Küsimused, tootearutelud Keraamiline soojuslamp Reptilus

100% kliendid

soovitan seda toodet

67 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Shane
2 sõnumid
shane fr
Tere, kas ma saan kasutada neid keraamilisi soojenduslampasid oma boa jaoks või on parem kasutada tavalisi soojenduslampasid? Aitäh
mathieu
1 sõnumid
mathieu fr
Tere, mul on python regius terraariumis, mille mõõdud on 110x50x50. Mul on raskusi soovitud temperatuuri saavutamisega (eriti päeval), toas, kus temperatuur on enamasti 20 kraadi, kasutades 20W soojendusmatti ja 15W soojenduskaablit. Tahaksin täiendada enda küttesüsteemi küttepirniga. Kas 200W küttelamp, mis asub terrariumist väljas (läbi võrgusilma, 50 cm kaugusel substraadist), oleks sobiv (arvestades, et see ei tooda UV-d)? Kui jah, kas see on tingimata vaja paigaldada keraamilisele toele? Tänud ette.
Karen
1 sõnumid
karen fr
Mina panin lambi rauast toele inkubaatori jaoks puuri välisküljele ja kõik toimub väga hästi
Armelle
3 sõnumid
armelle fr
Tere, tahaksin kasutada oma kutsikapesakonna jaoks keraamilist lampi, mis peaks olema 28–30 kraadi juures, ilma et see liiga madal oleks. Kas see võiks sobida ja eriti ma ei tea, millist võimsust valida? Ette tänades, Armelle
Olivia
2 sõnumid
olivia fr
Tere, ma kasutan seda 100W lampi kahe roomaja jaoks, kes elavad päeval 35° ja öösel 26° juures. Lambil pole probleeme nende temperatuuride saavutamisega. Ohutuse huvides kasutan lisaks termostaati ja iseseisvat termomeetrit. Termostaat tagab, et temperatuur ei tõuseks liiga kõrgeks ega langeks liiga madalaks. Kui sobiv temperatuur saavutatakse, lülitab see lambi välja. Kui temperatuur langeb, lülitab see lambi uuesti sisse. See muudab ise temperatuuri päeva ja öö vahel, ilma et peaksin muretsema. Termomeeter kinnitab mulle, et termostaat töötab õigesti (sest minu loomakeste ellujäämine sõltub sellest :)). Lampi võimsuse jaoks kehtib reegel, et mida suuremad on vattide arv, seda kõrgemaid temperatuure see saavutab. Ja kui su tuba on külm, siis vali võimsam lamp ;)
NICOLAS
4 sõnumid
nicolas fr
Ma vastaksin nagu Olivia_C, 100W pirn ühendatud termostaadiga; võimalusel spetsiaalse keraamilistele pirnidele mõeldud kaitsevõrega.
Olivia
2 sõnumid
olivia fr
Jah, Nicolasel on õigus. See võimaldab olla kindel, et lambipesa ei kuumene liiga palju, kuna see on kohandatud. Ja rest kaitseb kutsikaid või isegi meid endid juhusliku kontakti kaudu põletuste eest.
Marion
1 sõnumid
marion fr
Tere, see on kasutamine, mille jaoks ma kasutan seda (kutsikad). Siseruumides (parasvöötme maja) kasutan 100W metallist ja keraamikast valmistatud traadist lambitoega (näiteks see mudel, mida müüakse tibude soojendamiseks). Talvel vähem köetud sünnitustoas valisin 200W. Ma ei kasuta termostaati, kuid asetan termomeetri kutsikate lähedusse, et kontrollida temperatuuri. Seejärel piisab, kui jälgida kutsikate käitumist. Neil peab olema võimalus vajadusel kuumusest eemal liikuda, seega tuleks planeerida piisavalt suur pesakast või korv.
Audrey
1 sõnumid
audrey fr
Tere, millist võimsust soovitate jänesenurgas soojuse hoidmiseks? Millist alust valida? Tänan ette. Audrey.
