Küsimused, tootearutelud Cat Activity Tunnel Feeder - juhuslik värv
5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
michèle
Tere, ma sooviksin tellida Activity Tunnel Feeder - juhuslik värv. Kas on võimalik seda punast värvi saada? Minu pärsia kass on sinise värvi suhtes allergiline, see tekitab talle kokkupuutel selle värviga koorikuid ja ekseemi. Mõtlesin, et kui jätan teile tellimuse tegemisel teate, et minu sooviga arvestataks ja sinise eseme tagastamist välditaks. Lugupidamisega
2 sõnumid
marilyn
Tere, mul on kahju, kuid värvivalik sõltub tarnija saadetisest. Seetõttu ei saa me garanteerida, et saate punast toodet. Soovin teile head päeva. Lugupidamisega Marilyn Zoomaliast
1 sõnumid
anony
Tere, kui ma tellin, kas toode on sinine või lilla? (Ma näen kummatki värvi fotodel ja kommentaarides. Kas on võimalik valida värvi?) Tänud ette
1 sõnumid
céline
Tere, värv on juhuslik, seega ei saa te seda valida. Te saate kas punase või sinise. Mina sain punase kausi ja olen tootega väga rahul. Lugupidamisega
1 sõnumid
saliha
Tere, ma just sain tellimuse kätte ja mul on küsimus, kui mu kass ei kohane, siis kas ma saan selle tagastada?? Aitäh.
317 sõnumid
zoomalia
Tere, Teil on 14 päeva alates kättetoimetamisest, et kasutada oma taganemisõigust, kui tellitud artikkel ei vasta teie ootustele. Siiski soovitan teil vaadata meie kasutustingimuste punkti 1.10, mis on saadaval meie veebisaidil, et tutvuda tagastustingimustega. Lugupidamisega Marie