Kardan oma rotti kätte võtta.

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
emilie
2 sõnumid
emilie fr

Tere, minu nimi on Emilie, olen 14-aastane ja mul on rott, kelle nimi on m&n's. Mul on ta olnud juba kuu või kaks. Alguses võtsin ta enda juurde, aga siis jätsin ta veidi unarusse kooli tõttu. Kardan, et ta võib mind hammustada, kui ma ta üles võtan, ja ma tahan, et ta minuga uuesti harjuks. Palun aidake mind .

Tänan kiire vastuse eest.

emilie.v

Stéphane
7 sõnumid
stéphane fr

Parim viis närilist taltsutada on toit. :D

Proovi seda juba katsuda, et näha, kuidas ta reageerib. Enne seda lase tal nuusutada oma kätt ja räägi temaga, et ta sind ära tunneks või vähemalt tuvastaks.

Seejärel võta maiuspala, mis talle meeldib ja mida tal iga päev söögi sees pole, ning paku seda talle. Kui kõik läheb hästi, proovi panna teine maiuspala oma kätte ja oota, kuni ta tuleb seda sööma.

Kui ta sind näksib, ära tee järske liigutusi. Ta tahab võib-olla lihtsalt maitsta, kas sa oled söödav.

Igal juhul, enne igasugust tegelemist, ära unusta põhitõdesid: lase tal alati mõista, et see oled sina, kes seal on. Lase tal nuusutada oma kätt ja räägi temaga.

emilie
2 sõnumid
emilie fr

aitäh nende nõuannete eest, teen neid meeleldi !!!!!

Valerie
6 sõnumid
valerie fr

Tere,

Mis puutub su rotti, siis tal on vaja sõpra, sest rott on karjaloom. Et teda sinuga uuesti harjutada, pead temaga rääkima, teda kutsuma, siis panema oma käe tema puuri ja proovima teda silitada (rott hammustab ainult siis, kui ta kardab või kui tal on terviseprobleem, ta ei hammusta ilma põhjuseta). Kui vajad täiendavat nõu, ära kõhkle küsida, olen ise rottide kasvataja. Head päeva!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest