Keraamiline lamp 100W
4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
3 sõnumid
regis
Tere, ostsin 100 W keraamilise pirni oma puidust terraariumi kütmiseks ja tahaksin teada, kas on normaalne, et see süttib iga 10 minuti järel ning kas see mõjutab pirni eluiga. Lugupidamisega, Régis.
470 sõnumid
michel
Tere, ma arvan, et lambipirnil on probleem, kui see pole termostaadiga ühendatud, siis peaks see pidevalt töötama. Michel
3 sõnumid
regis
Tere Michel, vabandust, et ma ennast valesti väljendasin. Jah, muidugi on see termostaadiga, aga ma tahaksin teada, kas see, et see termostaadi tõttu sageli sisse lülitub, on hea või mitte? Ma tahan 31 kraadi ja kui see välja lülitub, siis temperatuur ei püsi kaua, nii et umbes iga 10 minuti järel lülitub see uuesti sisse. Kas see ei ole natuke liiga kõrge sagedus? Muidu töötab kõik suurepäraselt.
470 sõnumid
michel
Tere õhtust, Regis. Ma pole pikka aega terrariumi pidanud. Praegused termostaadid on tundlikumad kui vanemad kahekihilised, mis seletab sagedasi katkestusi. Ma näen seda oma akvaariumide puhul. Michel
3 sõnumid
regis
Tere, Michel. Olgu, eks näis ajapikku. Kardan lihtsalt, et soojendav pirn muutub lõpuks kulunuks. Tänan teid vastuste eest ja soovin teile edu akvaariumiga.