Küsimused, tootearutelud Kiviplaat koos kännu, liivavärv

18 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
FREDERIC
1 sõnumid
frederic fr
Tere, mis on sisemine mõõt, mul on 14 cm kilpkonn, aitäh
Laure
1 sõnumid
laure fr
Tere, kas see sobib kahele kilpkonnabeebile, kes on terrariumis? Kui ei, siis millist varjualust te soovitate? Tänan ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kui teie kilpkonnad on igaüks alla 10 cm, siis see toode sobib. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
dorothee
1 sõnumid
dorothee fr
kas see kiviplaat võib vee alla asetada, kuna see pole kirjas
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teil seda toodet mitte vees leotada. See peidupaik on mõeldud terrariumide jaoks. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
jason
1 sõnumid
jason fr
Kas see sobib täiskasvanud pogoonale?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see kiviplaat peaks teie pogoonale sobima. Kuid soovitame võrrelda selle mõõtmeid teie loomaga. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
louis
1 sõnumid
louis fr
kas on võimalik akvaariumi panna roomaja kaunistusi?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, mõned kaunistused ei sobi vee alla jäämiseks. Seetõttu peate valima veekindlad kaunistused. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
géraldine
1 sõnumid
géraldine fr
Tere, kas te saaksite mulle anda pikkuse, laiuse (sügavuse) ja kõrguse mõõtmed? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Alus on mõõtmetega 25 cm x 14 cm x 9 cm. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
David
2 sõnumid
david fr
Tere, ma sooviksin teada, kas see sobiks agamaloomale?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see kivisalv peaks teie pogoonale sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Yohann
3 sõnumid
yohann fr
Tere, sooviksin teada, kas see peidupaik sobib täiskasvanud emasele kuningpüütonile? Ette tänades.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei, see varjualune on kuningpüütonile liiga väike. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
marie
1 sõnumid
marie fr
Tere, kas te saaksite mulle anda avade laiuse ja kõrguse mõõtmed? Kas see toode sobib subadultsete ja täiskasvanud pelomedusa kilpkonnade jaoks? Sest ta tahab peituda ja ennast matta.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, avause mõõtmed on 8 cm kõrgust ja 8 cm laiust. See on pelomedusa jaoks liiga väike. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
lory
1 sõnumid
lory fr
kui kõrge see on, palun? ette tänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kõrgus on 10 cm. Lugupidamisega, Frédéric

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest