Küsimused, tootearutelud Terraariumiliiv närilistele HAMIFORM

100% kliendid

soovitan seda toodet

25 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Lou-Ann
2 sõnumid
lou-ann fr
Tere tere! Näen väga vähe arvustusi selle vanniliiva kohta, mis puudutab rotte. Kas keegi on siin proovinud seda oma rottide jaoks ja saaks mulle oma arvamust anda? Kuna rotid on hingamisteede osas väga tundlikud, olen natuke mures. Tänan ette!
Anne-carole
1 sõnumid
anne-carole fr
Tere, kas ma saan selle mulla oma kääbusjänese kaevamisvanni jaoks panna? Ma ei taha liiva kasutada. Ja ma ei tahaks, et ta arvaks, et see on aluspanu... Olen lugenud, et vaja läheks taimemulda. Tänan teid väärtuslike vastuste eest.
Natacha
1 sõnumid
natacha fr
Ma olen seda kasutanud oma kääbusküüliku jaoks. Ta kasutas seda korra oma hädade tegemiseks, erinevalt viimastest liivadest, mida ma ostsin, aga kui see on puhas, siis see harjumus muutub. Peale seda pole probleeme olnud.
myriam
1 sõnumid
myriam fr
kääbusküülikutele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See toode sobib kõikidele närilistele ja ka küülikutele, see on looduslik toode, milles närilised naudivad püherdamist, et ennast puhastada. Kuid küülikud ei ole kõik selle praktika pooldajad, seetõttu soovitame seda enamasti tšintšiljadele, deguudele jne... Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Camille
12 sõnumid
camille fr
Tere, kas me saame seda vannimaad kasutada merisigadele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode näib sobivat. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
cedric
1 sõnumid
cedric fr
Ma ei saanud aru, kuidas kasutada liivavanni mulda. Kas ma panen selle kogu kasti peale ja siis katan selle allapanuga või panen liivavanni mulla ainult nurka?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Asetage vannimuld selleks ette nähtud kasti umbes 2-3 cm kihina. Teie näriline läheb seal sees ringi keerlema. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
serge
2 sõnumid
serge fr
Tere, kas seda vannimaad saab rottide jaoks kasutada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see vannimaa sobib. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Kevin
1 sõnumid
kevin fr
Tere, ma loen "levitab meeldivat lõhna. Kas see vannimaa on lõhnastatud? aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode ei sisalda seda lõhna, lõhn on loomulik. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
jean marc
1 sõnumid
jean marc fr
Tere. Kas seda vanni mulda saab kasutada deguude jaoks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see vannimaa sobib. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
eric
3 sõnumid
eric fr
Tere, mul on hiire jaoks Rody'Cobi allapanu, kas ma pean lisama allapoole kihti liivapõhja lõhnade imamiseks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, pole vaja hiirele vanni jaoks mulda lisada. Me saame teile seda toodet pakkuda: https://www.zoomalia.com/animalerie/spray-destructeur-d-odeurs-environnement-rongeurs-lapins-furets-p-17512.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
eric
3 sõnumid
eric fr
Tere, mul on
SARAH
1 sõnumid
sarah fr
Tere, ma sooviksin teada, kas see liiv sobib minu liivahiirele. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See liiv sobib teie närilisele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
elena
2 sõnumid
elena fr
Tere, mul on kaks merisiga. Kas on kasulik panna nurk-vannituppa liivasegu (või on see ainult tšintšiljadele)? Lisaks, kuidas panna neid tegema oma hädasid alati samas kohas? Ette tänades teie nõuannete eest. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Nurgavannid võimaldavad teie merisigadel teha oma vajadusi alati samas kohas. Piisab, kui panna nad sinna esimest korda ja edaspidi tõmbab neid liiva lõhn. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Léo
8 sõnumid
léo fr
Kas seda ei peaks panema väikesesse anumasse??
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, väikeses anumas puuri aluskasti. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Léo
8 sõnumid
léo fr
Tere, maa tuleb asetada spetsiaalsesse konteinerisse või kaussi, mis on paigutatud puuri, et loomad saaksid end selles mugavalt pesta.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Seda liivapulka tuleb kasutada puuripõhjas. Lugupidamisega Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest