Küsimused, tootearutelud Klaaspudel väikestele loomadele

50% kliendid

soovitan seda toodet

20 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Mathilde
1 sõnumid
mathilde fr
Tere, kas see pudel on varustatud topeltkuuliga süsteemiga?
sarah
2 sõnumid
sarah fr
Kas metallist os saab eemaldada? Aitäh
Sophie
1 sõnumid
sophie fr
Jah, võid lihtsalt metallvarda eemaldada, tõmmates seda väga tugevalt
Daniel
2 sõnumid
daniel fr
Tere, metallosa keeratakse klaasosa küljest lahti, kuid sees olevat kuuli ei saa eemaldada, kuna see teeb tiheduse ja just siis, kui näriline või lind seda liigutab, langeb vesi. Nüüd oletan, et keerme poolelt plastikkinnitust lahti võttes on võimalik kuulile ligi pääseda.
Thomas
1 sõnumid
thomas fr
Tere, ma ei tea, see pole kunagi kohale toimetatud, aga ma olen selle siiski maksnud.
André
1 sõnumid
andré fr
Mitte minu kogemuse järgi, 3 kuud ja ikka mitte midagi.
Zakia
1 sõnumid
zakia fr
Ma ei saa teile vastata, klaasist lutipudel on kohale jõudnud mitmeks tükiks, löökide eest kaitsmiseks ei ole võetud mingeid ettevaatusabinõusid!
juliette
2 sõnumid
juliette fr
Tere, sooviksin teada, kas see 250 ml pudel sobib pudelihoidjasse ja suurusega M pulka. Sest sellele mõeldud pudelit ei ole enam laos.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See beebipudel peaks olema kohandatav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Victor
1 sõnumid
victor fr
Tere, Kas see lutipudel sobib "Cage Bunny noire 100" jaoks? Ja kääbusküülikule, sest ma näen kirjelduses "väikeste loomade jaoks". Lugupidamisega, Chloé
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See lutipudel sobib. Kääbusküüliku jaoks tuleks valida 500 ml mahutavus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
marie
1 sõnumid
marie fr
Tere, ma otsin meeleheitlikult oma hiirtele pudelit, mis kinnitub väljapoole ja mille otsa läbimõõt ei tohi ületada 5 mm (muidu ei mahu see läbi varvaste); mida te võiksite mulle pakkuda, olenemata kaubamärgist ja materjalist? aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle lutipudeli läbimõõt on 8 mm. Kõige väiksema suurusega saadaval on järgmine mudel: https://www.zoomalia.com/animalerie/biberon-rongeurs-biba-p-25227.html Viide 63164 on spetsiaalselt kohandatud hiirtele ja kääbushamstritele, otsa välimine läbimõõt on 0,7 mm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alessandra
1 sõnumid
alessandra fr
Tere, kas see lutipudel on tõesti müügil koos kahe kinnitusega nagu pildil? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, pudel on tõepoolest kinnitussüsteemiga kaasas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sonia
1 sõnumid
sonia fr
Tere, ma sooviksin teada pudelikaela kõrgust ja läbimõõtu, palun.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, siin on pudelite mõõtmed: Pudel 125 ml: 12,5 cm pikk ilma otsikuta, 23 cm otsikuga 4 cm läbimõõduga Pudel 250 ml: 15 cm pikk ilma otsikuta, 25 cm otsikuga 5 cm läbimõõduga Pudel 500 ml: 21 cm pikk ilma otsikuta, 32 cm otsikuga 6 cm läbimõõduga Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
audrey
1 sõnumid
audrey fr
Tere, otsin lutipudelit, mida oleks lihtne hooldada ja mis oleks nõudepesumasinas pestav. Kas seda lutipudelit saab pesta nõudepesumasinas? Kas see on vastupidav? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See lutipudel on tugev, klaasist osa peaks taluma nõudepesumasinat, kuid ärge pange metallosa nõudepesumasinasse, kuna see võib roostetada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
antony
1 sõnumid
antony fr
tere, millist suurust peaks Süüria angora hamstri jaoks võtma, palun? See on beebi, kellel on probleeme oma praeguse joogipudeliga, ja ta joob palju. Mul on vaja kindlat pudelit, mis ei lekiks pidevalt. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see lutipudel peaks sobima, see on vastupidav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest