Kardan oma hamstrit kätte võtta.

18 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Morgane
8 sõnumid
morgane fr

Tere,

mul on hamster, kuid ma ei julge teda kätte võtta, sest kardan, et ta hammustab mind. Kui saaksite aidata, oleks see kena. Aitäh ette ja palun vastake kiiresti.

stéphanie
63 sõnumid
stéphanie fr

Tere,

Kui kaua on sul hamster olnud?

Morgane
8 sõnumid
morgane fr

Mul on umbes 1 kuu olnud hamster

stéphanie
63 sõnumid
stéphanie fr

Olgu, see on siiski juba kaua olnud, sa ütled, et sul on hirm, aga kas sa oled proovinud teda kätte võtta?

Sest tegelikult ei ole mingit nippi, mul on olnud 2 hamstrit ja ma olen sattunud headele isenditele, kes hammustasid väga harva.

Tead, sageli sõltub see hamstri iseloomust, kuid võid proovida lasta tal enda kätte tulla või võtta teda kinnastega.

Lühidalt, ei ole mingit nippi, tead, hamstrid on loomad, kes ei taha, et neid kätte võetaks, aga see sõltub sinu väikese karvakera iseloomust.

Aga kui see on sinu hamstrit seal fotol, siis see on süüria hamster ja ma tean, et see liik hammustab peaaegu kunagi.

Parimate soovidega,

Enzo

Sandy
81 sõnumid
sandy fr

Tere,

Mul oli sama kartus, aga kui lähened vaikselt, tunneb su hamster seda ja tuleb loomulikult sinu juurde!

Morgane
8 sõnumid
morgane fr

Aitäh,

Stéphanie: milliste kinnastega seda kätte võtta, mis sorti kindad? Ja see ei ole hamster, aga see on enam-vähem nagu minu oma.

Ja aitäh, Sandy.

stéphanie
63 sõnumid
stéphanie fr

Noh, kui ma ütlen sulle kinnas, siis tead... kuidas öelda, tegelikult ei ole trikki, ole õrn, kui ta hammustab sind, ära karju ega hüppa lakke, puhka talle peale, et talle selgeks teha, et ta ei pea seda uuesti tegema.

Ja muidu, mis liiki ta on, roborovski, vene, süürlane...?

Morgane
8 sõnumid
morgane fr
[vasakul]Ma arvan, et see on roborovski hammaster.[/vasakul]
stéphanie
63 sõnumid
stéphanie fr

a ok donc il est très petit?

Mu vaeseke, sul pole õnne, sul on kõige metsikum liik ja see, kes hammustab kõige rohkem. See hamster on väga armas, kuid ta vihkab sülle võtmist ja see võtab aega. Kuid võid sellega hakkama saada kannatlikkusega, kuid ausalt öeldes on nad üsna metsikud, kuigi tunnen inimesi, kes on nad väga hästi taltsutanud.

Parimate soovidega,

Enzo

Morgane
8 sõnumid
morgane fr

See on sama suur kui pildil ja okei aitäh.

stéphanie
63 sõnumid
stéphanie fr
[vasakul]okei noh ma ei tea.[/vasakul][vasakul]Kust sa selle ostsid? Kas sulle ei öeldud, mis tõug see on?[/vasakul]
Morgane
8 sõnumid
morgane fr

mul oli hamsteritõu kohta paber, aga ma arvan, et olen selle ära kaotanud

Morgane
8 sõnumid
morgane fr

Otsisin google'i piltidest kuldhamstrit ja minu oma on pigem kuldhamster.

stéphanie
63 sõnumid
stéphanie fr

ok, nii et Süüria hamster, noh, polegi nõuannet, aga see on kummaline, kuldsed ei hammusta, kas ta on sind juba hammustanud?

Morgane
8 sõnumid
morgane fr

Jah, kui ma tahtsin ta puuri tagasi panna, aga enne oli ta autos olnud

céline
38 sõnumid
céline fr
[vasak]Tere,[/vasak][vasak]Kas sa oled proovinud teda kätte võtta? Hamstrit, mida sagedamini sa teda kätte võtad, seda enam ta harjub, kuid see sõltub ka väga palju nende iseloomust!![/vasak][vasak]Julgust.[/vasak]
Brigitte
1 sõnumid
brigitte fr

Tere, Morgane,

Ära karda oma hamstrit kätte võtta.

Mul on kaks vene emast hamstrit, nad on väga sõbralikud. Et ta sinuga harjuks, proovi talle kaisutusi teha. Hellita teda rinnal, ta tõstab oma esikäpad ja on õnnelik, kui teda kaisutatakse.

Et teda kätte võtta, pane oma käsi rahulikult tema seljale ja proovi teda rinnale tõsta, aga jäta oma käsi paika juhuks, kui ta veidi kardaks!

Sa näed, Morgane, kui ta sinuga harjub, on ta tõeline armastaja ja ei hammusta sind enam. Ta tunneb end usaldusväärselt.

Kui vajad rohkem teavet, ära kõhkle küsida.

Kui saad tulemusi, võid väikeseid märksõnu jagada, loodan, et saad peagi häid tulemusi.

Nägemiseni! Brigitte

jean-leon
1 sõnumid
jean-leon fr

veel vabandust .... ma käin kõik foorumid läbi .... aga mitte teile vastates, öeldakse, et õpin palju asju ..... aga kes nägi minu tellimust, mida ma ootan alates 28. veebruarist ?? pealegi on nendega telefoni teel võimatu ühendust saada .... kas keegi saab mind aidata ????

Stéphane
7 sõnumid
stéphane fr

Võib-olla räägin ma rumalusi, aga mina isiklikult oman kahte liivahiirt. Minu kodustamise meetod oli järgmine (teised, ärge kartke kinnitada, kas hamstrite puhul on sama lugu või mitte) :

1 - Lase oma käsi nuusutada, olles eelnevalt oma käsi pesnud, kui võimalik, lõhnatu seebiga, et eemaldada kõik välised lõhnad peale sinu enda. Põhimõtteliselt asetad oma käe puuri sisse ja ootad, kuni ta sellele tuleb, seda nuusutab ja sellega tutvub. Kui ta sind hammustab, on see normaalne. Ta proovib sind "maitsta", kui ta sind veel piisavalt ei tunne. Eriti oluline on jääda rahulikuks, kui ta sind hammustab. Ma tean, et seda on lihtne öelda, kuid järsk liigutus võib teda ehmatada. Seetõttu ei ole see kodustamiseks hea. Parimal juhul proovi talle otsa puhuda (koonu peale), kui ta hammustab.

2 - Paku oma kätt maiuspaladega. Ta hakkab nuusutama ja võib-olla sööb sinu käest. See on viis, kuidas ta saaks seostada sinu lõhna maiuspala lõhnaga. Seega, kui sinu lõhn on seal, juhtuvad meeldivad asjad.

3 - Kui kõik see on tehtud, vältimaks tema kohe käes hoidmist (ja hammustuste vältimiseks), võta üks tema tunnelitest ja meelita teda sinna sisse minema. Kui ta on seal, blokeeri tunneli osa, kus on tema tagumine ots, võta tunnel kätte, hoides seda vertikaalselt, olles ettevaatlik, et loom ei prooviks teiselt poolt välja hüpata. Kui see on tehtud, aseta tunnel oma põlvedele ja oota, kuni ta tahab välja tulla. Siinkohal lase tal end sugulastega tutvustada, räägi temaga, silita teda.

See meetod töötas kahe väga aktiivse liivahiirega. Seega arvan, et hamster (kes minu teada on vähem aktiivne) on lihtsam käes hoida. :)

Näed, sai tehtud!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest