kaks kääbusküülikut emast
Tere Sandrine,
Et aru saada, mis toimub, pead teadma, kuidas see looduses toimub. Looduses peavad emased territooriumi eest võitlema, tegelikult eriti uru eest, et sinna poegi panna. Kuid looduses ei põhjusta see erilisi probleeme, kuna ruumi on piisavalt. Vangistuses on probleem, nagu sa kindlasti mõistad, selles, et ruum on piiratud, kuid territooriumi probleem jääb endiselt püsima. Seksuaalse küpsuse saavutamisel panevad hormoonid emasloomi oma territooriumi kaitsma.
Ja seal on mitu võimalikku olukorda sinu kahe jänese jaoks:
- 2 alistuvat ja see ei tekita probleeme
- 2 domineerivat ja see on kindel sõda
- 1 domineeriv ja 1 alistuv (mis tundub olevat sinu olukord) ja ettevaatust, sest alistuv võib olla täiesti stressis ja domineeriv võib keelata tal ligipääsu veele ja toidule.
Soovitan nad lahku viia, kui see probleem püsib (aga see on lihtsalt minu arvamus).
Loodan, et sain aidata,
Kohtumiseni!
Tere, Sandra,
Aitäh vastuse eest.
Olen nüüd kaks küülikut eraldanud ja kõik on hästi.
Aitäh väärtuslike nõuannete eest.
Kohtumiseni.
Sandrine
Tere Sandrine,
Pole tänu väärt, rõõmuga
Nägemist
Tere, ma palun teie nõu, kuna olen veidi segaduses. Mul on kaks puuri: üks kahe isase ja teine kahe emasega. Alguses läks isastega kõik hästi, ma sain nad korraga talust ja nad on vennad, kuid nüüd ründab üks teist pidevalt. Ta pole teda veel vigastanud, kuid ajab teda taga ja ajab majast välja. Kas ma peaksin nad lõplikult eraldama? Tahaksin nad kastreerida, aga nad on alles 4-kuused. Emaste puhul on olukord enam-vähem sama - üks jälitab teist, kuid ei takista tal süüa ega juua. Mõnikord nad magavad koos. Ette tänades teie vastuste eest.