Küsimused, tootearutelud Kandjakott, mis on laienemisvõimeline kassidele ja väikestele koertele Zolia Delorean

14 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Laetitia
1 sõnumid
laetitia fr
Tere, me reisime peagi AirFrance'iga, kes küsib meilt, kas transpordikott vastab IATA standarditele. Kas saaksite mulle öelda, kas see vastab? Tänud ette
Roxanne
1 sõnumid
roxanne fr
Tere, vastavalt IATA normidele peab kasti kest olema jäik. Seetõttu ei vasta see normidele.
Isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Kui teie kassi ja koti kaal ei ületa 6kg, võib ta teiega salongis reisida. Minu kass on seda teinud.
Kassandre
1 sõnumid
kassandre fr
Tere, kas kott on pärast lahti voltimist vastupidav kassi küüntele? Kas kärgelt tekstuuriga osa on sääsevõrgu tüüpi kangast? Tänan ette
Emelyne
2 sõnumid
emelyne fr
Mu kass teritab selle peal küüsi, ma püüan teda takistada, sest see kahjustab kindlasti selliseid kangaid nagu "putukavõrk", kuid need on siiski üsna vastupidavad.
Emelyne
2 sõnumid
emelyne fr
Kangad on märgatavalt paksemad kui sääsevõrk
Patricia
1 sõnumid
patricia fr
Minu väga arglik kass pääses välja, rebides võrgu oma hammastega katki
myriam
1 sõnumid
myriam fr
Jah, sääsevõrk. Stressis või energiline kass ei kesta kaua, seega valige pigem jäik transpordipuur ;-), miski kokkupandav ei pea vastu ja kotid läbipaistvate plastosadega ei ole piisavalt õhku läbilaskvad.
Carole
2 sõnumid
carole fr
Kahjuks ei ole võrk piisavalt tugev. Kahju. Minu kass teritab oma küüsi selle peal, pidin loobuma. Ühe korraga tegi ta kaks auku. Ostsin suure jäiga korvi
Denise
1 sõnumid
denise fr
Tere, jah, kott on kassikindel, putukavõrk on plastikust ja küüned ei kahjusta seda. Minu kassile meeldib väga selles kotis reisida, ta ei tee enam probleeme sinna sisenemisel nagu ta tegi kõva kanduri puhul, ja kui see on mõlemalt poolt lahti volditud, on tal piisavalt ruumi magamiseks. Olen siiski proovinud lasta tal reisil autosse siseneda ja sealt välja minna ning pärast kotist välja tulekut, et autot vaadata, läks ta ise tagasi sisse ja lõpetas reisi kotis, mille ülemine aken oli avatud. Arvan, et see on kassi jaoks rahustav kott
Fanny
2 sõnumid
fanny fr
Tere, kas see kott sobib küülikule, kes sööb kõike, kas see on piisavalt vastupidav? Aitäh. Fanny
Emmanuelle
1 sõnumid
emmanuelle fr
PVC ja kangad, ma ei riski sellega.
Clara
1 sõnumid
clara fr
Meie kahe ja poole aastane emane küülik hammustas oma esimese kasutuse ajal ukse sisse suure augu...
Ana
1 sõnumid
ana fr
Mis on selle koti kaal?
SANDRINE
3 sõnumid
sandrine fr
see peab kaaluma vähem kui 2 kilo

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest