kassi ja küüliku kooselu

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Lucie
12 sõnumid
lucie fr

Tere, mul saab olema väike kahel kuuline kääbusküülik, kuid mul on ka kass, kellele meeldib jahtida. Kuidas neid harjutada koos elama? Kui see on teiega juhtunud, siis kuidas toimisite? Palun vastake mulle võimalikult kiiresti Aitäh 

Lucie

benedicte
1 sõnumid
benedicte fr

tere

meil on vastupidi, just võtsime kassipoja. Tutvustame neid ettevaatlikult ja oma järelevalve all. Vähem kui kuu aja jooksul annab meie kassipoeg ainult natuke järske musi meie küülikule, aga need on siiski musid: mingit agressiivsust kassipojast ega soovi teda pureda pole. 

Lucie
12 sõnumid
lucie fr

okei, aga erinevus on selles, et minu kass (Kawa) on täiskasvanu ja nagu ma eespool mainisin, talle meeldib jahtida

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest