kaks küülikut koos

13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
laura
6 sõnumid
laura fr

Tere, mul on nüüd 3-aastane emane küülik, kes on väga armukade ja domineeriv. Kahjuks leidsime mõni nädal tagasi majast uitamas ühe küüliku, kes ilmselt oli ära eksinud, aga kuulub kellelegi. Pärast väikest uurimist selgus, et see kuulubki meile! Seega sooviksin seda alles hoida, kuid tegemist on noore isasega, kes otsib kaaslast. Olen neid koos hoidnud ja tundub, et nad saavad läbi, kuid ma ei soovi, et mu emane küülik poegi saaks. Kui kastreerin isase, aga mitte emast, kas sellest piisab?

Ta on praegu sõprade juures, aga ma ei saa iga päev seal käia, seega ei saa ta seda kiindumust ega vabadust, mida soovib. Ta on nagu väike kassipoeg, kes järgneb mulle kõikjale. Sooviksin temaga võimalikult kiiresti tegeleda. Tänan abi eest...

Sabrina
58 sõnumid
sabrina fr

Tere, Laura!

Ma arvan, et oleks parem mõlemad jänkud kastreerida! Vaata, ma leidsin ühe saidi, mis räägib küülikute kooselust:

https://www.margueritecie.com/cohabitation.php

Loodan, et see aitab sind!!!

laura
6 sõnumid
laura fr

Aitäh selle lehe eest, see on väga lahke ... ma broneerisin oma jänesele ajakirurgi juurde aja, tunnistan, et ma ei taha eriti oma emaslooma steriliseerida, kuna soovin, et tal oleks hiljem paar poega, kuid kui olukord ei parane, on see ainus lahendus!!

Nad ei karda teineteist puuri kaudu, nad on väga sõbralikud, kuid ma ei saa neid veel kokku panna, sest isane on täies paljunemishooajal, nii et ma ei võta seda riski ..

Laure
9 sõnumid
laure fr
On vaja kindlasti oma jänes steriliseerida, sest mida vanem on emane jänes, seda suurem on tõenäosus, et tal tekib emaka vähk. Ja miks sa tahaksid, et tal oleks pojad? See on sinu jänesele risk! See on tema eluga mängimine! See on tema jaoks suur stressihetk! Ja mida sa nende poegadega peale hakkad? Neid ei pruugi olla ainult 1 või 2, ja see on nii moraalne kui ka rahaline suur vastutus! Ja mis neist saab? Müüdud, antud ära, hüljatud? Milleks oma jänest piinata! Juba on turul piisavalt jäneseid müügiks nende tarbetute tiinuste tõttu.
laura
6 sõnumid
laura fr

Ma ei taha teda steriliseerida, sest soovin, et ta saaks poegi. Minu loomaarst ütles, et kuni 5-aastaseni ei ole mingit probleemi. See ei ole kasutu tiinus, see on emasele eluliselt tähtis, et ta saaks vähemalt ühes pesakonnas järglasi. Ma ei näe, kuidas ta sellest kannataks. Minu jänes käib veterinaarkontrollides vaktsiinide ja muu kontrollimiseks regulaarselt. Vähk ei ole automaatne.

Loomulikult teen seda tema tõu isasega. Järglased on minu mure, ma ei võta loomi, et neid maha jätta. Isase jänese võtsin ise, kuna ta oli maha jäetud. Ma ei ole üks neist, kes võtab looma enda eest hoolitsemata. Mul on ka koer, kelle ma võtsin.

Laure
9 sõnumid
laure fr
1- beebide paigutus. Kas ta kavatseb, et hoiaksite neid? Või anda nad adopteerida? Sel juhul tuleb oodata vähemalt 2 kuud enne lapsendamist, vastasel juhul on tal väikeste surm südametunnistusel, kuna halvasti võõrutatud jänku sureb kiiresti. Olenemata sellest, kumb variant on, on olemas ka teine argument: 2 - ruum teie juures. Teades, et emane jänes toob ilmale vähemalt 5 jänkut ja on suur tõenäosus, et seal on nii isaseid kui emaseid. On vaja hoida kogu seda ühist kampu suures puuris. Kui te neid ei adopteeri, peate nad kahe kuu vanuselt eraldama, vastasel juhul võivad saabuda uued beebid. Lisaks varajasele küpsemisele võib varajane rasedus tappa emase jänese. Isaste ja emaste eraldamiseks on vaja vähemalt 1m ruumi iga jänese jaoks. Näib, et teil pole 6m² neile pühendamiseks? 3 - raha. Ja, jänesed maksavad raha. Kui ta kavatseb aidata, siis ütle talle, et arvestaks 40€ jänese kohta vaktsineerimiseks kaks korda aastas... Lisaks toit, allapanu ja steriliseerimine ja kastreerimine, et vältida uusi pesakondi. Miinimumhind on 149€ emase jänese ja 80€ isase jänese kohta...
Laure
9 sõnumid
laure fr
- Meditsiinilised riskidKui te ei tunne oma küüliku geneetilist päritolu, siis võib juhtuda, et sündivad pojad on väärarengutega ja surevad tõenäoliselt noorelt või veedavad elu kannatades.Isegi kui teie küülik on heas vormis, ei garanteeri see, et tal pole esivanemaid, kes kannavad pärilikke haigusi, või et perekonnas pole olnud suguluspaarumist. Näide sageli pärilike haiguste kohta: maloklusioonKui teie küülikud pärinevad lemmikloomapoest või samast kasvatusest, on suur tõenäosus, et nad on sama perekonna liikmed: pojad oleksid seega suguluses ja neil oleks elu jooksul haiguste risk.Lasta oma emase küüliku sünnitada tähendab riskida tema surmaga. Nimelt, steriliseerimata emasküülikul on 80% tõenäosus surra emakavähki enne viieaastaseks saamist. Lisaks kurnatakse liiga sageli tiined emased kiiresti ja võivad seetõttu surra.Pealegi, raseduse ajal võib teie küülikut tabada mitmeid haigusi: näiteks tiinetoksikoos, mis tapab 90% esimesel nädalal haigestunud emastest isegi siis, kui ravi alustatakse...Küülik ei vaja sigimist, et olla tasakaalus. Steriliseerimine on ainus tõhus viis vältimaks, et teie küülik ei oleks pidevalt oma hormoonidest haaratud. Seega mõtelge sellele... Teadke, et teie küüliku steriliseerimise meditsiiniline risk (kui seda teostab pädev küülikuarst) on vähem kui 1%!
Laure
9 sõnumid
laure fr
See on kohutav, et sa ütled, et see on eluliselt tähtis, et emalooma jaoks on vaja vähemalt korra poegida! Sa ei tea riske! Pealegi seavad sa oma emalooma suurde ohtu! Teda on VAJA steriliseerida 6 kuu ja 1 aasta vahel! Muidu on suured riskid steriliseerimise ajal, ja ta võib surra. Sinu emaloom EI SOOVI järglasi saada, see on instinktiivne, et jänesed paljunevad, et pidevalt jäneste arvu maailmas uueneda! See on INSTINKTIIVNE. Need on hormoonid, mis teda vaevavad ja see võib põhjustada suuremaid käitumisprobleeme.
Laure
9 sõnumid
laure fr
SEE ON TARBETU, OHTLIK, EBATÄIUSLIK JA JULM TIINUS! Paljunemine on professionaalidele, mitte eraisikutele ning veelgi vähem siis, kui väidetakse, et see on eluliselt vajalik! Vaata ükskõik millist paljunemisega seotud foorumit, 3/4 foorumitest on reeglina ranges poliitikas: EI PALJUNEMISELE, MIDA VIIVAD LÄBI ERAISIKUD! Täpselt nagu sa ei ravi oma küülikut ise, vaid viid ta eläeri arsti juurde, kes tegeleb sellega. Sa ei tegele tarbetu paljunemisega, sa jätad selle pädevatele kasvatajatele!
Laure
9 sõnumid
laure fr
tähelepanu pööramine tundmatu geneetikaga looma paljundamisele võib olla tõsiste tagajärgedega! Ei tea tema suguvõsa ega tea, mida loom tulevasele pesakonnale edasi võib anda; ta võib olla pärit sugulusaretusest või haiguste kandja (tema suguvõsas võivad olla haigused või sugulusaretus). See ei oleks loomale austav ega aus kasuperemehe suhtes, kes võib saada looma, kelle eluiga on lühem või kellel võivad olla terviseprobleemid (nt maloklusioon on geneetiliselt ülekanduv haigus, mille kandja loom võib olla seda ise tingimata välja arendamata). Valearusaamad: http:/lespinousdebettyboop.e-monsite.com/pages/infos-generales/idees-recues-et-comentairs-a-la-con.htmlla repros: http:/lespinousdebettyboop.e-monsite.com/rubrique,la-reproduction,691249.html
laura
6 sõnumid
laura fr

Kuule, juba see, et sa mulle õpetusi annad, ei sobi mulle!! Kes ütleb, et ma ei tea, mida ma teen? Praegu pole miski kindel! Ma ei ole ainus, kes otsustab. Ma ütlen nii, et 400 m aeda on küll, et majutada 2 või 10 küülikut, kui sa tead... ja rahaliselt see ei puuduta sind, ma ei võtaks loomi, kui ma ei saaks neid ülal pidada!!! Need on nagu lapsed.

Olen foorumites piisavalt uurinud kõiki neid küsimusi, mis mind vaevasid, ma lihtsalt ütlesin, mida tahaksin, tahtmine ja tegemine pole sama asi, oma küülikut ma steriliseerida ei taha, välja arvatud vajadusel.

Laure
9 sõnumid
laure fr
Kõige sügavamad kaastundeavaldused sinu jänese pärast. Oma loomale sellise asja tegemine ajab mu tõesti marru. Kas sa tõesti arvad, et talle see meeldib?
laura
6 sõnumid
laura fr

Aga sa räägid, aga ma ei ole oma küülikule midagi teinud, olen ainult küsimusi esitanud. Even sina ütlesid, et steriliseerimine tuleb varakult ära teha. Tema on nüüd 3-aastane ja ma ei taha seda teha, sest tean, et on riske. Nii et ära räägi jama..

Siin näed minu küülikut koos oma kastreeritud sõbraga õues mängimas. Sa ei tea, millist elu ta elab ega minu elu, seega ära hinda, kui sa ei tea!!!

Jään viisakaks, sest oleme nõu ja küsimuste jaoks mõeldud saidil, aga mul on oma arvamus!! See on minu viimane sõnum ja ära vasta ka, sa raiskaksid ainult oma aega...

Laure
9 sõnumid
laure fr
Kui mul on soov kommenteerida, siis ma kommenteerin, ja on tõsi, et steriliseerimisega on seotud riskid, aga mida kauem sa ootad, seda rohkem neid riske tuleb. Peale selle on mul muudki teha kui püüda vähendada kahju, mida sa võid teha halvasti suunatud eelarvamuste tõttu.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest