Küsimused, tootearutelud Kiviplaat koos kännu, liivavärv
18 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
frederic
Tere, mis on sisemine mõõt, mul on 14 cm kilpkonn, aitäh
1 sõnumid
laure
Tere, kas see sobib kahele kilpkonnabeebile, kes on terrariumis? Kui ei, siis millist varjualust te soovitate? Tänan ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kui teie kilpkonnad on igaüks alla 10 cm, siis see toode sobib. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
dorothee
kas see kiviplaat võib vee alla asetada, kuna see pole kirjas
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teil seda toodet mitte vees leotada. See peidupaik on mõeldud terrariumide jaoks. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
1 sõnumid
jason
Kas see sobib täiskasvanud pogoonale?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see kiviplaat peaks teie pogoonale sobima. Kuid soovitame võrrelda selle mõõtmeid teie loomaga. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
louis
kas on võimalik akvaariumi panna roomaja kaunistusi?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, mõned kaunistused ei sobi vee alla jäämiseks. Seetõttu peate valima veekindlad kaunistused. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
géraldine
Tere, kas te saaksite mulle anda pikkuse, laiuse (sügavuse) ja kõrguse mõõtmed? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Alus on mõõtmetega 25 cm x 14 cm x 9 cm. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
david
Tere, ma sooviksin teada, kas see sobiks agamaloomale?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see kivisalv peaks teie pogoonale sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
yohann
Tere, sooviksin teada, kas see peidupaik sobib täiskasvanud emasele kuningpüütonile? Ette tänades.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ei, see varjualune on kuningpüütonile liiga väike. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
marie
Tere, kas te saaksite mulle anda avade laiuse ja kõrguse mõõtmed? Kas see toode sobib subadultsete ja täiskasvanud pelomedusa kilpkonnade jaoks? Sest ta tahab peituda ja ennast matta.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, avause mõõtmed on 8 cm kõrgust ja 8 cm laiust. See on pelomedusa jaoks liiga väike. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
lory
kui kõrge see on, palun? ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kõrgus on 10 cm. Lugupidamisega, Frédéric