NICOLAS
4 sõnumid
nicolas fr
50 W peaks olema piisav teie jänesepesa jaoks. Seda lampi tuleks kasutada sobiva keraamilise alusega. Lugupidamisega.
NATHAN
1 sõnumid
nathan fr
Millise võimsusega lampi soovitaksite püütoni terrariumi jaoks suurusega 150x50x60, et hoida külmas tsoonis sobivat temperatuuri, kuna minu ruumi temperatuur ei ole piisav tema vajaduste rahuldamiseks. Lugupidamisega
Rudy
1 sõnumid
rudy fr
Mina kasutan oma Morelia spilota cheynei jaoks 75 W lampe, üks lamp lülitatakse sisse päeva jooksul ja teine on ühendatud termostaadiga, seega on temperatuur alati ööpäevaringselt õiges vahemikus. Teadmiseks, kuna moreilia on puu-elanikk, on minu terrariumi mõõtmed 180 cm kõrgust, 100 cm laiust ja 70 cm sügavust.
MAXIME
3 sõnumid
maxime fr
Tere, minu Morelia spilota cheynei jaoks on mul terraarium mõõtmetega 120 x 50 x 90 (pikkus, sügavus, kõrgus). Millist võimsust te mulle soovitaksite?
Elie
1 sõnumid
elie fr
Tere, keraamilise lambipirni sobiv võimsus boakonstriktorile klaasterraariumis mõõtmetega 130x45x60 võiks olla umbes 100 kuni 150 vatti, sõltuvalt ümbritseva õhu temperatuurist. Oluline on jälgida, et terraariumi temperatuur püsiks sobivates piirides, et tagada madule optimaalne keskkond. Kasulik oleks kasutada ka termostaati, et vältida ülekuumenemist.
Victoria
1 sõnumid
victoria fr
Lambipirni asemel on pythonite jaoks soojendusmatt ja termostaat
CAMILLE
1 sõnumid
camille fr
Tere, Ostsin oma kilpkonnadele selle 75 W soojenduslambi, kas see sobib? Kas mul on vaja ka lampi, mis teeks valgust? Kui kaua peaksin seda jätma põlema? Kas üks on piisav? Tänan vastuse eest
MATTHIEU
1 sõnumid
matthieu fr
Tere, Võimsus sõltub köetavast mahust, 75W sobib arvatavasti väikesele terrale. Oluline on täiendada UVA- ja UVB-valgustusega, et teie kilpkonnade tervis oleks hea
jean-luc
2 sõnumid
jean-luc fr
Võimsus sõltub teie terraariumi mahust. Keraamiline pirn sobib ideaalselt terraariumi soojendamiseks. Siiski tuleb see ühendada keraamilise pistikupessa ja termostaadiga, et reguleerida temperatuuri. Kinnitan, et UVB-pirn on vajalik kilpkonna heaoluks terraariumis. Kvaliteetsete valikute valik on saadaval zoomalia veebisaidil.
Paul-Emmanuel
1 sõnumid
paul-emmanuel fr
Tere, kas ma saan seda lampi kasutada nädalaste tibude jaoks?
Michèle
1 sõnumid
michèle fr
Tere, Jah, tibudele. Ostsin 75 W, kuid vaja on ka traadist hoidikut, kuhu see sisse panna, et tibud end ei vigastaks, ja paigutada umbes 60 cm kõrgusele maapinnast. Võimsus sõltub kanaaia suurusest. Minu oma oli umbes 1,20 x 0,90 x 1 m kõrgusega. Selle lambiga tibud ei ole valgustatud samamoodi nagu infrapuna lambiga. See on oluline. Parimate soovidega.
colette
1 sõnumid
colette fr
Jah, see on võimalik nädala vanuste tibude puhul. Olen seda juba teinud, kasutades päeva jooksul tavalist infrapunalampi, niimoodi saavad tibud valgust ja soojust päeva jooksul, ja keraamilist lampi öösel, et nad saaksid soojust ilma valguseta öösel. Kuid ma kujutan ette, et võib kasutada ainult keraamilist lampi, sel juhul saavad tibud kogu päeva soojust ja rahulduvad päevavalgusega. Samas, et teada saada, millisele kõrgusele seada keraamiline lamp ja vältida ülekuumenemise riski, tuleb termomeetriga mõõta tibude tasemel tegelikku temperatuuri. Lisaks on vaja "külma" tsooni (veidi lambi juurest eemal), et kui tibudel hakkab liiga palav, saavad nad soojusallikast veidi eemale liikuda. Ja loomulikult tuleb palju juua anda (olge ettevaatlik uppumisohuga, kuna tibud kipuvad endale isegi väiksest kogusest vettese uppuma).
Robin
1 sõnumid
robin fr
Tere, ostsin oma leopardgekode terraariumi jaoks (60x45x45) 150 W keraamilise lambi, et soojendada kuumas punktis temperatuurini umbes 30-32 kraadi, kuid minu arvates on see liiga võimas ja kuumutab liiga palju vaatamata termostaadile, nii et mõtlesin võtta nõrgema. Mida soovitaksite? 100, 75 või 50 W?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, lampi võimsuse valikul tuleb arvesse võtta mitmeid tegureid, sealhulgas kaugus, milleni see asub, ja tuba, kus terrarium asub. Esialgu oleks 75W piisav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sylvia
1 sõnumid
sylvia fr
Tere, Mul on varsti pelomeduusa kilpkonn ning tal peaks olema päikesepaik, mida peab soojendama lamp. Kas see lamp sobib? Kui jah, siis kas see peab kogu aeg sisse lülitatud olema? Milleks termostaat vajalik on? Tänan vastuse eest Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saate seda pirni oma kilpkonna jaoks täiesti kasutada, see võimaldab pakkuda vajalikku soojust rannale. Selle võimsus sõltub terraariumi suurusest ja kaugusest, kuhu selle asetate. Oluline on jälgida, et see oleks loomast väljaspool ulatust, et see end ei kõrvetaks. Samuti on vajalik paigaldada UV-pirn, et pakkuda vajalikku hulka UVB- ja UVA-kiirgust, mis on teie roomaja hea arenguks hädavajalikud. Termostaat aitab reguleerida temperatuuri ja lülitada automaatselt lambid sisse ja välja iga päev. Need lambid aitavad taastada looduslikke tingimusi ning asendada päikese valgust ja soojust, seetõttu ei tohiks need pidevalt töötada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, seda pirni saab teie kilpkonna jaoks täiesti kasutada, see aitab randal vajaliku soojuse tuua. Selle võimsus sõltub terraariumi suurusest ja kaugusest, kus te selle asetate. Tuleb hoolikalt jälgida, et see oleks loomale kättesaamatul kaugusel, et vältida põletusi. Samuti on vajalik kasutada UV-pirni, et pakkuda vajalikku UVB- ja UVA-kogust, mis on teie roomaja heaks arenguks hädavajalik. Termostaat reguleerib temperatuuri ning sisse- ja väljalülitamist automaatselt iga päev. Need on mõeldud looduslike tingimuste taasloomiseks ja päikesevalguse ja soojuse asendamiseks, seega ei tohiks need pidevalt töötada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Thomas
1 sõnumid
thomas fr
Tere, kas see keraamiline lamp sobib Pacmani konna terraariumi soojendamiseks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Keraamilise lambi kasutamine on täiesti võimalik. On vaja see asetada loomale kättesaamatusse kohta, et ta ei saaks end ära põletada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Cedric
1 sõnumid
cedric fr
Tere, Kas 50 W keraamiline pirn koos 22 W soojendusmatiga on piisav, et soojendada 60 x 45 x 30 terrariumi 32 kraadini?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, sellest piisab. Soovitatav on kasutada termostaati, et terrariumi temperatuur oleks alati õige. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
Stephen
1 sõnumid
stephen fr
Tere, ma plaanin võtta puidust OSB terrariumi mõõtmetega 100x50x50 jaoks pogoon, siis millise võimsusega pirn ma peaksin valima, et saada lambiall umbes 38 kraadi kuum punkt? Ja kas ma peaksin kuuma punkti jaoks siiski lisaks pirnile soojendusmati võtma?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame lambile võimsust 150W kuni 200W, sõltuvalt kaugusest, kus lamp asub. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Fabien
1 sõnumid
fabien fr
Tere, mul on 60*45*45 terraarium noorele beebijohaile. Ma sooviksin võtta selle 150W lambiga, kuna plaanin 3/4 kuu pärast terraariumi vahetada. Ma mõtlesin võtta selle võimsuse, kuna mul on Lucky Reptiles TC2 Pro. Millist UV-lampi te soovitate?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, peate võtma UVB 10.0 lambipirni, 13W on piisav väikese terraariumi jaoks nagu teie oma. Loomulikult peate vahetama võimsust, kui muudate terraariumi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Elodie
5 sõnumid
elodie fr
Tere! Tahaksin hakata kasutama sellist lambipirni, aga tahaksin teada: kas see kiirgab infrapunakiirgust, kas see kuumeneb ka ise või mitte? Minu küsimus on, kas ma saan selle niimoodi, paljalt, oma terrariumisse panna või on oht, et mu madu võib ennast põletada ja ma pean selle võrguga katma?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn on küttepirn. Seetõttu on see kuum ja tuleks asetada teie roomaja haardeulatusest välja, et vältida põletusohtu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alicia
1 sõnumid
alicia fr
Tere, mul on terra 160x60x60. Mul on 50 W küttekaabel koos lambiga ja sooviksin kõrgemat õhutemperatuuri. Kas see oleks piisav?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Täiesti võimalik, võite kasutada 100W pirni. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
gael
1 sõnumid
gael fr
Tere, millist lambivõimsust on vaja, et soojendada 120x60x60 terraariumis kuumapunkt umbes 30 kraadini? Tänan ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See sõltub sellest, kui kõrgele lamp paigutatakse ja ümbritsevast temperatuurist. Näiteks, kui sooja punkti temperatuur on 30°C ja lamp on paigutatud 30 cm kõrgusele, on vaja 100W võimsust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
lola
10 sõnumid
lola fr
Tere, milline pirn oleks kõige parem klaasist 60x45x60 terrariumi sooja külje soojendamiseks leopardgekole?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tuleks eelistada 200W lambipirni ja reguleerida selle kõrgust vastavalt saadud temperatuurile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Camilia
1 sõnumid
camilia fr
Tere, mul on 65*35*30 suurune terraarium koos testudo graeca kilpkonnaga. Ostsin 150W soojenduslambi ja see tundub mulle natuke liiga võimas, mida teie arvate? Tänud ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see tõepoolest tundub palju, kuid see sõltub lambi asukohast ja kaugusest, mille juures see terraariumi põrandast paikneb. Esimeses järjekorras tuleks mõõta temperatuuri kuumas punktis, mis ei tohiks ületada 30°C. Samuti peab teie kilpkonnal olema külm punkt temperatuurivahemikus 20 kuni 25°C max. Kui temperatuurid on liiga kõrged, tuleks kaaluda lambipirni vahetamist. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
jeremy
1 sõnumid
jeremy fr
Tere, mul on OSB terraarium mõõtmetega 80x50x50 cm ja kavatsen osta 2 leopardgekot. Tahaksin teada, milline pirn oleks parem - kas 100 W või 150 W? Minu toa temperatuur on päeval vähemalt 20 kuni 22 °C ja öösel 18 kuni 20 °C.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 100W pirn on suurepärane valik. Kontrollige regulaarselt temperatuuri ja kohandage lambi asendit vajadusel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marine
2 sõnumid
marine fr
Kui palju vatte on vaja keraamilise soojenduslambi jaoks 90x50x20 avatud puidust terraariumis, kus elab Hermann kilpkonn.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Küttelamp tuleks asetada ainult terrariumi ühele osale (ranna osale). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marine
2 sõnumid
marine fr
Tere, ostsin just üheaastase Hermanni kilpkonna. Ostsin kombineeritud UV- ja soojenduslambi, aga ma ei ole rahul, sest see on alati valge. Vajan nõu, sest ma ei tea täpselt, mida osta: kas soojendus- või keraamiline lamp ja millise võimsusega UV? Olen veidi segaduses. Minu tuba on köetud 20 kraadini ja minu maastik on 90x50 ning 20 cm kõrge, see on avatud ja puidust. Tänud ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame soojendus- ja UVB-lampi 50 vatti. Tõepoolest, soojenduslamp tuleb sisse lülitada päeva kuumimatel tundidel (näiteks kell 12-14). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Jérémy
1 sõnumid
jérémy fr
Tere, mul on Hermann'i kilpkonnad. Mul on praegu 75W soojuslamp terrariumis, mille pikkus on 60cm, laius 45cm ja kõrgus 30cm. Lamp on kinnitatud 38cm kõrgusele. Mul on kuumas punktis 30° ja külmas punktis 22°. Mul on ka teie saidilt pärit termostaat. Ma pean tõstma oma kuuma punkti temperatuuri mõne kraadi võrra, millise võimsuse poole peaksin pöörduma?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Sellisel juhul soovitame teil alustada 100W pirniga 75W lambipirni asemel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
yvon
3 sõnumid
yvon fr
Tere, kui kaua on keraamilised lambid garantiiga kaetud? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle toote tüübi tootjagarantii on 1 aasta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marilyn
3 sõnumid
marilyn fr
Tere, kas see 100W soojenduspirn sobib Glow Light Maxi lambikinnitusele? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, see pirn sobib. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
joy
6 sõnumid
joy fr
Tere, mul on madu, aga mul peab olema külm tsoon päeval 26°C ja öösel 24°C ning kuum tsoon päeval 30°C ja öösel 26°C. Millise tüüpi lambipirni ma peaksin kasutama? Suur aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, päevaste ja öiste temperatuuride reguleerimiseks ja liiga suurte kõikumiste vältimiseks on vaja kahte küttesüsteemi ja termostaati, mis reguleerib päevaseid ja öiseid temperatuure. Selleks soovitame järgmist toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/thermostat-hygrostat-digital-deux-circuits-p-14503.html, Saate ühendada küttesüsteemid ning valida näiteks keraamilise pirni, mis on ühendatud küttevaibaga. Nende lisaseadmete võimsus tuleks määrata vastavalt teie peetava roomaja liigile ja kaugusele pirni ja põranda vahel. Arvesse tuleb võtta ka ruumi ümbritsevat temperatuuri, kus terrarium asub. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
jeoffrey
1 sõnumid
jeoffrey fr
Tere, sooviksin teada, millist võimsust on vaja terrariumi jaoks, kus põhi on substraadiga kaetud ja mille kõrgus on 50 cm toa temperatuuril 20°C, et saada 32°C kuum punkt.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tuleb võtta maksimaalne võimsus: 200W. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Vivien
1 sõnumid
vivien fr
Tere, sooviksin teada, kas 50 W hõõglamp, mis on paigaldatud 18 mm paksusega puidust terrariumi pealmisele võrgusilmale (L50 l50 h60), suudab tagada ülemise kuuma koha temperatuuriga 32°C ja külma koha põrandal temperatuuriga 27°C. Tänud etteTervitustega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 50W pirn on piisav, kuid sellele on raske täpselt vastata, kuna see sõltub teie ruumi temperatuurist. Teisest küljest, kuna kõrgus on 60cm, tuleks lambi kõrgust hästi reguleerida, et saavutada soovitud temperatuurid. Ärge kartke mõõta ja teha katseid, et olla kindel, et saavutate õige temperatuuri. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
baptiste
1 sõnumid
baptiste fr
Tere, mul on phelsuma grandis. Millist võimsust ma pean lampi kasutama, et saavutada soojas territooriumis 29° ja kuumapunktis umbes 35° terrariumis mõõtmetega 45x45x60?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See sõltub mitmest tegurist: vahemaa, mille jätad pirni ja põranda vahele, ning toa temperatuur, kus terrarium asub. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Simon
1 sõnumid
simon fr
Tere, kas saaksite öelda, mis on vattide ja köetava pinna suhe? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 50W lamp on mõeldud 50L terraariumi jaoks, 75W 75-100L terraariumi jaoks, 100W 100-150L terraariumi jaoks, 150W 150-200L terraariumi jaoks ja 200W 200-250L terraariumi jaoks. Need on vaid keskmised mõõdud, toa temperatuur, kus terraarium asub, mõjutab soojuslambi tõhusust, seega on vaja seda parameetrit arvesse võtta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Laura
1 sõnumid
laura fr
Tere, Kas 200W soojenduslamp on laiem kui 100W? Kui jah, siis mis läbimõõduga? Tahaksin teada enne tellimist, kas see sobib minu kaitsepuuriga. Tänan ette! Laura
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik need lambid on sama suurusega, ainult võimsus muutub. Läbimõõt on 8 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest