Küsimused, tootearutelud Support en dariumiiniumile lamp reflektoriga UV jaoks terrarium Exo Terra

21 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Frédéric
1 sõnumid
frédéric fr
Tere, kas 14 cm valguskuppel sobib E27-pesaga lambipirnile? Kas see ühendatakse otse vooluvõrku või tuleb see ühendada läbipõlemisvastase seadmega (ballastiga)?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Light dome'il on E27 sokkel. See ühendatakse ainult vooluvõrku. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Paul
1 sõnumid
paul fr
Tere, ma tahaksin teada, kas alumiiniumkate ei ohusta kilpkonni liigse UV-ga (suurendades kiirgust)? Ja seega, kas ma peaksin kasutama 13 W pirni või jääma 26 W juurde (väikese 25x10 ala jaoks)? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Piisab 13W-st väikese basseini jaoks. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
oria
18 sõnumid
oria fr
Tere, kui palju vatte (infrapuna lamp Exo Terra) soovitaksite selle kinnituse jaoks, kui toa temperatuur on 19-21°C ja terrariumi kõrgus on 30 cm? Tänud ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See sõltub temperatuurist, mida soovite saavutada, kahjuks ei saa me ilma selle infota vastata. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Warren
3 sõnumid
warren fr
Tere! Ma sooviksin teada, kas ühest lambist piisaks 90/45/60 (ExoTerra) terraariumi jaoks? Ja millist pirni te soovitaksite Püüton Regius'e jaoks? Aitäh ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, üks pirn on täiesti piisav. Et saada kuuma punkti temperatuuriks 27-28°C, vajate DAYLIGHT BASKING SPOT 100W (viide 2026) või HALOGEN BASKING SPOT 75W (temperatuur kuuma punkti kohal ja 50 cm sügavusel: umbes 30°C). Kõik sõltub ruumi ümbritsevast temperatuurist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Claudine
5 sõnumid
claudine fr
Kas see kuppel sobiks uv-lambipirni jaoks, hind 37 eurot, aitäh, see on minu iguaanile
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub pirnist, mida soovite kasutada. Võite kasutada Exo terra kaubamärgi pirne. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Estelle
1 sõnumid
estelle fr
Tere, kas see hoidik (14 või 18 cm) sobib 100W või 150W keraamilise soojenduslampi jaoks? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Light Dome SUPPORT LAMPE EXO TERRA 14CM jaoks on vaja maksimaalselt 75W pirni. Light Dome SUPPORT LAMPE EXO TERRA 18CM MAX 150W jaoks on vaja maksimaalselt 125W pirni. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Coralie
1 sõnumid
coralie fr
Kas see hoidik sobib Solar Glo kõik-ühes 125W pirni jaoks? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, see peaks sobima. Siiski tuleb võtta maksimaalselt 125 W pirn. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Clément
1 sõnumid
clément fr
Tere, kas see hoidik sobib 50 W sun glo r20 pirniga ja mis suurus valida, kas 14 cm või 18 cm? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see alus on ühilduv, võite valida soovitud suuruse vastavalt teie terraariumi suurusele. Lugupidamisega, Zoomalia Sandy
Savannah
4 sõnumid
savannah fr
Tere, kas see kinnitus sobib 14,5 cm pikkuse repti glow 5.0 pirni jaoks? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See toode sobib tõepoolest selle toega. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Savannah
1 sõnumid
savannah fr
Tere, tahaksin teada, kas referentsiga pirn: 2057 Ampoule Repti Glo 5.0 E27 26W, sobib sellesse valgustihoidjasse, kuna see on väga pikk ega mahu Glow Light Medium Maxi klambriga lambialusesse, aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, see tugi on spetsiaalselt loodud kompaktluminofoorlampide jaoks. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
sylvain
1 sõnumid
sylvain fr
Tere, ma tahaksin teada, kas ma saan panna 1 m suurusesse terraariumisse neooni asemel valgusdome.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Saate seda kasutada oma terraariumis. Parimate soovidega, Sandy Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest