Kas puuris tuleks kasutada laastu või heina
Tere, ma saan jõuludeks kääbusküüliku, aga ma ei tea, mida tema puuri panna - kas heina ja allapanu või saepuru. Olen juba mitmelt saidilt vaadanud, kuid alati öeldakse, et võta saepuru, ja teised jälle ei soovita, sest väidetavalt on see kahjulik. Mulle on öeldud, et saepuru on parem, nii et ma olen veidi segaduses. Aitäh teie vastuse eest!
Vaja on töötlustamata saepuru ja puur tuleb hästi iga päev puhastada (eemalda iga päev uriini ja väiksed väljaheited)
Muul juhul võid kasutada kanepit, aga see hoiab vähem lõhnu !
Samuti ära unusta oma jänese puuri panna maja koos õlgedega, et ta saaks oma uru teha, see on väga oluline !
Toidu osas ära anna segapõhist toitu, muidu su jänes hakkab sellest valima ja sööb parimat = kõige rasvasemat
tänan, aga kas puuri peab iga päev vahetama, sest mulle öeldi, et piisab kord nädalas, kas see on tõsi
Pärast tee, mida tahad, aga küülikud on puhtad loomad. Ma pole kindel, kas sa tahaksid elada 24/7 puuris, mis on täis väljaheiteid, sest see on lisaks veel must ja haiseb! Seega küülikud käivad oma vajadusi rahuldamas puuri nurkades (seal võid puistegraanuleid kasutada, et säästa (pane mitte liiga palju, aga mitte ka liiga vähe) ja iga päev kassiliivakühvliga korjad mustuse puuri nurkadest) ja vahetad välja või lisad graanuleid. See võtab maksimaalselt 3 minutit ja see on nii sinu küüliku kui ka sinu jaoks lõhnade tasemel oluline!
Siin on skeem puurist, mis peaks igal küülikul olema:
okei aitäh
Olen ka unustanud :
mineraalikivi!
** Nad tuleb vähemalt 15 minutit päevas puurist välja lasta
ja vähemalt 15 minutit päevas peab neid silitama.
Ära unusta neile küüsi lõigata!
okei, suur aitäh
saate nende puurile ühendada väikese aediku! valikuline
Loodan, et püüad minu nõuandeid oma kaaslase heaolu nimel võimalikult palju kasutada ;)
ära muretse
oki ;)