Kas kääbusküülikut saab pesta?

8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Danielle
2 sõnumid
danielle fr

Mul on probleem oma väikese kääbiküülikuga, kes on juba 9-aastane.

Tema saba peale on kuivanud väljaheited, ja kui tõesti tahan need eemaldada, pean võib-olla talle vanni andma. Kas oskate öelda, kas mul on õigus või mitte.

Ootan teie arvamusi enne seda tegemist.

Tänan teid kõiki.

gloriane
83 sõnumid
gloriane fr

tere, ma ei soovita sul vanni minna, aga pesukindaga ja leige veega õrnalt hõõrudes peaks kõik korras olema

isabelle
22 sõnumid
isabelle fr

Tere õhtust, mul oli oma küülikuga sama probleem ja ma panin ta vanni vähese veega. Ma niisutasin tema tagumikku aeglaselt ja see tuli kõik vaikselt ära. Voilà

Marie
5 sõnumid
marie fr

Ma tean, et saabun pärast sõda, aga täpsustus: JAH, kääbusküülikut saab täiesti pestud (see pole kuigi erinev tavalise küüliku pesemisest), nad oskavad tegelikult väga hästi ujuda, minu küülik tuleb vannituppa kohe, kui tal võimalus on!

Sa võid teda siiski pesta nii, nagu sulle on öeldud, ainus ettevaatusabinõu on mitte kasutada šampooni või dušigeeli, sest küülikute nahk, nagu ka paljude loomade nahk, on väga erinev meie omast, sa võid talle tekitada ekseemi või muid probleeme.

Aga seoses sinu väikese küülikuga, peaksid tähelepanu pöörama seedimisprobleemidele (need on küülikute nuhtlus) ja kuna ta on juba veidi vanem, siis tasub su veterinaari juures kontrollida, et kõik on korras!

Kohtumiseni,

Marie

Marie
5 sõnumid
marie fr

ma oleks peaaegu unustanud: KUNAGI vett kõrvu ei tohi sattuda!

Inès
25 sõnumid
inès fr
Ma ei usu, et kõik austus Mari vastu, et see on hea, kui küülikud ujuvad või vannis käivad. Kindlasti teevad paljud inimesed seda, ja te võite seda YouTube'is näha, aga nad ujuvad lihtsalt selleks, et mitte uppuda, ja see on neile suur stressihetk. Seetõttu kasutage lihtsalt niisket kindat, sest jah, vann võib talle ohtlik olla.
justine
18 sõnumid
justine fr

Jah, me saame kääbusküülikut pesta

Equipe
134 sõnumid
equipe fr

Tere,

Teatame, et solvangutega sõnumid kustutatakse. 

Tuletame meelde, et blogi on jagamise koht. 

Täname mõistva suhtumise eest. 

Head päeva.

Zoomalia meeskond

Delphine
10 sõnumid
delphine fr

Tere Danielle_L, minu 12-aastasel küülikul kipub olema sama probleem... Ma ei poolda samuti küüliku pesemist, kuna nende nahk on väga tundlik. Oma küüliku eest hoolitseks ma teda pestes ainult tagumikku kindaga valamus, niisutades teda võimalikult vähe ja kasutades ainult selget vett, kehatemperatuuril.

Igal juhul on oluline tema mugavuse ja tervise huvides see eemaldada, muidu võib tema nahk kahjustuda ja kõik see võib nakatuda.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest