Kas kääbusküülikut saab pesta?
Mul on probleem oma väikese kääbiküülikuga, kes on juba 9-aastane.
Tema saba peale on kuivanud väljaheited, ja kui tõesti tahan need eemaldada, pean võib-olla talle vanni andma. Kas oskate öelda, kas mul on õigus või mitte.
Ootan teie arvamusi enne seda tegemist.
Tänan teid kõiki.
tere, ma ei soovita sul vanni minna, aga pesukindaga ja leige veega õrnalt hõõrudes peaks kõik korras olema
Tere õhtust, mul oli oma küülikuga sama probleem ja ma panin ta vanni vähese veega. Ma niisutasin tema tagumikku aeglaselt ja see tuli kõik vaikselt ära. Voilà
Ma tean, et saabun pärast sõda, aga täpsustus: JAH, kääbusküülikut saab täiesti pestud (see pole kuigi erinev tavalise küüliku pesemisest), nad oskavad tegelikult väga hästi ujuda, minu küülik tuleb vannituppa kohe, kui tal võimalus on!
Sa võid teda siiski pesta nii, nagu sulle on öeldud, ainus ettevaatusabinõu on mitte kasutada šampooni või dušigeeli, sest küülikute nahk, nagu ka paljude loomade nahk, on väga erinev meie omast, sa võid talle tekitada ekseemi või muid probleeme.
Aga seoses sinu väikese küülikuga, peaksid tähelepanu pöörama seedimisprobleemidele (need on küülikute nuhtlus) ja kuna ta on juba veidi vanem, siis tasub su veterinaari juures kontrollida, et kõik on korras!
Kohtumiseni,
Marie
ma oleks peaaegu unustanud: KUNAGI vett kõrvu ei tohi sattuda!
Jah, me saame kääbusküülikut pesta
Tere,
Teatame, et solvangutega sõnumid kustutatakse.
Tuletame meelde, et blogi on jagamise koht.
Täname mõistva suhtumise eest.
Head päeva.
Zoomalia meeskond
Tere Danielle_L, minu 12-aastasel küülikul kipub olema sama probleem... Ma ei poolda samuti küüliku pesemist, kuna nende nahk on väga tundlik. Oma küüliku eest hoolitseks ma teda pestes ainult tagumikku kindaga valamus, niisutades teda võimalikult vähe ja kasutades ainult selget vett, kehatemperatuuril.
Igal juhul on oluline tema mugavuse ja tervise huvides see eemaldada, muidu võib tema nahk kahjustuda ja kõik see võib nakatuda.