Kas Venemaa hamster on liiga kõhn?

Vastus puudub
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Aurélie
1 sõnumid
aurélie fr
Tere, umbes kuu aega tagasi ostsin Maxizoo’st vene hamstri kuna ma ei saanud adopteerida, sest minu läheduses ei ole kasvatajat. Ma hakkan tema pärast muretsema, sest ta kaalub praegu 25g. Viimastel päevadel tundub tema nägu väiksem, aga ma ei suuda kindlaks teha, kas see on lihtsalt kasv. Ta näib söövat, kuid varub ka palju toitu. Toidan teda iga kahe päeva tagant supilusikatäie Rodipet’i orgaanilise seemneseguga, millele lisan Hami Form’i graanuleid (mida ta loomapoes sõi) ja Rodipet’i kuivatatud putukaid (rohutirtsud, jahuussid ja kilgid). Ta sööb ka vanaema pähkleid kord või kaks nädalas. Tal on ka maiused nagu kuivatatud banaan ja õun. Ta elab Zoolux Neo Panas XL puuris. Substraadiks on mul looduslikust puuvillast valmistatud allapanu, sest avastasin, et olen saepuru (aspen, nii et mittetoksiline) suhtes allergiline ja mul on praegu raske leida paberialuspanu. Ta armastab väga kaevata, nii et ma ei taha talle kanepialuspanu panna. Lisaks on allapanu täiendatud puidugraanulitega imamisvõimekuse jaoks. Kas näete tema kaalu jaoks mingit seletust? Kas ma peaksin tõesti muretsema? Ette tänades teie vastuseid. Ps: ma ei tea tema täpset vanust, sest ma olin tol päeval, kui ta võtsin, liiga õnnelik, et unustasin vanust küsida.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest