Küsimused, tootearutelud Kassimuru koos keraamilise kausiga

75% kliendid

soovitan seda toodet

16 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Caroline
1 sõnumid
caroline fr
Rohi on nädalaga hästi kasvanud. Saate jätta kausi terveks päevaks oma kassile kättesaadavaks. Ta läheb seda sööma, kui tunneb vajadust. Seda tuleb kasta kord nädalas, et see jääks roheliseks.
jacqueline
1 sõnumid
jacqueline fr
MU MURU EI KASVA, KUID MA KASTAN SEDA, AGA IKKA VEEL POLE MURU. KUI KAUA KASVAB MURU? AITÄH
Laetitia
2 sõnumid
laetitia fr
See on nii, et kui on paika pandud, siis kastetakse ja kahe päeva pärast nädal jooksul, seejärel kord nädalas, ja kui rohi on kasvanud 20 cm kõrguseks, on see kasutusvalmis. Aga noh, minu kass ei puutu seda - ostsin talle ka kassimuru lutsukommi, ja sama lugu, ta mängib sellega, aga ei söö.
Murielle
1 sõnumid
murielle fr
tere, kas peaksime kogu päeva jooksul jätma kassiaia kättesaadavaks või ainult mõneks tunniks päevas? aitäh teie vastuse eest
Laetitia
2 sõnumid
laetitia fr
Mina kass ei puutunud sellega üldse kokku, nii et see on lõpuks õuekassidele mõeldud
CHRISTINE
1 sõnumid
christine fr
Tere, kui kassirohi on täielikult ära söödud ja enam midagi järgi ei ole, kas on olemas täitepakke keraamilisse potti uuesti panemiseks? Ette tänades vastuse eest.
Sylvain
1 sõnumid
sylvain fr
Ei, pakendis pole täitmist, ainult 1 kott.
Safiya
1 sõnumid
safiya fr
https://www.zoomalia.be/animalerie/herbe-a-chat-d-interieur-a-semer-fabrique-en-france-100-naturelle-p-55765.html
Joël
1 sõnumid
joël fr
Tere, kas seemned tuleb panna mullasse või mitte?
Oumaima
1 sõnumid
oumaima fr
Tere Joel, pole vaja panna mulda, kõik vajalik on kaasas, tuleb segada seemned kaasasoleva mullaga ja panna kaussi ning regulaarselt kasta
Estelle
1 sõnumid
estelle fr
Isiklikult panin aluspõhjaks mulla, kuid ma pole kindel, kas seda on vaja. Vähem kui nelja päevaga on muru kasvama hakanud. Kastma peab siis, kui substraat on kuiv, loomulikult. Ma ei pannud kõike kaussi, tundus, et seda on liiga palju. Igal juhul mu kassile see meeldib väga!
SOPHIE
2 sõnumid
sophie fr
Tere, kõik on ette nähtud, graanulid asendavad mulda, tuleb korralikult kasta, muru kasvab väga kiiresti
LAETITIA
1 sõnumid
laetitia fr
Siis jah, see peab kogu aeg niiske olema, kuid juhendis ei ole vaja midagi täiendavat lisada, kuid toode on tõesti mitte eriti hea.
MIREILLE
1 sõnumid
mireille fr
See on mulda/seemneid sisaldav segu, mis tuleb otse kaussi panna. Kastke nii, et pinnas oleks alati veidi niiske. Pole vaja midagi küsida, pange koti sisu kaussi koos vähese veega ja asetage kauss akna lähedale päikese kätte.
Laetitia
1 sõnumid
laetitia fr
Tere, lisasin mulda, kuna seal olid ainult seemned ja kauss (muide, ka kasutusjuhend puudus).
Sandrine
1 sõnumid
sandrine fr
Tere, ostsin keraamilise kausi ja kassimuru, kas peale kasvamist tuleb seda aeg-ajalt kasta? Tänan, head päeva
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, seda on vaja regulaarselt kasta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest