kaks kääbusküülikut emast

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Sandrine
8 sõnumid
sandrine fr
[vasak]Tere,[/vasak][vasak]Mul on kaks emast kääbusküülikut, kuid mitte samast pesakonnast, ja nad on samas puuris. Algselt läks kõik hästi, kuid viimasel ajal[/vasak][vasak]on üks emane hakanud teist emast taga ajama, kes kardab teda. Ma mõtlen, kas see on nende jaoks mäng või on tegemist[/vasak][vasak]domineerimisprobleemiga ja kas ma peaksin nad eraldama???[/vasak][vasak][suurus="15px">Tänan kiire vastuse eest.[/suurus][/vasak][vasak]Lugupidamisega,[/vasak][vasak]Sandrine[/vasak]
Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Sandrine,

Et aru saada, mis toimub, pead teadma, kuidas see looduses toimub. Looduses peavad emased territooriumi eest võitlema, tegelikult eriti uru eest, et sinna poegi panna. Kuid looduses ei põhjusta see erilisi probleeme, kuna ruumi on piisavalt. Vangistuses on probleem, nagu sa kindlasti mõistad, selles, et ruum on piiratud, kuid territooriumi probleem jääb endiselt püsima. Seksuaalse küpsuse saavutamisel panevad hormoonid emasloomi oma territooriumi kaitsma.

Ja seal on mitu võimalikku olukorda sinu kahe jänese jaoks:

- 2 alistuvat ja see ei tekita probleeme

- 2 domineerivat ja see on kindel sõda

- 1 domineeriv ja 1 alistuv (mis tundub olevat sinu olukord) ja ettevaatust, sest alistuv võib olla täiesti stressis ja domineeriv võib keelata tal ligipääsu veele ja toidule.

Soovitan nad lahku viia, kui see probleem püsib (aga see on lihtsalt minu arvamus).

Loodan, et sain aidata,

Kohtumiseni!

Sandrine
8 sõnumid
sandrine fr

Tere, Sandra,

Aitäh vastuse eest.

Olen nüüd kaks küülikut eraldanud ja kõik on hästi.

Aitäh väärtuslike nõuannete eest.

Kohtumiseni.

Sandrine

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Sandrine,

Pole tänu väärt, rõõmuga

Nägemist

Manon
5 sõnumid
manon fr

Tere, ma palun teie nõu, kuna olen veidi segaduses. Mul on kaks puuri: üks kahe isase ja teine kahe emasega. Alguses läks isastega kõik hästi, ma sain nad korraga talust ja nad on vennad, kuid nüüd ründab üks teist pidevalt. Ta pole teda veel vigastanud, kuid ajab teda taga ja ajab majast välja. Kas ma peaksin nad lõplikult eraldama? Tahaksin nad kastreerida, aga nad on alles 4-kuused. Emaste puhul on olukord enam-vähem sama - üks jälitab teist, kuid ei takista tal süüa ega juua. Mõnikord nad magavad koos. Ette tänades teie vastuste eest.

Laure
9 sõnumid
laure fr
Minu küülikutel on sama probleem ja minu jaoks on täiesti mõttetu ja julm eraldada 2 küülikut, see muudab nad kurvaks. Kuni nad ei kakle, pole mingit põhjust neid lahutada! Olen täpselt samas olukorras ja ootan veel paar nädalat, enne kui nad steriliseerida lasen, aga ei lahuta neid seni, kuni nad ei kakle! Lihtsalt steriliseerida võimalikult kiiresti.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest