Kääbusjänes ja puur

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Jérémy
2 sõnumid
jérémy fr

Tere või head õhtut kõigile 

Mul on armas väike kääbus-jänes, kes on 5-6 kuud vana. Jänku on väga sõbralik ja teeb musi. Siiski, olen veidi mures tema hügieeni pärast: puhastan tema puuri väga sageli ja tal on väike plastikust välimajandus, kuhu ta oma vajadusi teeb. Viimasel ajal teeb ta oma kakat kogu puuri ulatuses ja palju diivanil. Mis temaga toimub, mida te soovitate?

Tänan teid abi eest.

Leonardo
67 sõnumid
leonardo fr

ma ei tea täpselt, mis tal on, aga see võib olla seotud tema vanuse ja sellega, et ta on emane... ma ei tea

võid ta väljaheited võtta ja panna need liivakasti, et ta saaks aru, et see on selleks mõeldud koht.

head õhtut

Jérémy
2 sõnumid
jérémy fr

Tere Leonardo,

Täname sinu sõnumi eest. Tegelikult ma ei tea, kas tegemist on isase või emasega. Olen proovinud talle näidata, kuhu ta peaks oma vajadusi tegema. Ta teeb neid oma kasti, kuid vahel juhtub, et ta teeb neid ikka kastist välja, millest ma hästi aru ei saa.

Elodie
135 sõnumid
elodie fr

Tere, Jérémy,

siin on artikkel, mis võib sind aidata: https://www.margueritecie.com/education2.php

Head päeva

Elodie

Mahoubleur
1 sõnumid
mahoubleur fr

Musipai su jänesele

Inès
25 sõnumid
inès fr
Tere, vabandust, kui ma võib-olla saabun pärast sõda, aga kas ta on kastreeritud või steriliseeritud, sest kui ei, siis on väga tavaline, et jänestel esineb mööblile või diivanile uriinipritsmeid. Kui see on emane, siis ma ei tea täpselt. Loodan, et sain sind aidata, Inès.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest