Kas tõesti on vaja oma küülik vaktsineerida?

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
marina
27 sõnumid
marina fr

Tere, ma tahaksin teada, kas peab oma küülikule vaktsiini tegema

genevieve
161 sõnumid
genevieve fr

See sõltub,

kui sinu jänesed elavad siseruumides ja käivad vaid aeg-ajalt või tihti õues, on soovitatav, kuid mitte kohustuslik. Minu jänes hüppab sageli õues aias ringi, aga ta ei ole vaktsineeritud. Peab olema lihtsalt puhas aed: ilma keemiliste toodeteta nagu väetised või herbitsiidid ja ilma loomade väljaheideteta, nagu koerte või kasside omad.

Kui sinu jänesed elavad ainult siseruumides, siis ei ole vaja.

Kui sinu jänesed elavad väljas kogu aasta: jah.

genevieve
11 sõnumid
genevieve fr

Kas ta elab toas või õues, aga tal on võimalus siseneda (ettevaatust külma ja niiskuse eest), tuleb küülikut vaktsineerida üks kord aastas viirusliku hemorraagilise haiguse vastu ja iga 6 kuu tagant müksomatoosi vastu.

Lisaks on see hea võimalus loomaarsti poolt läbi vaatamiseks, et avastada võimalikke patoloogiaid.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest