Küsimused, tootearutelud Keraamiline infrapuna soojuskiirgaja Trixie Reptiland
20 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
jennifer
Tere õhtust, ma hakkan pidama noorukit leopardgekot L60xl45xh60 terraariumis. Millise võimsusega küttepirn ja millist UV-valgustust te mulle soovitate?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, teie küsimusele on väga keeruline vastata, kui eelnevalt pole saadud rohkem teavet teie terraariumi kohta (ventilatsiooni suurus, terra katte jne...). Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
2 sõnumid
christelle
Tere, sooviksin teada, kas see lambipirn eraldab piisavalt soojust minu habemega agami jaoks sooja punkti jaoks 80x50x40 klaasist terraariumis. Tänan vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see pirn kiirgab soojust, siiski soovitame seda ühendada termostaadiga, et tagada õige temperatuur. Temperatuur sõltub ka selle asukohast (kõrgusest) teie terraariumis. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
sylvain
Tere, kas te oskaksite mulle öelda, millist keraamilist pirni ja millist võimsust ma peaksin kasutama, et soojendada terrariumi mõõtmetega 120x70x50 cm temperatuurini 25 kuni 32°.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõik sõltub teie eluruumis oleva pirni kaugusest. Igatahes soovitame kasutada termostaati, et temperatuuri paremini reguleerida. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
mickaël
Tere, valmistan praegu terraariumi veedraakoni majutamiseks. Terraariumi mõõtmed on P 70 x L 70 x K 100 cm. Kas see lamp sobib optimaalsete temperatuuride saavutamiseks kuumpunktis ja külmpunktis? Mis võimsusega? Kui ei, siis milline lamp oleks kõige sobivam?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kahjuks ei saa me teile täpset vastust anda. Tegelikult sõltub kõik lambi ja roomaja vahelisest kaugusest. See loom eelistab asetada end okstele, kus ta leiab soojust. See sõltub ka ruumi suurusest, kuhu olete oma terraariumi paigaldanud ja selle ventilatsioonist, aga ka ruumi temperatuurist ja muudest soojusallikatest, mis seal asuvad. Terraarium, mida te meile näitate, tundub teie looma jaoks samuti veidi väike. Soovitame pigem terraariumi mõõtmetega: 120x90x150 või 150x90x120 Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
nadine
Tere, tahaksin teada, kas 50W keraamiline lamp oleks piisav, et hoida terrariumis 30° kuumas kohas ja 25° külmas kohas. Terrariumi mõõdud on 80 x 40 x 50. Praegu kasutan Trixie kaubamärgi Neodynium soojenduslampi 50W, mis on minu jaoks piisav, et saavutada 30° kuumas kohas ja 25° külmas kohas toatemperatuuriga umbes 20°.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Keraamiline soojuskiirgur sobib terrariumidele. See peaks sobima teie terrariumile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
6 sõnumid
alain
Tere, kas keraamilised lambipirnid nagu see tekitavad UV-valgust või mitte, kuna mul on plaanis võtta boamao ja sellele ei tohi UV-valgust olla? Ja kas 1,70 m kõrguse, 1,70 m pikkuse ja 1,20 m laiuse terraariumi kütmiseks piisab 100 W ja 50 W lambipirnist? (Kuna see on suur, siis kütan seda kahe lambiga).
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, temperatuur sõltub mitmest parameetrist, sealhulgas ruumi temperatuurist. See lamp ei kiirga UV-kiirgust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
10 sõnumid
anthony
võrreldes minu eelmise küsimusega on see pogona jaoks
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 100-vatine tundub sobiv. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
10 sõnumid
anthony
Tere, kas 100-vatine kütteseade sobiks püsivaks kütteks klaasist terraariumile mõõtudega 80x50x40 cm, kui tuba on köetud 21 kraadini?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 100 vatti tundub piisav, kuid see sõltub siiski soovitud temperatuurist ja liigist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
10 sõnumid
anthony
Tere, kas 100-vatine küttekeha oleks piisav, et hoida pidevat soojust 80x50x40 klaasterraariumis?
10 sõnumid
anthony
Tere, oma 120x60x60 puidust terrariumi jaoks pogoonale soovitan kasutada spetsiaalset UVB-valgustit ja soojuslampi, et tagada optimaalsed elamistingimused. Paigutage peidukohti ja ronimisalasid ning hoolitsege sobiva substraadi eest, mis võiks olla liiv, et luua sarnane keskkond nende looduslikele elupaikadele. Jälgige ka temperatuuri ja niiskustaset regulaarselt.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saame teid suunata 100-vatise poole. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
nicolas
Tere, ma just omandasin 4-aastase veedraakoniga terraariumi suurusega 100*50*80 (pikkus* laius*kõrgus). Ma tean, et see on draakoni jaoks liiga väike, kuid ma ootan, kuni oma terraariumi valmis saan. Ma tahtsin küsida, kas Trixie keraamiline infrapuna soojenduslamp 100 W sobib terraariumi kütmiseks ja saavutamaks kuumas punktis temperatuuri 35° ja külmas punktis 24°. Meeldetuletuseks, et mul on olemas 5% UVB-neoonlamp ja plaanin panna 16W soojendusplaadi basseini alla. Küsin, sest minu temperatuur külmas punktis on ainult 17° ja kuumas punktis vaid 25° tavalise 75 W lambiga. Millist kaubamärki ja võimsust soovitate sellise terraariumi jaoks, palun? Vabandust tülitamast, aga see on kiireloomuline.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Põhimõtteliselt ei tohiks teil enam olla probleeme Trixie 100 W infrapunalambiga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond