pirnid (PT2186-PT2187) on saadaval. Siiski soovitame turvalisuse huvides kasutada TURTLE FIXTURE UV-B hoidikut (PT2234). Tarnitakse koos pirniga.
Lugupidamisega,
Madeline Zoomaliast
Lugupidamisega,
Madeline Zoomaliast
5 sõnumid
valentin
Tere, kas on võimalik, et Exo Terra Heat Glo pirn töötab selles hoidmikus?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ei, vaja on WIRE LIGHT (PT2060-PT2062) tuge. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
1 sõnumid
noémie
Tere, olen sellest hoidikust väga huvitatud. Milliseid lampe ma peaksin kasutama pelomedusa subufra kilpkonna jaoks ja mis sobiks selle hoidikuga? Tänan teid vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, TURTLE FIXTURE UV-B (PT2234) lambialus tuleb paigaldada PELOMEDUSA kilpkonnale. GLO LIGHT lampialust ei tohi mingil juhul terrariumi raamistikule kinnitada, kuna sellel puuduvad IP-standardid. See alus peab olema riputatav. Kasutada tuleb küttelampi: SWAMP BASKING SPOT (PT3780-PT3781). Samuti võite kasutada vee soojendajat, et pakkuda soojust. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
5 sõnumid
valentin
Tere, mul on Calyptratus'e jaoks 100x100x70 terrarium. Tahaksin teada, milline kahest toetusest oleks kõige sobivam ja millist tüüpi pirni oleks vaja? Tahaksin võtta kaks toestust, lisaks UV-lambi ja küttekeha, siis millised valida? Tänan teid ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teile kuni 125W võimsusega lambipirni hoidikut. Lambipirnina soovitame REPTILE UVB 100 ja DAYLIGHT BASKING SPOT pirni. Lugupidamisega Madeline Zoomaliast
6 sõnumid
mallory
Tere õhtust, kas ma saan seda lampi kasutada oma näriliste kehatemperatuuri tõstmiseks (nagu teevad mõned veterinaararstid)? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saate seda tuge kasutada, kuid veenduge, et see oleks piisavalt kaugel, et teie närilised end ei põletaks. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
4 sõnumid
marie-laure
Tere, ma soovin osta kaks kilpkonna (pelomedusa) ja mul on 75 cm pikkune terrarium. Kas peaksin panema kaks 14 cm läbimõõduga alust või kaks 21 cm läbimõõduga alust? (Üks loodusliku valguse lambi ja teine UVB lambi jaoks).
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame panna 2 tk mõõtmetega 14 cm, arvestades, et arvesse lähevad ka muud soojusallikad. Lugupidamisega, Madeline Zoomalia
6 sõnumid
theo
Tere, Millist lampi peaksin kasutama oma leopardgekode jaoks. Terrariumiga suuruses 80x45x45. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Saame teile soovitada seda tüüpi pirni teie leopardgeko jaoks: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-fluorescente-repti-glo-2-0-a-lumiere-du-jour-p-582.html Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
guillaume
Tere, kas saaksite mulle öelda, kas keraamiline või infrapuna soojuslamp võib töötada
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Exo Terra keraamiliste või infrapuna lampide puhul soovitame kasutada seda alust: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-wire-light-p-404.htmlSee on spetsiaalselt loodud kuumusele vastupidavaks. Tuletame meelde, et peate kasutama sama kaubamärgi aluseid ja lampe. Lugupidamisega, Mary Zoomaliast
1 sõnumid
jérémy
Tere. Millist tuge peaksin ostma 1 Repti Glo 5.0 kompaktlambi jaoks? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see tugi sobib teie lambipirnile. Te peate valima toe vastavalt lambipirni võimsusele. Lugupidamisega, Zoomalia Mary
2 sõnumid
jonas
Tere, kas see kinnitus (suurus small) sobib 100W Exo Terra Heat Wave pirnile? Kas on võimalik kogu komplekti otse Exo Terra terraariumi restile asetada? Kui ei, siis milles seisneb erinevus Exo Terra Wire Light kinnitusega? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Nagu kirjelduses märgitud, on see mitmekülgne valgustusseade sobiv erinevatele keerdatava keermega pirnidele nagu Sun Glo, Sun Glo kitsas valgusvihk, Sun Glo neodüüm, Sun Glo halogeen, Repti Glo kompakt 2.0, 5.0 ja 10.0, Heat Glo, Solar Glo 125 W jne. 100 W Exo Terra Heat Wave lampi puhul soovitame klambriga lampihoidikut Wire Light: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-wire-light-p-404.html Võite kogu komplekti asetada restile. Lugupidamisega, Mary Zoomaliast
3 sõnumid
corinne
Tere, kas see lambialus sobib 100 W powersun'iga?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, toeks saame soovitada tootja poolt ettenähtud lampe nagu Sun Glo, Sun Glo kitsas valgusvihuga, Sun Glo neodüümiga, Sun Glo Halogeen, Repti Glo kompakt 2.0, 5.0 ja 10.0, Heat Glo, Solar Glo 125 W jne. Lugupidamisega, Sandy Zoomalia'st
1 sõnumid
victor
Tere! Ma soovin osta https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-sunray-uva-et-uvb-p-16929.html või https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-solar-glo-p-580.html. Kas see lamp sobib sellele lambipirnile? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see hoidik sobib Solar Glo jaoks, kuid mitte SUN RAY jaoks, mis on ühilduv ainult SUNRAY hoidikuga: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-sunray-avec-ballast-et-ampoule-a-decharge-haute-intensite-p-16930.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
7 sõnumid
christopher
Kas sellele lambile võib paigaldada 75W Trixie keraamilise soojuslambi?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see tugi peaks sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
7 sõnumid
christopher
Kas see on ühilduv Trixie 75W keraamiliste pirnidega? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see tugi sobib. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
mélina
Tere, ma kavatsen osta uvb-lambi 5.0 26w, sooviksin teada, kas see lamp sobib selle lambialusega? Kui jah, siis mis mõõtmed peaksin valima, kuna märkan, et te pakute kahte erinevat tüüpi? Viimane küsimus: kas ma saan selle lambi lihtsalt tavalise lauavalgusti külge paigaldada??? Tänan teid
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see pirn sobib selle klambriga lambihoidiku jaoks. Soovitame esimest (kuni 125 W maksimaalselt). See pirn sobib teie lambile, kui sellel on E27 sokkel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
laurine
Tere, ma just ostsin Exo terra Solar Glo 125w pirni, kas see tugi sobib sellele pirnile? Ja arvestades, et mul ei ole terraariumi, kas on võimalik suunata pirn valgustama ainult ruumi nurka, et mu kilpkonnad saaksid vajadusel pirni alla minna?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See lamp töötab selle alusega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
justine
Tere, sooviksin teada, millal 14 cm läbimõõduga lambitugi teie saidil saadaval on. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ootame tarnet järgmisel nädalal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
patricia
Tere, kas ma saan kasutada Repti Glo 5.0 13W luminofoorlampi selles lambis ja kas ma saan selle paigutada oma terraariumis erinevatele tasapindadele? Kui kaugel kilpkonnakestest peaksid UV-kiired olema Hermann'i beebikilpkonnadele? Aitäh vastuste eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see lambipirn sobib sellele toele. Riputades selle oma terraariumi äärele, on see teie kilpkonnade jaoks sobival kaugusel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jean-luc
Tere, kas saaksite kinnitada, et viitenumber 2051 vastab tõesti maksimaalselt 250 W-le, mis on tavaliselt algne viitenumber pt 2056, sest mõõtmed vastavad rohkem mulle juba kuuluvale 150 W mudelile. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Pärast kontrollimist meie tarnijaga selgus, et Medium tugi mahutab ainult 150 W pirni. Vabandame tekitatud ebamugavuste pärast. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
9 sõnumid
katia
Tere, kas ma saan ühe kahest toest paigaldada 75 W kuumusvõimalusega pirni? Tänan ette. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saate seda pirni kasutada maksimaalselt 125 W klambriga. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
8 sõnumid
véronique
Tere, mul on litoria caerulea Exo Terra terrariumis (60X45X60), kas Repti Glo 5.0 UVB lamp oleks piisav. Kui ei, siis mida te soovitate?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Litoria caerulea on põhiliselt öised konnad (elavad öösel). Valgustus on siiski hädavajalik nii loomadele kui ka taimedele. Vitamiinisünteesiks spetsialiseeritud toru (UV-dega) tundub olevat vähem oluline kui roomajate puhul. Seega soovitame pigem seda toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/neon-t8-repti-glo-2-0-standart-p-573.html Ühtne valgustus 10 tundi päevas tundub olevat piisav. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
thierry
Mida peaksin võtma 120*60*60 terrariumi jaoks solar lambina?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selleks et teid paremini aidata, peame teadma, milline roomaja elab terraariumis. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
elodie
Tere, ostsin teie saidilt glow light maxi 14 hoidiku. Kas ma saan sinna paigaldada 100W soojus-/UV-päikeselambi? Olen algaja, aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ei tohiks olla mingeid probleeme! Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
john
Tere, üks küsimus artikli kohta, mida see sisaldab, kas kella ja klambrit? Või ainult klambrit?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see artikkel sisaldab nii tangid kui ka kella. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
fousseret
Tere, kas Trixie 100W soojenduskohtlamp sobib sellele alusele? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ei tohiks olla probleeme. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
2 sõnumid
florent
kas ma saan sinna panna night glo 15-vatist pirni
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Mingit probleemi 15 W pirniga ei ole. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
matéo
Tere, kas seda toodet saab kasutada 60 x 35 x 23 mõõtmetega kilpkonna terraariumis? Ja kas Exo Terra 50-vatine lamp sobib.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode peaks sobima. Saate seda kasutada koos Exo Terra 50W pirniga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
anne-sophie
Tere, kas ma saan seda alust kasutada lambiga "Ampoule fluorescente Repti Glo 5.0 - Repti Glo E27 26W"? Tänan teid. :)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See pirn peaks tõepoolest sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
matthieu
kas seda tuleks ise kokku panna ja kas kaabeldus on kaasas?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kaabeldus on kaasas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
iréne
Millist soojuslampi vajan mudeliga 21, et hoida maisimao, kes tavaliselt ei vaja UV-valgust, aga lamp peaks samuti valgust andma, aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, klassikaline soojuslambi pirn peaks sobima. Seejärel peate valima võimsuse vastavalt oma terraariumi suurusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
karine
Tere, ostsin selle hoidiku, et kinnitada see klambriga oma veekilpkonna akvaariumile. Kuid juhendis on märgitud, et seda ei tohi asetada klaasile (minu akvaarium on klaasist) ja tuleb hoida eemal plastikust (paljude akvaariumite äär on plastikust). Mida ma peaksin tegema? Kas paigaldada see siiski, kui midagi ei juhtu, või ei saa ma seda kasutada? Tänud vastuste eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tänu pöördpea vedruklambrile saab Exo Terra Glow Light lampi paigaldada terariumi või akvaariumi raamile ja suunata sissepoole. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
10 sõnumid
jonathan
tere! Üldiselt Repti Glo 10.0 26W lambipirni jaoks ei ole tingimata vaja lambivarju.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ei see ei ole kohustuslik. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
10 sõnumid
jonathan
Tere! Kas Repti Glo 10.0 26W pirn on sobiv 14 cm läbimõõduga hoidiku jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,
Ei, läbimõõt 14 võib olla liiga väike, valige seda lampi jaoks suurem mudel.
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
Ei, läbimõõt 14 võib olla liiga väike, valige seda lampi jaoks suurem mudel.
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
10 sõnumid
jonathan
Tere, tahaksin teada, kas 10 cm läbimõõduga tugi sobib Sun Glo 100 W pirni jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see peaks põhimõtteliselt sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
10 sõnumid
jonathan
Tere! Sooviksin teada kella kõrgust, mille läbimõõt on 21 cm.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kella kõrgus on umbes 14 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
10 sõnumid
jonathan
Tere! Kas see tugi on ühilduv kitsa valgusvihuga Sun Glo 100 W lambiga? Ja mis läbimõõduga tugi tuleks valida, et see sobiks lambiga?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, see tugi sobib, võite valida suurema diameetriga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
10 sõnumid
jonathan
Tere, ma sooviksin teada, kas tugi on ühilduv Exo Terra Repti Glo 10.0 26W pirniga? Millise läbimõõduga toetust peaksin võtma, kas 14 või 21 cm?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see on tõesti ühilduv ja läbimõõt 21 on sobivam. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
maeva
Tere, ma tahaksin teada, kas ma võtan keskmise toe + solar glo 125w lambi oma Exo Terra terraariumi jaoks, mille mõõtmed on 45x45x45! Kas ma saan kogu komplekti asetada peal oleva võrgu peale? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see peaks sobima. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
emmanuelle
tere, kas seda tuge saab paigaldada püsivaks kinnituseks (puust terrariumisse, seega tahaksin selle sisse panna), kuid seda pole täpsustatud. aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, te võite selle püsivalt kinnitada. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
véronique
Tere, ma tahan oma kilpkonna jaoks 50-vatist soojuslampi võtta. Kas glow light maxi hoidik sobib? Kas peaksin võtma läbimõõduga 14 cm või 21 cm? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 14 läbimõõt peaks olema piisav 50 vati jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
7 sõnumid
aurélie
Tere, ma just ostsin selle lambitoe, sain selle kätte täna hommikul, ja... seal on kirjas maksimaalselt 100 vatti!!! Kuigi ma ostsin selle, millel on "maksimaalselt 125 vatti", ja minu pirn on 125 vatti..... kuidas ma peaksin tegutsema? Kas see töötab ikkagi???? Kas ma sain vale toe?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teile on saadetud õige tugi. Võite paigaldada oma 125-vatise pirni, põhimõtteliselt ei tohiks see probleeme tekitada, ärge muretsege. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
2 sõnumid
philippe
tere, väike probleem maksimaalse võimsusega, PT2054 Glow Light lamp on keskmiselt 21 cm ja mitte maksimaalselt nagu näidatud, maksimaalne võimsus on 150 vatti ja mitte 250
7 sõnumid
aurélie
Tere, ma just ostsin kõik-ühes Solar Glo 125W pirni, kas see alus sobib? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, pole mingit probleemi ka väikese toega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sebastien
Tere, kas 100W TRIXIE kuumutuspunkti lamp sobib selle aluse jaoks? Täname juba ette vastuse eest :)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, pirn on ühilduv. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
gokmen
Tere, ostsin teie veebisaidilt lambialuse (4,50 €) ja tahtsin teada, kas see aluse lambile on mõõtmetelt sobiv restiga? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, glow light 125W võiks sobida (see on sama läbimõõduga kui rest). Lugupidamisega, Zoomalia
1 sõnumid
laurène
Tere, ma tahaksin teada, kas see hoidik sobiks Exo Terra 26W 5uvb lambile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see tugi ühildub kõigi suurte kruvikinnitusega pirnidega, kui ei ületata soovitatud võimsust. Lugupidamisega
1 sõnumid
florian
Tere, Kas see tüüpi tugi sobiks keraamilistele küttelampidele? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,
See tugi sobib suurepäraselt keraamilistele pirnidele.
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
See tugi sobib suurepäraselt keraamilistele pirnidele.
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
1 sõnumid
mégane
Tere õhtust, sooviksin teada, kas ma saan panna E 27 suuruses UV-pirni sellesse clip-lambi hoidjasse Glow Light Maxi?! Ette tänades. Lugupidamisega, Mégane.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, need terraariumi lambialused on mõeldud E27 sokliga pirnidele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond